Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא קשור רק לסיכון של רכב שיפגע בו אחרי התאונה.

הוא יתאשפז בבית חולים, ואני ואתה וכל שאר אזרחי המדינה נממן לו את האישפוז שעולה עשרות אלפי שקלים, רק בגלל שהוא חולה מהירות.

הייתה לא מזמן כתבה על זה, שהמדינה מפסידה מיליארדים מתאונות, מי שחי בסרט שיש אכיפה של חגורות בטיחות למשל רק כי המדינה רוצה לשמור על החיים שלו אז הוא טועה, המדינה מפסידה מיליארדים בגלל תאונות עם פגיעות בגוף, וגם מקרי מוות.

נכון בשביל זה כל אחד מאיתנו משלם ביטוח חובה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אה כן צודק, משלמים ביטוח חובה, אז כבר לא אכפת למדינה מפצועים והרוגים, היא בטח לא מפסידה מזה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אה כן צודק, משלמים ביטוח חובה, אז כבר לא אכפת למדינה מפצועים והרוגים, היא בטח לא מפסידה מזה.

למדינה לא אכפת משום דבר כל אחד שם דואג לתחת שלו ולמשכורת ולנכסים שלו 95% מושחתים

ולפי מה שאני יודע נזקי גוף משלם הביטוח ולא המדינה

פורסם

ומאיפה אתה חושב שהביטוח משלם את הנזקים? ביטוח חובה מוגן בחקיקה, ולכן כולם נדרשים גם לשלם אותו בניגוד לביטוח מקיף למשל שהוא אופצייה.

פיצויים של ביטוח חובה, נלקחים גם הם מהכסף שאותו כל בעלי הרכב במדינה משלמים = הכסף יוצא מכיס האזרחים (או מהמדינה אם תרצה לקרוא לזה כך) ולא מכיסה הפרטי של חברת הביטוח כמו במקרים של פיצויים בגין נזק לרכב עצמו \ גניבה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הרשה לי לצטט משפט שלך:

"אני לא אלוף העולם . בנתיים :lol:

אבל אני מוכן להתערב איתך על איזה סכום שאתה רוצא על כל דבר שנרשם על ידי !

זה מעניין הרבה אנשים כי כל מי שראה את הרכב לא האמין שמישהו שרד את זה"

במשפט הזה, אתה בעצם מבסס את כל מה שאת מנסה להגיד פה.

אתה גיבור אדון שומאכר, אם היה לך שכל כמו שיש לך מזל היית ממציא היום חלליות לתחבורה ציבורית!

"אני מוכן להתערב איתך על איזה סכום שתרצה"

תפסיק להגיד את זה! אנשים לא מנסים לשבור לך את המילה ולא מאמינים לך, מנסים להכניס לך לשכלון שלך שביום יום לא נוסעים על 170 ועד 210 כי אתה בעצם מכונת הרג ומטומטמת למדי!

חלאס! פתח ת'ראש טיפה ולא במובן הפיזי.. ותנסה להקשיב מנסים להגיד לך משהו! אתה לא יכול לקרוא, להפנים ולשתוק?

GS300.

פורסם
הרשה לי לצטט משפט שלך:

"אני לא אלוף העולם . בנתיים :lol:

אבל אני מוכן להתערב איתך על איזה סכום שאתה רוצא על כל דבר שנרשם על ידי !

זה מעניין הרבה אנשים כי כל מי שראה את הרכב לא האמין שמישהו שרד את זה"

במשפט הזה, אתה בעצם מבסס את כל מה שאת מנסה להגיד פה.

אתה גיבור אדון שומאכר, אם היה לך שכל כמו שיש לך מזל היית ממציא היום חלליות לתחבורה ציבורית!

"אני מוכן להתערב איתך על איזה סכום שתרצה"

תפסיק להגיד את זה! אנשים לא מנסים לשבור לך את המילה ולא מאמינים לך, מנסים להכניס לך לשכלון שלך שביום יום לא נוסעים על 170 ועד 210 כי אתה בעצם מכונת הרג ומטומטמת למדי!

חלאס! פתח ת'ראש טיפה ולא במובן הפיזי.. ותנסה להקשיב מנסים להגיד לך משהו! אתה לא יכול לקרוא, להפנים ולשתוק?

בתחילת השרשור רשמתי משהו נראה שחלק ממכם לא הבין כל כך ''אין צורך להטיף מוסר זה היה מזמן והמוסר הוטף כבר רבות :wink:''

(אבל זה בסדר אתם מעבירים לי את הזמן -בזמן שאני בונה לי את האתר שלי.. אז סבבה תמשיכו אתם עושים עבודה טובה )

פורסם

החוכמה לא להדביק גז ולסגור סקאלות, החוכמה זה להתאים את המהירות לתנאי הדרך.

שלעיתים קרובות (מידי) הקשר שבין המהירות המתאימה למהירות החוקית, הינו מקרי.

אני יודע על מה אתה מדבר, רוסלן.

גם אני שהייתי בן 17, הייתי "נהג מתאבד".

הייתי עושה דברים, שאף אחד, כולל אותי (היום) לא היה עושה.

ההבדל ביני לבינך, שאני התעוררתי לפני שנהיה מאוחר מידי.

מקווה שתתעורר בזמן, כי אתה עלול להרוס לעצמך את החיים.

ושם, זה כבר נקודת האל-חזור.

אביחי

פורסם

מצטרף, גם אני בגיל 17 עשיתי הרבה דברים שאין לי אומץ לעשות היום, ולו רק כי אני יודע מה הם יכולים לגרום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא, אתה רק כל שנייה כותב "בוא תביא לי אוטו אני מתערב איתך שאני סוגר סקאלה כי אני גבר גבר אח שלו אני הכי מהיר בעולם!" :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה נותן רושם אחר לגמרי ליפי ההודעות שלך... שים לב מה רשמת.

אני לא נגדך, כי אני מבין את הראש שלך. רק מנסה לעזור לך לפני שיהיה מאוחר מידי.

זה לא נקרא אומץ זה לא נקרא ביצים, זה נקרא חוסר שכל.

אם יש לך אנרגיות לפרק, אני מבטיח לך שיש תחלופות עדיפות פי כמה וכמה מאשר לסגור סקאלות בישורת.

אביחי

פורסם
לא, אתה רק כל שנייה כותב "בוא תביא לי אוטו אני מתערב איתך שאני סוגר סקאלה כי אני גבר גבר אח שלו אני הכי מהיר בעולם!" :?

זה בכלל מפליץ לו ציטוטים משל עצמו :lol: העיקר לרשום

פורסם
אני מוכן להתערב איתך על איזה סכום שאתה רוצא תביא עכשיו פיג'ו 306 1.4 גיר רגיל

ואני מריץ לך אותו ל170 ואפילו דיי בקלות בהילוך רביעי

האמת שסגרתי איתה 190 אבל אין לי כח להתווכח ובטח לא תאמין שאם פורד פוקוס 1.6 סגרתי 210

ואני הייתי נוסע במהירויות האלה יום יום ... זה לא שאני לא יודע לנהוג

סתם שאלה - גם עכשיו אתה שיכור / מסומם?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בתור נהג שמחשיב את עצמו כנהג מהמניין ואפילו יותר טוב, אבל לא עושה שטויות, אני אומר בכנות לפותח השרשור:

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל...

אתה צורת החיים הנמוכה ביותר בנוהגת בכבישי ישראל.

אתה זה שחותך אותי בכביש החוף כשאני נוסע על 120 כמו כולם, ואתה נוסע בזיגזג, אפילו שאתה לא ממהר.

אתה זה שלא שם חגורה וחושב שזה עושה אותו גבר.

אתה זה שסתם תוקע את הרגל ברצפה של האוטו ועושה שהוא יסע טיפה יותר מהר.

אתה זה שעוצר באמצע הכביש ומשאיר "אורות סיגריה" ל10 דקות עד שאתה חוזר.

אתה הנהג שחושב שהוא נוהג מצוין ולא מבין למה אנשים שונאים אותו.

אתה זה שמעלה לכולנו את הפרמיה של הביטוח, ובגלל אנשים כמוך יש ביטוח מטורף לנהגים צעירים.

אתה זה שחושב שכולנו חייבים לך משהו.

אתה זה שחושב שהוא מישהו חשוב, וכולנו צריכים לפנות לך דרך ולעבור מסלול, גם כשאנחנו באמצע עקיפה על 130.

אתה זה שמעייף לי את האצבעות כרגע כשאני כותב יותר מדי, וגם בזמן נסיעה, כשאני מרים כלפיך את האצבע האמצעית.

אתה זה שלא מאותת במעבר נתיב כי אף אחד לא צריך לדעת לאן אתה נוסע.

אתה זה שמפריע לי לשמוע את המוזיקה הקלאסית כשאני נוהג, והורס לי את כל חווית הנהיגה.

אתה זה שמגיע עם מוזיקה בפול ווליום ב3 בבוקר לשכונה, כי אתה הכי גבר שבעולם!

אתה זה שצופר למי שעוצר במעבר חציה כדי לתת לזקנה לעבור.

אתה זה שלא שומר מרחק מהאוטו שלפניך, מדליק אורות גבוהים, וגורם לי לבלום בחוזקה כדי שתשמור מרחק ממני.

אתה זה שלא אכפת לו מאף אחד וחושב שכל העולם שלו.

אתה זה שהולך למות בתאונת דרכים בגיל צעיר.

אתה זה שלא חינכו אותו.

נמחק

ולסיכום, נמחק

תגיד לי שאתה לא עושה את כל הדברים האלו.

"אני מוכן להתערב איתך על כל סכום".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...