Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר מזל טוב :beerchug:.

מה עם לעיניך בלבד מגיעה לי זכות ראשונים לא ?:bigcry:

היחסים ביננו לא הדדיים :wink:.

תאמין לי תוך יום אחד הפורום חוזר לימים הטובים איציק מפציץ עם סיס לוטוס ,אתה עם זד אודיו,כל שעתיים מתפרסמים פה בניות פיבר ... רנסנס !

תהנה ומחכים לתוצאה הסופית.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, זה בגלל שכולם מתכוננים לאירוע הגדול של סוף הקיץ.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש - אחלה קניה.

אני תכננתי בזמנו להזמין מהם את הדרקוניה - אולי עוד יגיע הרגע, נכון לעכשיו יש לי את כל מה שאני צריך וגם זה יהיה שינוי כשהמערכת שלי תהיה מוכנה מחדש.

זה מה שנקרא לנסוע עם בודי של אימפרזה משפחתית אבל מנוע של STI.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איתמר, זה מגבר דיגיטלי?

מה פשר הBURR-BROWN ? איך זה משתלב במגבר הנ"ל?

בעולם האודיו לרכב אנשים שומעים Burr-Brown וישר מקשרים את זה ל-DAC 24BIT ודומיו.

במגבר של איתמר ובכל מגבר אחר שתשמע שמשתמשים ברכיב של Burr-Brown הכוונה היא למגברי השרת (op-amps)(בתנאי שהמגבר אינו דיגיטאלי).

במגברים של ZED משתמשים ברכיבים של חברה יפנית בשם NJR, הרוב המוחלט של יצרני המגברים משתמשים ברכיב ג'נרי שנקרא NE5532 ומיוצר ע"י כמה יצרנים שונים:

29-16-34-14-395700723.jpg

וזה הרכיב שיש במגבר של איתמר:

06051417.jpg

ע"פ סטפן(הבעלים) יש הבדל שמיע בין הרכיב הזול לרכיב של BB בעיקר בתחום התדרים העליון, אע"פ שהוא טען שאת השינוי הוא חש במערכת הביתית שלו ולדעתו ברכב ההבדל כמעט ואינו שמיע בגלל הסביבה האקוסטית הגרועה.

איציק.

פורסם

זה מגבר CLASS AB,

לכול מי שלא יודע את ההבדל בסיווג מגברים:

אין דבר כזה כמו CLASS AB, הסיווגים של המגברים זה חד משמעית, ממש טכנולוגית הסכמה של המעגל.

מגבר דיגיטלי מלשון CLASS D או T, או כול חידוש של איזה חברה, המקורי CLASS D.

שהוא בונה את הגל מפולסים 0-1 ממש מהירים בתדרים של מגה הרצים, רק בסקופ ממש טוב יהיה אפשר לראות שזה לא גל טהור, (CLASS A ו CLASS B ו CLASS AB יוצרים גל סינוס "טהור", מגבר דיגיטלי מדמה גל סינוס ע"י שחזור מהיר של הגל בקצב של מעל מליון פולסים בשניה).

תמיר

יש המון סוגים מגברי שרת לקדם מגבר, הבסיסי ביותר 741 דווקא הנפוץ ביותר 4558, 5532 הוא רכיב מצויין, איכותי מאוד OPA2134

גם 2604 דיי איכותי עם 0.0003% עיוות , לעומת OPA2134 שהוא קצת איכותי יותר ועומד על 0.00008% עיוות.

תתחדש אחלה מגבר.

פורסם

זד אודיו הם לא אנדרדוגס.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איציק, איפה קראת את ההסבר הזה של סטפן?

אריק, אל חשש, הפעם באמת הוא לא יגיע ללוח היד שנייה (ואם הוא בטעות יגיע, התגובה הזאת תעלם ולא תוכל להגיד told you so).

אנדרדוגס שמנדרדוגס. תמורה מלאה לכסף, זה מה שחשוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש שם מאות שרשורים על זד אודיו, יש לך לינק?

איתמר.

• תוכן חדש...