Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר שקראתי את המאמר הרשמי שהיה מאוד טוב נשארו לי כמה שאלות:

1. יש לי הונדה קופה 96 בקליות רגילות, אם אני אשים קסנון עליהם איך תהיה התוצאה?

2. אני רוצה את הגוון הלבן-כחול לא הבנתי ממש אם זה 6K או 8K והאם זה משתנה בין קיט איכותי לאחד פחות.

3. מה ההבדל בין קיט קוריאני ,סיני וגרמני ומה תווך המחירים? ובבקשה לפרט פה כמה שיודעים כי אין לי מושג.

4. מה ההשפעות של קיט פחות טוב על הרכב?

תודה רבה ,שלומי.

ד"א מצטער אם זה לא הפורום המתאים.

פורסם

אני לא מבין למה כל כך הרבה אנשים רצים על הקסנון הזה!:?:

הקסנונים הפשוטים "נהנים" מבקר דפוק ששורף את המנורות כל יומיים.

במידה ואין לך בקלית מיוחדת לקסנון- אז כל האור מהמנורה יתפזר לכל כיוון מה שיסנוור את הנהגים מולך לידך וכו...

במידה ובכל זאת אתה "דלוק" על הקסנון הזה, תדאג גם לסביבה ותקנה עדשות מתאימות שלא יסנוורו את כל העולם ואישתו!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אם הרפלקטורים באיכות גבוהה...האור יהיה מדהים..רק חשוב להקפיד שלא תגרום לסינוור...במידה וקיימות אצלך עדשות...לא אמורה להיות לך בעיה.

לגבי איכותיות של קיטים..רוב הקיטים שנמכרים בישראל באיכות ירודה , גורמות להפרעות אלקטרומגנטיות שמפריעות למחשבי הרכב. להפרעות ברדיו...ולפעמים למערכות רכב בטיחוטיות..לצערי הרב רוב המתקינים אינם מקצועיים והכי חשוב להם זה למכור.

קיטים זולים יכולים לנוע בסביבות 800 ש"ח והטובים 1400- ומעלה לפחות.

מנסיון רב שנים אני יכול להגיד לך ש 90% מהצלחת הקסנון ברכב הוא - התקנה טובה ואיכותית. אל תתפשר

אם תרצה עוד פרטים אתה מוזמן לכתוב לי לפרטי

ברוך -

• תוכן חדש...