Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא באתי להתנגח בך.. זה סתם היה בצחוק.. מה אתה ישר מתגונן ומתרגז..? :)

ושוב לשאלה שלי , סט CK4 של KICKER ב 450 ש"ח זה מחיר סביר לשלם ? מה אפשר להשיג מקביל בארץ במחיר שמשתווה לאיכות ?

(אני פשוט מתכנן לקנות השבוע ולא בא לי שיידפקו אותי שוב עם מחיר מופקע על איזה משהו שאמור להיות זול..)

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

עלה בראשי רעיון חדש,

חבל שלי עובד בחייל האויר עם חיווט מטוסים וכו'

אמר לי שיש ברשותו שם כמויות אדירות של חיווט של 1 גייג' עד 4 גייג'.

ביקשתי ממנו 5 מטר של 4 גייג', הוא טוען כי זה הכבל הכי איכותי ושהוא מצופה בצורה הכי מאסיבית שיש.

האם זה יתאים לי לרכב?

תודה!

פורסם

אז שוב , אחרי כל מה שרשמתם - צריך המלצה :

שווה או לא לקנות KIT CK4 של KICKER ב 450 ש"ח ?

תודה.

*עריכה - תיקון - הערכה היא CK44 שבאה עם שני כבלים של RCA ולא רק עם אחד . אותו המחיר..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

סט של קאדנס ממש לא שווה 400 ש"ח.

לדעתי חוטים שווה לקנות מחו"ל עקב מכס נמוך מאוד.

חנות מומלצת:

http://www.knukonceptz.com/

יש פה חברה בפורום שמכירים יוכלו לתת דעה טובה ממני.

חוצמזה יש פה המון חברה שמוכרים ציוד חיווט יד שניה. אין בזה רע, להפך . ככה לפחות אתה מקבל מחירים על ציוד טוב בלי רווח לאדון מתקין (כן כן אתה שרצה ממני 25 שקל למטר כבל 8G של כבל תחנה מרכזית).

אהובי שי הוא ממש לא יבואן אלמוני. זו חנות התקנות שקיימת שנים רבות. הם רק עכשיו עשו את המעבר לDLS לאחר שרדיו מילאנו החליטו לעבוד רק עם מוצרי JL וHELIX/BRAX לפי מה שהבנתי.

• תוכן חדש...