Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לרכוש ערכת חיווט איכותית 4 למגבר + RCA + חוטים לרמקולים בעסקת חבילה.

הייתי רוכש בארץ אבל אני לא מצליח למצוא אף מקום שמוכר דברים כאלה (רק 8 גייג')

אשמח לקבל חוות דעת ו\או קישורים למקומות שניתן לרכוש מהם ערכות כאלה.

האם שווה לרכוש ב Ebay?

על מה הייתם ממליצים בעבור מגבר JBL GTO 75.4 (המפורסם).

יחד עם מערכת של PIONEER 5900IB (יציאות 4V).

תודה רבה!

פורסם

להביא מחו"ל לא משתלם עקב המשקל הכבד של החבילה.

יש פה בחור בפורום שמוכר 4 גייג' לפי מטר במחיר טוב.

אתה יכול לדוגמא לגשת ל"ברוקס סטריאו" אם אתה מהמרכז שמוכר כבל לא רע (4 גייג' בכל ולא רק בפלסטיק :) )

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
להביא מחו"ל לא משתלם עקב המשקל הכבד של החבילה.

יש פה בחור בפורום שמוכר 4 גייג' לפי מטר במחיר טוב.

אתה יכול לדוגמא לגשת ל"ברוקס סטריאו" אם אתה מהמרכז שמוכר כבל לא רע (4 גייג' בכל ולא רק בפלסטיק :) )

כן אני מהמרכז, אשמח לשמוע פרטים נוספים לגבי מחירים, והיכן הוא נמצא?

תודה רבה!

פורסם

בעקרון בארץ רק אצל חנויות יוקרה תמצא כבל 4G איכותי באמת, מזה איכותי בעקרון? עם שם.

למגבר שלך גם כבל 8G רגיל יספיק. אתה רוצה ללכת על בטוח? תעביר שניים.

אם תרצה ערכה רגילה זולה של 4 דבר איתי בפרטי.

פורסם

מסכים עם פישלר. אין סיבה להביא קיט 4 גייג' מחו"ל.

יש בארץ מספיק מקומות שמוכרים כבלי 4 גייג' לפי מטר רץ. בית פיוז, RCA, מפצלים וחוטי רמקולים ניתן לקנות בנפרד ובד"כ באיכות יותר טובה מהחלקים שמגיעים בערכות ההתקנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ליד הבית שלי בקרית ביאליק מוכרים קבל 4AWG של BOSS AUDIO לפי 4 שקל לFEET..

אם חשבתי נכון זה יוצא בערך 12 ש"ח למטר..

זה נחשב מחיר סביר ?

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

הקבלים שראיתי לאחרונה של בוס הם כבלים סיניים שהפלסטיק הוא "אולי" 4 גייג' :) אבל הכבל בפנים במקרה הטוב 6 ובמקרה הרע לכיוון ה 8.

ברוקס סטריאו נמצאים בבניין פנורמה. הם נציגי לנזר בארץ. חפש אותם בדפי זהב, יש להם עוד אביזרים. כבל RCA חפש בנפרד או שתלחים לבד.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

לא בעיה לבדוק מה העובי בפנים.. אני אלך לשם עם קליבר ואבדוק.. אמור להיות עובי כבל של 5.1 מ"מ..

8AWG אמור להיות 3.2 מ"מ.. ככה שלא קשה לראות את ההבדל עם קליבר..

ולזרוק על כל מוצר - "סיניים" כדבר זול ומסכן זה לצערי כבר לא ממש עובד.. קניתי כבל RCA של AUDISON מהסדרה הגבוהה BT2 וגם הוא למרבה "ההפתעה" תוצרת סין.. ושילמתי עליו לא מעט בכלל..

*רגע יש מצב שבעצם עבדו עליי וזה כבל זול של שקל ?

פורסם

אז על מה אתם ממליצים לי בשביל מגבר של jbl gto 75.4 ?

* אגב למיטב ידיעתי זה לא אמור להשפיע על הסאונד הלא כן?

הבנתי כי הגורם העיקרי הוא ה RCA והחיווט של הרמקולים?

*הוא הולך להגביר:

סאב 350 RMS

וקומפוננט 90 RMS

* אם זה בכלל משנה.

פורסם

יש באוטופרט כבלי 4G של רוקפורד מסדרת הPOWER הישנה, כבלים מעולים ואם אני לא טועה הם מוכרים אותם ב18 ש"ח למטר, אבל זה כבל בכמה רמות מעל מה שנמכר בארץ.

בא.ד.י מערכות ישנם כבלים של DIRECTED ו סקושה כבלי 4G,2G, ו0G ברמות הגבוהות- כבלים מעולים אך לשים לב שהמחיר הוא בהתאם.

בזמנו כבל של 2G שביררתי עולה באיזור ה40ש"ח למטר.

אבל יש מהכל בארץ ולא צריך יותר מידי להתפרע.

האמת שזה עניין של המלצה אישית, כבלים טובים תמיד מחזירים את ההשקעה שלהם, כבלי מתח טובים יכולים לעבור מרכב לרכב במשך כמה שנים ועדיין להיות בתפקוד של 100%.

יש לי חבר שהעביר לפחות 7 מערכות עם כבלים של ISOTERIC AUDIO, ו STREET WIERZ, והכבלים גם היום אחרי קרוב ל8 שנים עדיין אפשר להעביר אותם על הלחי מבלי לקבל שריטה.

בנוסף, הסופיות שלהם שהם מוזהבות עם 24 קארט זהב, עד היום עוד יושבים אצלי ברכב ללא טיפה של פגע.

אז נכון, כל סופית כזו עולה משהו כמו 25 דולר, וכל מטר כבל של משהו ברמה הזו יעלה משהו כמו 10 דולר, אבל אם משקיעים את זה פעם בכמה שנים זה שווה כל גרוש.

גם ככה למערכת איכותית של כמה אלפי שקלים טובים עד עשרות אלפי שקלים.

מה זה עוד 1000-1500 ש"ח של כבלים קומפלט(מתח,פיוזים,RCA,REMOTE,סופיות כבל ומפצלים).

בגדול זה יהיה יותר כדאי מאשר כל פעם לרענן עם כבר סיני כזה או אחר עם שם של BOSS או לאנזאר או השד יודע מה.

יש כבלים טובים בכל מקום בעולם של MONSTER CABLES, STREET WIERZ,EFX,SCOSHE,KNU-KONSEPTZ,STINGER ועוד רבים אחרים.

אפשר למצוא דיל טוב מידי פעם, גם עם המשקל של המשלוח הוא כבד כי יש דברים שפשוט אין להם שוק בארץ, ולכן יהיה קשה לשלב את הכל בקנייה אחת, וברוב המקרים זה יהיה התפשרות על ציוד כזה או אחר.

אפשר להביא קיטים מעולים של 4G ב+-120 דולר + משלוח של כ100 דולר ועוד תשלום מע"מ בלבד(על כבלים אין מכס אלא רק מע"מ).

זה יעלה כ255 דולר שהיום עפ"י השער הדי נמוך זה יוצא +- כ1000 ש"ח.

סה"כ 1000 ש"ח עבור 7 מטר כבל 4G + 3 כבלי RCA, כבלי רמקולים של 1.5-2.5מ"מ + מפצלי מתח ופיוזים ובתי פיוזים, יחד עם כבל של 12-10G לREMOTE, סוגר את כל פינות ההתקנה על הצד הטוב ביותר עם עלות יחסית לא גבוהה.

under construction..

פורסם

הנה, ערכות התקנה של מגוון החברות במחירים מעולים.

1. קיט של פיניקס גולד 4G- במחיר של 34 דולר

http://cgi.ebay.com/NEW-PHOENIX-GOLD-4-GAUGE-AMPLIFIER-INSTALLATION-AMP-KIT_W0QQitemZ270168413038QQihZ017QQcategoryZ71528QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

2. קיט התקנה של קיקר, במחיר של70דולר:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150099997795&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=150163666740&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget

3. קיט התקנה של JL-AUDIO ל2 מגברים: 110 דולר:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150163324393&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=150099997795&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget

4.ערכת התקנה של TSUNAMI, סחורה מעולה במחיר זול-55 דולר:

http://cgi.ebay.com/TSUNAMI-AMP04BL-RCA-4-GAUGE-GA-4GA-AMP-INSTALLATION-KIT_W0QQitemZ280154913804QQihZ018QQcategoryZ71528QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

5. קיט התקנה של פיניקס גולד, 0G, במחיר של 90 דולר:

http://cgi.ebay.com/New-PHOENIX-GOLD-AKIT1-Amp-Install-Kit-1-0-Gauge-2000w_W0QQitemZ200153028262QQihZ010QQcategoryZ79815QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

6. קיט של TSUNAMI במלא למגבר כולל קבל+כל המפצלים שצריך ברכב + ראשי + ו - למצבר וכל הסופיות שצריך + ערכת התקנה מלאה של4G עם כל הכבלים שצריך להתקנה מלאה ב135 דולר:

http://cgi.ebay.com/NEW-4-GA-GAUGE-DUAL-AMP-INSTALL-WIRING-WIRE-KIT-W-CAP_W0QQitemZ280154022027QQihZ018QQcategoryZ71528QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

הכל יש, השמיים הם הגבול(אם כי דואר אווירי חוצה את הגבול הנ"ל).

under construction..

פורסם

למישהו יש שמץ של הערכה כמה אמור לעלות קיט התקנה CK4 של KICKER בארץ ? או לפחות משהו מקביל באיכות ?

אני מדבר על הקיט הזה -

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=18470

שכולל בעקרון את הכל - כבל מתח + וכבל מתח - (שניהם 4AWG) כבל רמקולים 16AWG באורך של 10 מטר וכבל RCA ..

מחיר של 450 ש"ח על זה זה סביר ?

תודה..

עריכה - GREEN MONSTER , אם כבר להביא מחירים מ EBAY אז שלפחות יהיו זולים.. :)

http://search.stores.ebay.com/w-w-w-indoaudio-c-o-m_4-gauge_W0QQfciZ15QQfclZ4QQfsnZwQ20wQ20wQ20indoaudioQ20cQ20oQ20mQQfsooZ1QQfsopZ1QQfsubZ9QQsaselZ15268997QQsofpZ0

משלוח לארץ - 60 דולר..

פורסם

ג'קו, , לא ממש התעמקתי באיזה סט זול ושווה להביא, רק ציינתי כמה דוגמאות מהחיפוש הכי ראשוני שערכתי, ומצאתי מספיק דברים שאין בארץ בטווח מחירים שציינתי.

בגדול, יש אופציה להשיג הכל בהרבה יותר זול. בכמה עשרות אחוזים טובים.

אני מניח שב600-700 ש"ח אפשר להשיג קיט מלא, כולל הכל + משלוח וייבוא שלו לארץ.

under construction..

• תוכן חדש...