Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU למערכת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לקנות מגבר 4200Z ושני זוגות קומפוננטים מורל פולס 6.5 (מותקן כבר ...)

מחר אני נוסע לקנות HU (אני יודע שזה דבילי שלא קנינו קודם HU)

חשבתי אולי במקום לקנות עוד מגבר מונו\שני ערוצים וסאב לקנות רק סאב ולחבר אותו לZ4200 במקום זוג קומפוננט אחד

ושהקומפוננט הזה יחובר לHU

השאלה איזה HU יכל להחזיק את הקומפוננט ?

חשבתי על 7950,6950,6900 של פיוניר או משהו אחר שיומלץ לי

אם הרעיון הזה לא ממש מוצלח אז אפשר המלצה לHU טוב שיעמוד עם Z4200 , שני זוגות קומפוננטים ועוד מגבר מונו\שני ערוצים וסאב

תודה לעוזרים

פורסם

קשה לתת המלצות ללא שום תקציב מקסימלי שלך.. בכל זאת, יש הבדל לא קטן בין 6950 ל 7950..

לחבר HU ישירות לרמקולים זה לא הכי.. במיוחד לא בסט חזק כמו MOREL PULSE..

מה שכן אפשרי , זה להגביר סט קדמי + סאב עם המגבר ולחבר את האחוריים ישירות ל HU על עוצמה יחסית חלשה רק כדי שישלימו צליל בחלל הרכב..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

קניתי קלריון 756MC תודה למי שניסה לעזור

אני לא חושב שזה שווה את המחיר שלו

אם היו מורידים את הפונקציה של להקליט זה היה מוזיל בהרבה

פורסם

בדיוק באתי לתת לך לינק לזה -

http://cgi.ebay.com/CLARION-DXZ675USB-CD-MP3-USB-AUX-INPUT-CAR-RECEIVER-NEW_W0QQitemZ250164775705QQihZ015QQcategoryZ50558QQtcZphotoQQcmdZViewItem

יוצא קצת פחות מ 1200 ש"ח אחרי משלוח וכולל 33 אחוז מכס..

עולה בארץ כפול בערך..

לא חשוב אבל , תתחדש ותהנה..:wink:

פורסם

מי מהם יותר טוב ?

מבחינת איכות שמע

ומבחינת הכל

לא יודע למה אבל אחרי ששמעתי שעה רצוף כיביתי את האוטו ואחרי שעה חזרתי לנסוע באוטו הוא הפסיק לקרוא דיסקים ורשם EROR 6 ניסיתי מקוריים ולא מקורים ופשוט לא עבד ...

שלחתי אותו לתיקון היום

מישהו יודע מה זה EROR 6 ?

פורסם

תשמע ,

לא יודע מה זה ERROR 6 הזה .. אבל לא נראה לי הגיוני לקנות מכשיר חדש בייחוד לא קלריון ולשלוח אותו לתיקון אחרי כמה ימים.

הייתי מבקש אחד חדש או מחליף בכלל לדגם אחר..

אם היית רוצה מכשיר מתוקן היית יכול לקנות REFURBISHED בפחות כסף או משומש ממישהו..

פורסם

קניתי אותו בפחות ממה שהוא מופיע בזאפ

מי מהם יותר טוב ?

אגב - למה לרב הסדרות היותר פשוטות של קלריון יש פחות מ3 יציאות RCA ? אפילו שבמחיר הם לא ממש פשוטות

פורסם

סליחה על הדאבל אבל אני רואה שלא יענו לי אם ההודעה לא בראש העמוד

וגם יש לי עוד שאלה בבקשה - למה אני לא מוצא את הדגם של הרדיו דיסק שלי באתר של קלריון ????

פורסם

אולי כי זה דגם ישן.. או כי הוא דגם של אזור מסויים בעולם ואתה אולי מסתכל באזור בו הוא לא שווק..

(ישנם דגמים באירופה ובאסיה ששונים נגיד מדגמים שיש בארה"ב.. לפחות במספר של הדגם המקביל..)

ולגבי למה יש דגמים של קלריון עם פחות משלוש יציאות RCA :

לא רק לקלריון אלא לכל חברה בעולם , כולל אלפיין ואחרות. תתפלא (או שלא כל כך) שרק בארץ מוצרי קלריון ואלפיין נמכרים בעשרות אחוזים (לפעמים אפילו מאות) מעל למה שהם אמורים להמכר..

בעוד שבשאר העולם המחירים של "חברות העל" האלו מקבילים פחות או יותר למחירים של "חברות נחותות" כמו פיוניר ,קנווד ,סוני וכו'.. בארץ בוחרים למכור אותם על ידי שימוש בנוסחא פשוטה - הכפלת המחיר שלהם ב 2 ושוב כפול 1.16 (מע"מ) ..

מה שאני בא להגיד זה שגם לקלריון יש מכשירים פשוטים שבאים להתחרות בדגמים פשוטים של חברות אחרות ומתומכרים בהתאם בעולם פרט לארץ. פה גם הפשוטים נחשבים (לפחות זה מה שמנסים לדחוף לנו) כביכול לעלית ומתומחרים בהתאם..

וסתם דוגמא מעצבנת - CLARION 775 . נמכר בארה"ב סביב ה 200 דולר ובארץ סביב ה 500 דולר..

ארה"ב -

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17446

ארץ-

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=578137

המשך יום טוב..

פורסם

גם פיוניר ,קנווד וכל השאר מקבלות עליה גדולה במחיר

ניקח לדוגמא קלריון - 575 יש לו רק יציאה אחת ובמחיר גבוה של 1450 שקל ~

את האמת ששאלתי שאלה די מטופשת אז נעזוב את זה בצד

אני אסדר פה את השאלות שאני עדין רוצה תשובה שיהיה מסודר ותודה רבה :wink:

- המספר האמצעי אומר את השנה שיצא המכשיר . ?

- מי יותר טוב מבחינת איכות שמע ? 756 או 775 ? 756 דגם אחד מעל (אם אני לא טועה ) אבל יותר ישן

- איזה סאב ומגבר לסאב (מונו או שני ערוצים ) אתם ממליצים לי בשביל המערכת שלי ?

אגב EROR 6 אומר שהדיסק הפוך אבל זאת לא היתה הבעיה אצלי ככה שזה לא עוזר לי ...

אגב kobika24תוסיף עוד 200 שקל אתה לוקח את ה 775 של קלריון

הם עולים אותו הדבר בזאפ

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...