Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כבר הרבה זמן מחפש מפתח כדי לפרק את הראש מנוע מהבלוק, לא מצאתי עד היום כשבוע חיפושים מפתח כזה,

אז אני יקנה כנראה אותו.

זה מפתח עם ראש כוכב (לא כוכב קטן, אלא גדול שמופעל עליו הרבה מומנט - ראש מנוע) שפותח 10 ברגים גדולים של הראש מנוע,

מה שמו המקצועי ?? ואיפה אני יכול לקנות מפתח כזה ? או אם למישהו יש מפתח כזה ויוכל להלוות לי ליומים שלוש אני אשמח

:-)

- זה גולף דור 2 1992, מנוע 1300.

תודה

תמיר

פורסם

ראיתי שקיבלת קישור לדף הפרוייקט שלי (שכרגע נעצר).

המידה שאתה צריך זה M12. תנסה להשיג כך שהביט יהיה ארוך!!!

אם תשיג קצר, תצתרך בעזרת מלחציים, בוקסה נוספת וביט נוספ רגיל להוציא את הביט המקורי ולהשתמש בבוקסה ארוכה של אלן 12מ"מ, וזאת משום שדפנות הראש קרובות מדי לברגי הראש. כמו כן, תן כמות נדיבה של ספריי סביב הברגים ותשתמש בידית כח (אפשרי בלי אבל מאוד קשה-כפי שלמדתי על בשרי).

אם תצתרך עזרה אתה מוזמן לשלוח ה"פ.

יורי.

פורסם

תודה רבה, זה כבר הראש מנוע השני שאני פותח.

בוקסא 12 מ"מ כוכב עלה לי 24 שקלים שמתאימה בול לברגים של הראש, גם מבחינת מקום.

מאריך 30 ס"מ ב40 שקלים.

וידית כוח גדולה ב70 שקלים, של סטנלי הכול.

134 סה"כ הכול.

ובאותו היום פתחתי את הראש, והברגים נפתחו יופי.

תודה

תמיר

• תוכן חדש...