Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים כאלה לא שמים על אף אחד.הX5 גורם להם לחשוב שהם אלוהים ..

או, הנה, התחלנו, העשירים האלה, לא?

כי רק אנשים בX5 עושים דברים כאלה, כי הרי 90 אחוז מהנהגים ממש בסדר, ונורא אדיבים ונורא מתחשבים, ורק האלה בX5, אני מציע לאסור מכירה של X5, הוא גורם לאנשים לחשוב....שהם אלוהים, שומו שמיים.

שטויות כאלה לא שמעתי הרבה זמן.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי רק אנשים בX5 עושים דברים כאלה, כי הרי 90 אחוז מהנהגים ממש בסדר, ונורא אדיבים ונורא מתחשבים, ורק האלה בX5, אני מציע לאסור מכירה של X5, הוא גורם לאנשים לחשוב....שהם אלוהים, שומו שמיים.

המשפט הזה מתייחס למקרה הנ"ל ולא אל כל הנהגים בארץ.

פותח האשכול ציין שהנהג הראה לו אצבע משולשת וצחק ..אפשר להסיק מזה שהנהג חושב שהוא מישהו מיוחד.

פורסם

משתתף בצערו של פותח התרד' הנ"ל, אבל אני חושב ש1. אין לך זכות לפרסם מספר רכב של אף-אחד ולהאשים אותו בעבירה כזו או אחרת.

גם אם זה נכון וגם אם מדובר על בדיה.

אתה עדיין לא בוחן תנועה,שוטר תנועה או שופט.

רק שתדע, שעל דברים כאלו אפשר לתבוע על הוצאת דיבה, וחובת ההוכחה תהיה עלייך, וכמובן אתה מראש- אשם.

דבר שני, רבע'ק, אני מבלה 8-10 שעות ביום על הכביש ועושה כמט 6000 ק"מ בחודש, אתה יודע כמה מטומטמים אני רואה ובכמה "כמעט-ים" אני נתקל כל יום.

אם כל היום הייתי עסוק בלצלם,להנציח ולכתוב מספרי רכב הייתי יכול לפתוח אלפון של רכבי ישראל בכלל וגוש דן בפרט.

לרכבי הליסינג וציי הרכב בגדולים כמו צה"ל וכו' יש חברות שעושות בקרות על תלונות אזרחים עם המדבקות המטופשות האלו על מנת שאזרחים חמי מזג יוכלו לחשוב ש:"הנה הנה! דפקתי אותו!".

אבל על רכבים פרטיים יש רק את המשטרה, גש לשם ופרוק את עצבך, אם בכלל יש מה לעשות עם זה.

אני גם לא חושב שהפורום הוא מקום ראוי לכך.

under construction..

פורסם

היום נהג לא חכם במיוחד כמעט דחף אותי מגשר ואם הייתי נופל, זה בכלל לא היה נעים.

אין מה לעשות, ממשיכים הלאה.

נ.ב

אם זה בעירוני, אז אפשר לצאת מהרכב.

פורסם

נ.ב

אם זה בעירוני, אז אפשר לצאת מהרכב.

תעשה לי טובה, היית יוצא מהאוטו מול אחד שנוהג בX5? שקול להתאבדות :)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

אמ...למה לא? :)

אני כן מאמין ואני כן רואה זאת בכביש שאנשים בעלי רכבי יוקרה חושבים שתמיד יש להם זכות קדימה והרבה פעמים יוצא לי לתהות איך אין ב-S500 חדשה פנסי איתות. מה, לא חשבו על זה לפני שהמציאו את ה-DVD בפנים ? :)

בקיצור, אולי זו הכללה, אך זו לא הגזמה.

פורסם

לא לא, אתה לא מבין.

כמות האנשים הלא מתחשבים (איזה עדין הייתי, אני מזיע מהמאמץ להיות עדין) על הכבישים היא ענקית, הבעיה של כולם היא שאם הוא עושה את זה עם מזדה 323F אז אף אחד לא זוכר, אבל אם זה X5, אז מיד "חושב שהוא קנה את הכביש", "מה הוא חושב לעצמו, אם הוא עשיר הוא יכול להתנהג ככה" והפייבוריט: "העשירים האלה..."

אבל אף אחד לא זוכר את הפושטק עם הDL שדוהר ב140 וחותך נתיבים. (בירידה כמובן)

כי זה לא אייטם טוב לספר כשבאים הביתה.

הכל בולשיט (עמכם הסליחה)

כותב השורות הנ"ל נוסע בגרוטאה משנת 94 ומקבץ נדבות בזמנו החופשי.

פורסם

כל נושא השרשור הוא על כך שמישהו נכנס בו, ברח, ועוד עשה תנועה מגונה.

זה לא משנה עם איזה רכב הוא נהג, הוא עבריין שיש להוריד מהכביש.

הוא גרם לנזק לא מבוטל, וברח.

זו השורה התחתונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האמת היא שאני גם רואה כמה מטורפים על הכביש כל נסיעה, אבל בנסיעה האחרונה זה היה דווקא X5 שהדהים אותי יותר.

פסיכולוגי? אולי.

הוא דהר ב140 - 150 קמ"ש בכביש דו נתיבי עם גדר הפרדה וחתך אנשים (ואותנו) בפרעות, גם דרך השוליים של צד שמאל.

חצי קילומטר אחרי זה הוא נכנס למפרצון של פניה שמאלה (לאן היה לו למהר אם כך??).

אני קלטתי את המספר ואני לא בטוח עד כמה מותר לך לפרסם אותו פה.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

אני עדיין חושב שגם לך יש צד בעניין.

כמו שאתה רושם בחתימה שלך (שאני מאוד מסכים איתה), נהג טוב גם שם לב לסביבה שלו, יש לו יכולת לנתח פסיכולוגית נהג-נהג.

הוא תמיד בודק מה המצב מאחוריו, מלפניו ובצדדים שלו.

אם היית מנתח את השטח, אני בטוח שהיית נוהג בהתאם, והנזק לא היה נגרם.

אין מה לעשות, דבילים תמיד יהיו.

אין לך הכוח לשנות את ההרגלים שלהם, אבל יש לך את הכוח לשנות את המציאות של עצמך.

אביחי

פורסם

מסכים עם כל מילה.

במיוחד עם המשפט האחרון:"אין לך הכוח לשנות את ההרגלים שלהם, אבל יש לך את הכוח לשנות את המציאות של עצמך."

זו בדיוק גם דעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יוסי, אתה נשמע כמו בחור נחמד, אז ברשותך אני ארביץ בך קצת בינה.

אז הגעת לישראל וחשבת שהשארת את השחיתות והבנדיטיזם מאחוריך בצ'ילה. פאדיחות...

מצטער לאכזב, פה יש ערסים לא פחות כבדים, מהסוג שלא יתבייש לצאת באמצע כביש החוף

מהג'יפ שלו (שנקנה כמובן ביזע ועבודה קשה בלבד) ולז**ן אותך במכות, סתם כי הג'אסטי שלך

בנתיב השמאלי עיצבנה אותו על הבוקר. תגיד תודה שהוא לא הוריד אותך מהכביש בכח, והסתפק

רק בהורדת פנס האיתות שלך במקום זה.

תבין, בני, המשטרה שלנו לא חיה בוואקום. היא שייכת לאותה מדינה ונשלטת ע"י אותם אנשים עליהם

דיברתי בפסקה הקודמת. אלה האבות, הבנים והאחים של אותם אנשים. זאת תרבות הנהיגה המקובלת,

זאת תרבות הדיבור, זאת תרבות העסקים וזאת מדינת היהודים מודל 2007. אף אחד לא יתרגש מהדיווח

שלך, אף אחד לא יקום מהכסא שלו בשביל לתפוס את העבריין, ואף אחד לא יעזור לך להגיע לבית החולים

לאחר שהמניאק ב-X5 יגלה שפירסמת את המספר שלו בפורום, ויבוא אליך הביתה לביקור והיכרות אינטימית.

תתעצבן, תתכחש, תכעס, תירגע, ואז תשלים עם המצב. תפסיק להילחם בטחנות רוח, ותתרכז בהפקת המיטב

מהמצב הנוכחי. חבל על המאמץ, העצבים והכוונות הטובות שלך. התמונה לא הולכת להשתנות בזמן הקרוב.

ובנימה אופטימית זו, חג שמח ושנה טובה!

פורסם

תראו, כיום יש מחשבים במשטרה. אנחנו לא בשנות ה70.

אם אני מדווח שהוא התפרע, רושמים את זה אבל לא עושים כלום.

בפעם הבאה שמישהו ידווח, גם אז לא יעשו כלום, אבל בפעם ה4 או ה10, או כשהוא יעבור את האור האדום הבא, יזמינו אותו לשיחה קצרה כדי להבין מה הולך שם.

אולי בפעם הבאה שהוא יקבל דו"ח, או אם הוא יגיע למשפט, יתחשבו בעובדה שכמה אנשים שונים שלא מכירים אחד את השני התלוננו עליו, ויעשו לו את החיים טיפה יותר קשים.

אני לא מתלונן על כל אחד, אבל אנשים כאלו צריך להוריד מהכביש, ואם יתקשרו אלי כדי לבוא ולהעיד על מה שראיתי (כבר קרה בעבר), אני אבוא ברצון. אפילו רשמתי את כל העניין בפרטי פרטים כשהגעתי הביתה.

מבחינתי שיעשו חוק שבפעם ה10 שמתלוננים על מישהו (אנשים שונים שלא מכירים אותו), ואותו בן אדם הוא בעל עבירות חמורות, יזמינו אותו לתחנה כדי לטלטל אותו קצת או אפילו לשלול את הרשיון שלו.

משהו אחד זה לנהוג מהר ובספורטיביות, ומשהו אחר לגמרי זה להיות עבריין שמרשה לעצמו להוריד רכבים אחרים מהכביש ולא לאותת בזמן שהוא מזגזג לו כמו מטורף.

ואגב, בצ'ילה הייתי נוסע עם אלת בייסבול ליד הכיסא וגרזן מתחתיו. תקפו אותי שם כמה פעמים ואני יודע מה זה ערסים.

לפחות פה לא מנסים לשדוד אותי פעמיים בשבוע...

פורסם
תראו, כיום יש מחשבים במשטרה. אנחנו לא בשנות ה70.

אם אני מדווח שהוא התפרע, רושמים את זה אבל לא עושים כלום.

בפעם הבאה שמישהו ידווח, גם אז לא יעשו כלום, אבל בפעם ה4 או ה10, או כשהוא יעבור את האור האדום הבא, יזמינו אותו לשיחה קצרה כדי להבין מה הולך שם.

אתה באמת מאמין שככה זה עובד?

:roll:

אני מקווה שזו תמימות ולא משהו אחר.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?

• תוכן חדש...