Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 עזרה לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהרכב הזה חרוש פה בפורום, אבל על שאלתי הספציפית לא מצאתי מענה! :( (כן, גם בחיפוש)

אז ככה, אני מתכוון (בעזרת ההורים) לקנות פיג'ו 306 5 דלתות בקרוב מאד.

השאלה היא כזאת:

אני מחפש ידני 1600 מעל שנת 98, ואני פשוט לא מוצא כזה דבר!

חיפשתי באתרים, שאלתי אנשים, אף אחד לא יודע או לא מוכר (או שלא קיים??) דגם כזה.

כל ה 306 ידני מעל 98 שאני מוצא אלה רק 1400. ובאוטומט דווקא כן יש 1600.

האם אכן קיימים כאלה דגמים? או שאאלץ להסתפק ב 1400 (לפי הבנתי מנוע אלומיניום - לא בריא עם מים , ולכו תדעו מי שם מה פעם). ואם כבר אז רציתי לדעת (במידה ו-1400 יוחלט בסוף) כמה ההבדל גדול בין המנועים?

תודה לכל העונה!

פורסם

אני חיפשתי את הדגם הנ"ל ארבעה חודשים ובסוף מצאתי. 1600 גיר רגיל יד ראשונה מבחורה 85000 ק"מ שנת 98.

אבל זה היה במזל הסתובבתי בכל הארץ. אין הרבה כאלה בוא נגיד.

לגבי השאלה שלך-לאמומלץ בכלל לקנות את ה1400 ב306. המנוע לא מתאים לבודי והאוטו לא "סוחב" . מומלץ ה1600 בגלל סוג המנוע וכל הסיפור עם החור בבלוק מנוע, וגם כי הוא נוסע בסדר גמור. ה1800 לא מספק כי 99 אחוז עם תיבות אוטומטיות וה"סחיבה" יחסית ל1800 ולדלק שהוא שותה לא משהו

( אני נורא מבסוט מהאוטו אם הוא מטופל הוא די אמין וחסכוני . נוח ומהנה לנהיגה שזה הכי חשוב )

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

[

לגבי השאלה שלך-לאמומלץ בכלל לקנות את ה1400 ב306. המנוע לא מתאים לבודי והאוטו לא "סוחב" .

אתה מוזמן לעשות סיבוב ברכב שלי 1400 סדאן , ותראה איך הוא סוחב יפה מאוד.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

אתה מוזמן גם לנסוע על שלי ובעיר שלי שיש עליות ממש חזקות. תסע על שניהן ותראה את ההבדל. אני נסעתי על 1400 1600 ו 1800 וזאת ה306 ה 3 שלי אז אתה כנראה מבין שאני אוהב את האוטו וקצת מבין עליו .. אל תכעס אלי או משהו. אבל הכוונה שלי היא לא שה1400 לא נוסע אלא ההבדל בין המנועים

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

תודה עצומה.. עזרתם מאד , אקח בחשבון.. ואנסה למצוא 1600 ידני שנתונים 98+ בכל כוחי :)

אגב GIL, אני מחפש 5 דלתות קצרה, לא סדאן , משפחתית מדי בשבילי.. תודה בכל אופן

פורסם

ניתן למצוא גם 1800 ידני והרכב מאוד מאוד ממולץ.

מדובר במנוע 16V שהוא שונה משמעותית מהמנוע שנמצא בדגם 1800 אוטומט בעל יותר כ"ס ויותר מומנט.

• תוכן חדש...