Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

אני מעוניין לבצע שיפורים קוסמטיים קלים לשרייד ולגרום לה להיראות טיפה יותר ספורטיבית .

נכון , לא מדובר פה ברכב חדש , מדובר פה ב "עגלת סופר" , "מכונת תפירה" לדבריכם , אבל כמובן שאותי בתור חייל היא מספקת .

אני מחפש עבורה מספר פריטים ואני מעוניין לשמוע מכם איפה ניתן (אם בכלל) להשיג אותם :

1. ג'אנטים מגנזיום מקוריים לשרייד , אם היו כאלה , או אולי סיכוי למצוא שרייד עם מגנזיום עליה .

אם בלתי אפשרי למצוא שרייד טוטאל לוס עם מגנזיום או את המגנזיום עצמם אני אשמח להסתפק במגנזיום חליפיים במחיר הוגן - אשמח להמלצה על מקום אמין וזול .

2. ספוילר עליון לשרייד - למיטב ידיעתי קיים סופילר כזה , השאלה היא איפה ניתן להשיגו , כי אני מחפש כבר המון זמן באינטרנט ופשוט לא מוצא ... ידוע לכם אם זה קיים בפירוקיות ?

3. בקליות שקופות לשרייד - שזה הכי נדיר לפי דעתי ואולי לא קיים אפילו , אבל אם זיכרוני לא מטעה אותי באחת מהשרייד המשופרות שראיתי באינטרנט באתרים מחו"ל , ראיתי שרייד עם בקליות שקופות מאחור ...

בנוסף , אשמח לשמוע פרטים על מראות חשמליות לשרייד , אפילו מפירוק .

או בקיצור ולעניין - אתם מכירים פירוקיה טובה שמכילה במגרש שלה הרבה שרייד ? אני בטוח שאוכל למצוא במקום כזה מראה חשמלית משרייד מתקדמת יותר או לחילופין את הספוילר המבוקש .

ואם אתם בכל זאת רוצי םלדעת למה אני משקיע ככה - כי אני אוהב לנסוע על אוטו שנראה טוב וצעיר , גם אם מדובר באוטו ישן , אני מאלה שאוהבים להשקיע באוטו ולגרום לו להיראות הכי טוב שרק אפשר ..

אז בבקשה - בלי זילזול .

תודה ומצפה לתגובות ...

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אני גם מחפש ספויילר עליון לשרייד,אבל עד עכשיו לא ראיתי אחד ספציפי לרכב,אבל כן ראיתי ספולייר של גולף (אני חושב) שהתאימו אותו לשרייד ויצא יפה מאוד.

לגבי המראות החשמליות,תבדוק בפירוקיות אם אפשר להרכיב מראות של שנתון יותר מתקדם,אצלי הרכב שנת 97 ויש מראות חשמליות.

בקליות?

אולי רק בEbay בארץ איפה שלא חיפשתי אין,אולי בגלל שזה באמת לא רכב ספורטיווי,אפילו לא קרוב,אבל אם יש ללאנסר למה שלא יהיה לשרייד?

o1_1_1_82028_20070823170855.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בנוסף , אשמח לשמוע פרטים על מראות חשמליות לשרייד , אפילו מפירוק .

בחלק מהדגמים של השרייד מהדגם שלך היו מראות חשמליות מקוריות.

נהגתי על רכב כזה, מודל 93. חוץ ממראות חשמל לא היה ברכב שום אביזר חשמלי.

אם אתה מוצא בפירוק רכב כזה, אתה כמובן צריך לקחת ממנו גם את לחצן הבקרה, שיושב מצד שמאל להגה ליד ידית הצ'וק, ואת כל החיווט מהמראות ללחצן.

לדעתי לפרק את כל זה לא יהיה פשוט בכלל, ואתה תצטרך לחתוך צמות חשמל ולחווט ברכב שלך מחדש.

פורסם
שלום לכם ,

אני מעוניין לבצע שיפורים קוסמטיים קלים לשרייד ולגרום לה להיראות טיפה יותר ספורטיבית .

נכון , לא מדובר פה ברכב חדש , מדובר פה ב "עגלת סופר" , "מכונת תפירה" לדבריכם , אבל כמובן שאותי בתור חייל היא מספקת .

אני מחפש עבורה מספר פריטים ואני מעוניין לשמוע מכם איפה ניתן (אם בכלל) להשיג אותם :

1. ג'אנטים מגנזיום מקוריים לשרייד , אם היו כאלה , או אולי סיכוי למצוא שרייד עם מגנזיום עליה .

אם בלתי אפשרי למצוא שרייד טוטאל לוס עם מגנזיום או את המגנזיום עצמם אני אשמח להסתפק במגנזיום חליפיים במחיר הוגן - אשמח להמלצה על מקום אמין וזול . -אני כמעט בטוח שאין לה ג'אנטים מגנזיום מקוריים, אבל ראיתי אחת עם מגנזיום פשוטים והם ממש שינו את הלוק של הרכב, עשו אותו הרבה יותר חמוד.

2. ספוילר עליון לשרייד - למיטב ידיעתי קיים סופילר כזה , השאלה היא איפה ניתן להשיגו , כי אני מחפש כבר המון זמן באינטרנט ופשוט לא מוצא ... ידוע לכם אם זה קיים בפירוקיות ? אולי תחפש ספויילר של 106,פולו או גולף ? לפי דעתי ספויילר לכזו מכונית רק יכער אותה, אבל אולי אתה תחשוב אחרת.

3. בקליות שקופות לשרייד - שזה הכי נדיר לפי דעתי ואולי לא קיים אפילו , אבל אם זיכרוני לא מטעה אותי באחת מהשרייד המשופרות שראיתי באינטרנט באתרים מחו"ל , ראיתי שרייד עם בקליות שקופות מאחור ... האמת שגם אני ראיתי שרייד משופרת בחו"ל עם בקליות שקופות, אבל פה בארץ, לפי דעתי, זה ממש לא אפשרי. בכל אופן, שווה לנסות ב-EBAY.

בנוסף , אשמח לשמוע פרטים על מראות חשמליות לשרייד , אפילו מפירוק . - מראות חשמליות? זה כבר באמת סיבוך שיעלה הרבה כסף ומיותר. אתה נהג יחיד ברכב? עזוב, זה באמת שטויות. אם זה יעזור לך, אני יודע לשרייד בשנים 97-00 היו מראות חשמליות בדגמי ה-DLX.

או בקיצור ולעניין - אתם מכירים פירוקיה טובה שמכילה במגרש שלה הרבה שרייד ? אני בטוח שאוכל למצוא במקום כזה מראה חשמלית משרייד מתקדמת יותר או לחילופין את הספוילר המבוקש . חפש פרוקיות בדפי זהב ותתקשר לקורובת לביתך לברר.

ואם אתם בכל זאת רוצי םלדעת למה אני משקיע ככה - כי אני אוהב לנסוע על אוטו שנראה טוב וצעיר , גם אם מדובר באוטו ישן , אני מאלה שאוהבים להשקיע באוטו ולגרום לו להיראות הכי טוב שרק אפשר ..

אז בבקשה - בלי זילזול -- אף אחד לא מזלזל, להפך, לדאוג שהמכונית הישנה שלך תראה טוב, זה אחד הדברים שאני יותר מעריך בכביש.

תודה ומצפה לתגובות ...

תגובות באדום.

פורסם

אצלי בשרייד 93 יש מראה 1 חשמלית מקורי. לגבי מגנזיום מקורי היה פעם שרייד טורבו מהשנים 86-87 היו כמה כאלה בארץ אבל הם נעלמו מהכבישים כמה חבל היה רכב מצוין. לגבי בקליות אולי תוכל ליצר לך הם גם ככה מלבניות זה לא אמור להיות בעיה למי שיש ידים

פורסם

חישוקים קלים אכן יישפרו את מראה הרכב שלך ללא הכר, לא הייתי שובר את הראש לגבי חישוקים מפירוק (אשר הסבירות למצואם במצב טוב- קלוש). לך לחנויות הרבות ובחר לך סט חדש המתאים לרכבך, המבחר הוא עצום...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...