Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה.

אני עובד בחברה מסוימת ותוך כדי העבודה אני נוסע עם רכב החברה.

המנהל שלי אמר לי שהוא "עוקב אחרי". לא יודע למה הוא התכוון בדיוק. האם יש דרך מסוימת לדעת אם מותקן בכלל GPS שאפשר לעקוב אחרי דרך המחשב שלו או אם בכלל עוקבים אחרי?

תודה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

להרבה ציי רכב,בעיקר כאלה שהם נותני שירות ומצאים בחוץ, יש ברכב GPS מותקן כדי לדעת און-ליין היכן הרכב נמצא.

אפשרות שניה,אם יש לך רכב עבודה ומותקן בו איתוראן, יש אפשרות לרכוש שירות כזה מחברת איתוראן . מכשיר האיתוראן הוא גם GPS.

אם יש לך מכשיר מירס מהעבודה, גם כאן המעסיק יכול לרכוש שירות איתור ממירס ולדעת כל הזמן איפה אתה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם מערכות כמו של ISR מאפשרות מעקב אחריך ואפילו שמירת המידע לזמן לא מוגבל ושליפה שלו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לנו היה פוינטרים במשאיות, ובאינטרנט היינו רואים בדיוק איפה כל משאית נמצאת, ככה גילינו נהג משאית שהיה חונה במשך היום בבית של מישהי כל יום :evil:.

פורסם

אצלי רק בזכות מערכת ה-GPS , הצלחנו להוכיח למשטרה כי הרכב לא היה מעורב בתאונת "פגע וברח"

כאשר היתה "עדות ראייה" כביכול.

פורסם

בדרך כלל בחברות גדולות שבהן יש צי רכבים גדול מתקינים GPS ברכב, לא רק מחשש לגנבתו אלא גם על מנת לפקח על העובדים בזמן עבודתם כפי שנתנו כבר מספר דוגמאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היום כל חברות הסלולר את השירות מעקב אחרי העובד,כמו כן גם איתורן או פוינטר מדווחים מיקום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם זאת מערכת שמותקנת ברכב ,חייבת להיות אנטנה(בד"כ מרובעת קטנה שחורה) שתהיה גלוייה ככל הניתן ללווין, בחלק מהמקרים כאשר אפשר זה על הדשבורד לכיוון השמשה בחלק מהמקרים זה ממוגנט על גג הרכב/משאית וכו... ,אם זה דרך הטלפון אז הטלפון שלך משמש כמשדר לכל דבר שניתן לדעת תמיד היכן אתה נמצא(ולבעלי עסק שנותנים את הטלפון לעובד יש זכות חוקית לקבל מחברת הסלולאר מיקומים של הטלפונים שלהם, כמו כן אני יודע שישנם מערכות שמותקנות ברכבים והם טיפה יותר חכמות שיכולול להודיע למעסיק לא רק איפה אתה נמצא אלא גם אם הרכב מונע או כבוי? דרכת אזעקה או לא? וכל נתון חשמלי שניתן לעקוב אחריו ברכב.

פורסם

אנטנה חיצונית ממש לא מחייב,רכבי סיור אצלנו בחברה עם יחידת איתור עליהן,והאנטנות יושבות בתוך האוטו מתחת לפלסטיק מעל החגורה. כמו כן המערכת משדרת,האם הרכב מונע,וכמה ק"מ עשה ביום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
בדרך כלל בחברות גדולות שבהן יש צי רכבים גדול מתקינים GPS ברכב, לא רק מחשש לגנבתו אלא גם על מנת לפקח על העובדים בזמן עבודתם כפי שנתנו כבר מספר דוגמאות.

ל'

אצלנו העברתי לצה"ל קואורדינטות מדויקות של מיקום של משחטת רכב בחברון אליה נגנב רכב עם המערכת שלנו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אנטנה חיצונית ממש לא מחייב,רכבי סיור אצלנו בחברה עם יחידת איתור עליהן,והאנטנות יושבות בתוך האוטו מתחת לפלסטיק מעל החגורה. כמו כן המערכת משדרת,האם הרכב מונע,וכמה ק"מ עשה ביום.

לזה התכוונתי,פשוט תלוי איזו מערכת יושבת אצלו ברכב, ישנם מערכות שבהם האנטנה גלויה וישנם מערכות שבהם האנטנה סמויה.

פורסם

לביטוי "אני עוקב אחריך" יכול להיות גם הסבר אחר לא מילולי

אלא אולי הכוונה היא שהוא בודק את התדלוקים שלך (פזומט או דלקן), מיקום התחנות, כמות הדלק התודלק, השוואה לסך הק"מ שאתה עושה וכו - מגם זה יכול לתת תמונה לא רעה על השיטוטים

פורסם
אצלנו העברתי לצה"ל קואורדינטות מדויקות של מיקום של משחטת רכב בחברון אליה נגנב רכב עם המערכת שלנו

בעבר כאשר הייתי בשרות הסדיר שלי היינו מקבלים לעיתים קריאות ממוקדנים שהיו מתקשרים ומבקשים את הסיוע שלנו בתפיסת רכב עוד לפני כניסתו לשטחים, רוב הפעמים הרכב היה נתפס במחסום שהיינו מקימים, החכמים פחות היו מנסים להפוך את הרכבים לרכבי שטח ולהעביר אותם בדרכי עפר של רכבי 4X4, אני לא צריכה לספר לכם את התוצאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום חבר'ה.

אני עובד בחברה מסוימת ותוך כדי העבודה אני נוסע עם רכב החברה.

המנהל שלי אמר לי שהוא "עוקב אחרי". לא יודע למה הוא התכוון בדיוק. האם יש דרך מסוימת לדעת אם מותקן בכלל GPS שאפשר לעקוב אחרי דרך המחשב שלו או אם בכלל עוקבים אחרי?

תודה!

אומנם לא קשור כל כך לפורום רכב :

מבחינתי זה מהווה חדירה לתחום הפרט . אם הרכב צמוד אליך גם לאחר העבודה ניתן לדעת היכן אתה בכל זמן נתון.

אני לא יודע כיצד נאמרו הדברים ואיזו אווירה קיימת בחברה בה אתה מועסק , אבל מבחינתי חוסר אמון מהווה עילה מספיק טובה לעזוב מערכת כזו ,ויפה שעה אחת קודם.

חשוב לציין שמדובר בדיעה אישית ואינה מהווה המלצה לביצוע פעולה זו או אחרת .

אני עזבתי חברה גדולה ומוכרת בגלל מהלכים כאלה שכללו התקנת מצלמות במבנה לצורך מעקב אחרי העובדים ,והתקנת מערכות ברכב שהורכבו שלא לצרכי נווט .

לשאלתך :

לא, אתה לא יכול לדעת אם ומתי עוקבים אחריך.

אם אתה יודע היכן גר הבוס שלך , תחנה בקרבת ביתו כל יום בשעות הבוקר משך 20 דקות, ואז תדע אם הוא עוקב :twisted:.

בברכה

מוטי.

• תוכן חדש...