Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אתמול חגגתי את יום הולדתי ה25 בארוחה מושחתת עם ידידה בהרצליה פיתוח. כשחזרתי שבע ומאושר לאוטו, גיליתי שהרדיו דיסק איננו(דווקא היה לא רע, של JVC, תומך בMP3). היום בבוקר גיליתי שגם שברו לי את המנעול של הדלת הימנית (כלומר, אי אפשר להכניס לשם את המפתח. אם מכניסים את המפתח מהצד של הנהג, הוא פותח / נועל את כל שאר הדלתות בלי בעיה, ולכן לא שמתי לזה לב).

שתי שאלות לי אליכם:

1. כמה לדעתכם צריך לעלות (סדר גודל) תיקון של הצילנדר? ההשתפתות העצמית של הביטוח היא 1000 ש"ח, ככה שאם מדובר בכמה מאות שקלים, אני אעדיף לא לערב אותם, ולתקן זאת מתישהו בהמשך (אני טס לחו"ל עוד 10 ימים, וקצת לחוץ).

2. הביטוח מכסה את הרדיו דיסק, עם השתתפות של 350 ש"ח, ואני אמור לקבל 'רדיו דיסק מתוצרת JVC'. מישהו פעם עבר את הפרוצדורה הזו? האם אני אקבל זבל סיני ששווה 400 ש"ח ובקושי שומעים בו משהו? עדיף לי אולי לקנות רדיו דיסק סביר בדיוטי פרי עוד 10 יום?

תודה רבה!

אבי

פורסם

כשלי גנבו את הרדיו דיסק מהרכב היו לי כמה אופציות לקבלת רדיו דיסק חדש

1. ללא כל תוספת מדגם 2950 של פיוניר או JVC הכי פשוט

2 להוסיף 100 שקל ולקבל 3950 או JVC יותר מתקדם

3 להוסיף 300 שקל ולקבל 4950 או JVC שוב פעם יותר מתקדם

השאלה ברגע שאתה מחליף את הצצילינדר שם אם אתה לא צריך להחליף מפתח ?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

תיקון הרכב במסגרת פריצה אינו נכלל במסגרת התביעות ביטוח כמו מקרי תאונה

אז תערב את הביטוח בכל נזק שניגרם לך.

מניסיון שלי במקרה דומה, רק שאצלי הנזק עבר את העשיריה (כי שברו את המחשב דרך על הדרך ועשו נזק לסאן רוף) וזה לא נחשב כתביעה ולא תאבד את שם זכות או פירילגיה בביטוח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הי,

אני מניח אבל שאני אשלם השתתפות עצמית - ומדובר ב1000 ש"ח. משיחה היום עם המוסך של יונדאי, כל התיקון יעלה עד 400 ש"ח כולל מע"מ (ויתכן שפחות). דרך אגב -כל מנעול לא רצו להתעסק עם זה והפנו אותי ליונדאי.

אני מפספס משהו?

פורסם

בחור, ביטוח שמשות אינו מחוייב בתשלום השתתפות עצמית בעת הפעלתו, יש לקחת לתשומת הלב, הביטוח מכסה שמשה בלבד, לא גומיות לא קליפסים ולא נזק שנגרם למנגנוני הרמת השמשה.

לגבי הרדיו: זבל אתה לא תקבל, אני עובד באוטוגלס, יש פיוניר קנווד וJVC, לגבי מה שתקבל מול מה שתשלם אני כבר לא יודע איך זה עובד אבל מה שבטוח כדאי לך לקחת ב350 גם את הרדיו הכי מעפן שיתנו (כולם תומכים MP3) כי בדיוטי זה יעלה 170$ שזה יותר כסף חביבי.

אגב: לכל המעוניינים למינהם ברדיו וזה, אני רואה ביום עשרות מכוניות עם שמשות שנשברו לשם פריצה אל הרכב, מחצית המכוניות לא נגעו ברדיו, היום הגנבים מחפשים תיקים מחשבים ניידים ודברים בעלי יותר ערך מאשר רדיו ששווה 100 ש"ח כגנוב למימון מנת סם או כל צורך אחר של אותו הגנב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לכל המתעניינים - לא חניתי בחולות, חניתי ברחוב שנקר בהרצליה פיתוח (איזור המסעדות), וזה קרה בין 21:15 ל23:15. אין אזעקה (רק אימובילייזר), ולכן היא לא פעלה. לא שברו שמשות, לכן ביטוח שמשות לא רלוונטי - שברו את הצילינדר. ובנוגע לפנל - כן, השארתי אותו - אני נוהג להוציא אותו רק במקומות 'מועדים'. כנראה שבפעמים הבאות אני אהיה יותר פרנואיד.

פורסם

האמת שאיזור המסעדות הוא די חשוך והסימטאות שם נועדו לפורענות.

בכל אופן, אני תמיד מוצא דקה להכניס את הפאנל לבגאז'.

נ.ב

מה חשבתם, שמתחת למושב הם לא יחפשו ? :(

פורסם

היי, אני שונא לקחת איתי את הפאנל

אני פשוט מוריד אותו לתא כפפות ומקווה שלא יפרצו את האוטו, אם יפרצו אז שיהיה לגנב לתרופות ה-100 ש"ח שהוא ימכור את הפניור שלי.

במציבושי L300 שלי לא היה ביטוח, אז מצאתי לי סליק מאוד חמוד, יש פיר כזה בתא האמצעי, הייתי פותח אותו ל2 (מוציא את המתגים של הח"ח) ודוחס לשם את הפאנל, את זה גם גדול הגנבים לא היה מוצא (אלא אם תצפת עלי).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אצלי זה התחלק למספר תקופות:

כשהיה פאנל עם רדיו דיסק סביר, או שהייתי לוקח אותו איתי, או שהייתי מחביא אותו כמה רמזורים לפני איפה שאני מגיע בתוך האוטו.

לאחר מכן השתדרגתי, וקניתי רדיו דיסק עם מסך מגע (דלוקס), ואז לקחתי אותו תמיד איתי (הייתי הולך עם תיק מאגניב קבוע),

או שהייתי מראש משאיר אותו בבית.

היה שווה לי מדי פעם לא לשמוע מוזיקה בשביל הסיכוי שיגנבו אותו. הוא היה פאקינג מכשיר יקר !

היום - החיים הטובים. מע' מקורית, אפילו לא קוראת MP3... אין לגנב שום דבר לעשות איתה :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...