Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה פליסיה 94, החלפתי לא מזמן סביבון ומיכסה דיסטרביוטור כי הסביבון נישרף (וגם היה ישן וסדוק) וגם המיכזה ראה ימים טובים יותר.

המיכסה והסביבון ניראים אותו הדבר כמו המקור ועל האריזה היה כתוב שהם מיועדים לרכב שברשותי.

אחרי נסיעה קצרה של כמה מאות ק"מ החנתי את הרכב, וכאשר ניסיתי להניע אותו אחרי כמה ימים הוא לא הניע. פתחתי את הדיסטרביוטור וראיתי שה"פחם" נעלם. היתבוננות קרובה יותר הראתה שהוא ממש שבור והחלק שנישבר "נעלם"...

למה זה קורה? איך אפשר לימנוע את זה? ומה צריך לעשות?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני הייתי בודק קודם כל אם אין חופש בציר של המפלג (ז"א מיסב מפלג ששפך לאגר). נסה לבדוק אם אין לו "משחק".

אם הכל בסדר (ניחוש שלי - אין בעיה במיסב שכן אז סביר להניח שהיית מרגיש שהמנוע "חותך" תוך כדי נסיעה), אז הבעיה היא באיכות חלקי החילוף שרכשת, ככול הנראה מדובר במוצר "סיני אורגינאלי".

פורסם
אני הייתי בודק קודם כל אם אין חופש בציר של המפלג (ז"א מיסב מפלג ששפך לאגר). נסה לבדוק אם אין לו "משחק".

אם הכל בסדר (ניחוש שלי - אין בעיה במיסב שכן אז סביר להניח שהיית מרגיש שהמנוע "חותך" תוך כדי נסיעה), אז הבעיה היא באיכות חלקי החילוף שרכשת, ככול הנראה מדובר במוצר "סיני אורגינאלי".

אין חופשים (לא שאני הרגשתי), אם מנערים את הציר לצדדים הוא לר זז וכמו כן אין תנועה שלו למעלה ולמטה...

גם מוצר סיני אמור להחזיק טיפה יותר מכמה ק"מ...

עוד מישהו?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מכסה הדיסטרבוטור "יושב" עקום, או שאינו מתאים לדיסטר'.בדוק אם הבליטה במכסה נכנסת לחריץ בדיסטר'.

שא ברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...