Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לתוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי רובר 214 שנת 2000 1400 סמ"ק

האם יש איזשהו תוסף שמישהו יכול להמליץ לי עליו אשר ישפר את ביצועי המנוע ויחסוך בדלק לסוג רכב זה?

פורסם

K44.

תריץ חיפוש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ואם אין בעיה אתה מכניס ראש בראי למיטה חולה!

תיזהר!

אני ממליץ על אינפוזיה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני עוד לא נפגשתי במנוע/גיר שנישארו אדישים לפולודין

זה לדעתי זה מה שיכול לעזור לך

איכן מסיגים תוסף כזה ?

יש מספר מועט של מוסכים שעובדים עם זה (בעיקר מוסכי קיבוצים מי שמטפל ברכב של עצמו )

אם אתה מהדרום צור קשר ואני אדאג לך

אם לא אפש לחפש מי יש לו את התוסף באיזורך

בהצלחה

אורי

פורסם

משתמשת לעיתים רחוקות ב castrol injector cleaner

מגיע בנפח של 0.3, מיועד לכ 2000 ק"מ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מזמן התפרסם שרשור דומה בנושא אבל בגדול ככל שתנהג עם האוטו רגוע יותר תחסוך בדלק.

תמיד בעיר הרכב יאכל דלק יותר מאשר מחוץ לעיר וכמובן שגם להפעלת מזגן יש השפעה על הצריכה.

לגבי תוסף,הטוב ביותר לדעתי ומניסיון היה של גולד לייבל,מעולה,פעם ב-10,000 ק"מ ואם אתה לא משתולל עם הרכב (מחוץ לעיר נוסע 90-100) ולא יותר,צריכת הדלק משתפרת פלאים .

למשל: אצלי באפלאוז אוטומטי הזרקה שנת 97 הגעתי לצריכת דלק של 1:12 ללא מזגן רוב הנסיעות מחוץ לעיר מהירות ממוצעת בין 90 ל-100.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...