Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעניין הפיקוסים: לפיקוסים יש שורשים מאוד אגרסיביים שחודרים לביוב, צנרת מים, אמבטיה ואפילו לשירותים... (ראיתי במו עיני).

דבר נוסף, הם מפוצצים כל קיר בטון בלי בעיה.

כשהפיקוס הובא לארץ בשנות ה 30 בערך, הוא היה עץ מעולה: חזק, מהיר, נותן צל מלא ואחרי כמה שנים מסתדר ללא השקייה. בשנות ה 70 הגיעה לארץ הצירעה שמפרה את הפירות וההמשך ידוע, בעיקר לתל אביבים...

מבלי לפגוע בגנן שלך או בגננים בכלל, אני ממליץ לתת לאדריכל נוף לתכנן את הגינה, ולגנן להקים אותה.

כמו שאת תיכנון הבית נתת לאדריכל בניין ולא לבנאי.

יש דברים נוספים שיכולים להשתלב בגינה בעלות קטנה עם תועלת גדולה, זה בדר"כ משהו שמתכנן נוף יציע ולא גנן.

עוד טיפ: תחשוב על בריכת נוי, העלות נמוכה והתמורה ענקית.

מספיק אפילו "שלולית" קטנה (כמו בתמונה) עם קצת דגים וצמחי מים כדי לקבל את האפקט.

בהצלחה

038.JPG

פורסם

המלצה לעץ- פלומריה ריחנית

זה עץ שמצמיח פרחים לבנים בינוניים בעלי ריח מאוד מתוק

למיטב ידיעתי אינו מאוד מלכלך ומפיץ ריח מעולה למרחוק

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

אני ובני משפחתי אוהבים הרבה מרווח ודשא, וחלק ענק מהדינה הוא רק דשא , בכל הגבולות עם המדרכות,הבית עצמו והגדרות הסובבות את המגרש יהיו מקומות לשיחים וצמחים בעציצים לפי בחירתינו.

זהו תחביב של הבנות במשפחה ולכן הגנן עושה רק את העבודה הבסיסית של ההכנה/דשא/עצים/שיחים/השקיה ושאר העיצוב הוא שלנו.

שקלנו בריכה והעניין עדיין בהתלבטות , לדעתי זה נחמד והכל אבל בסופו של דבר די משעמם יחסית להשקעה , אבל בהחלט אני מעוניין לעשות מסלעה משולבת במפל מים עם כמה אלמנטים מעץ( גלגל המסתובב בכוח המים למשל) ואולי תאורה ישירה על המים בלילה.

אני אהיה חייב מקום לרכז כמות של מים כדי להפעיל דבר כזה אבל אני מתכוון לעשותו הכי קטן שאפשר כדי לא לעשות "בריכה".

עוד הצעות/רעיונות/המלצות יתקבלו בברכה!

פורסם
המלצה לעץ- פלומריה ריחנית

זה עץ שמצמיח פרחים לבנים בינוניים בעלי ריח מאוד מתוק

למיטב ידיעתי אינו מאוד מלכלך ומפיץ ריח מעולה למרחוק

חיפשתי תמונה ובאמת העץ ממש יפה וגם נשמע עמיד למדי.

כתוב שהוא מגיע למימדים של עץ קטן ( 6 מטר +- ) שזה מעולה ממש גובה אופטימלי.

תודה רבה על ההמלצה!

• תוכן חדש...