Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש פה, וגם לא מבין מי יודע מה במכוניות.

אני מחפש לקנות מכונית, שתתאים לאשתי ולי ולבתנו הקטנה (משפחתית יעני).

אני צריך המלצות לדגמים שיהיו אמינים (!!!!), חסכוניים בדלק, בחלפים ובביטוח ושיהיו בטווח מחירים עד 30,000 ש"ח. עדיף מאוד יפני!!!!

אנא התייחסו ברצינות, מפני שאנחנו משקיעים את הכסף מהחתונה, אז רק מי שבאמת (!!!) יודע ומכיר שיגיב.

תודה רבה מראש.

פורסם

ראשית, לא ציינת אם אוטו' או ידנית, אבל אני מרשה לעצצמי להניח שאם זה רכב לצלע הנשית בשפחה אז זה יהיה אוטו'.

כמובן שאתהצריך רכב פרקטי ונוח לנהיגה, לכן אתה אכן צריך משפחתומטית יפנית.

הנטייה הראשונית שלי היא להציע לך יפנית משנתון נמוך בתקציב שלך (94-95), לכן, אני אנסה לענייין אותך בקוריאנית הכי יפנית שיש, יונדאי אקסנט משנתון גבוה יותר 98-99 , רכב אמין יחסית ונוח וגם יענה על הדרישות שלך.

כמובן שיש מגוון אופציות, מאזדה לנטיס 96', מיצובישי כאריזמה 98' סוזוקי באלנו וכו'

אתה יכול לבצע חיפוש לייתר הדגמים שהצעתי לך.

בהצלחה!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הייתי הולך על לאנטיס מהשנים 96-98 כמובן בהתאם לתקציב (אני לא יודע מה המחירון). אם תמצא גרסת 1600 עדיף אם כי אני לא יודע באיזה שנה היא הגיעה לארצנו.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

בתקציבך, הייתי שוקל רכישת ניסן אלמרה (תוכל להריץ עליה חיפוש בפורום). בסה"כ היא מציעה חבילה נאה ביחס למחירה והיא תענה על כל דרישותיך.

פורסם
ראשית, לא ציינת אם אוטו' או ידנית, אבל אני מרשה לעצצמי להניח שאם זה רכב לצלע הנשית בשפחה אז זה יהיה אוטו'.

כמובן שאתהצריך רכב פרקטי ונוח לנהיגה, לכן אתה אכן צריך משפחתומטית יפנית.

הנטייה הראשונית שלי היא להציע לך יפנית משנתון נמוך בתקציב שלך (94-95), לכן, אני אנסה לענייין אותך בקוריאנית הכי יפנית שיש, יונדאי אקסנט משנתון גבוה יותר 98-99 , רכב אמין יחסית ונוח וגם יענה על הדרישות שלך.

כמובן שיש מגוון אופציות, מאזדה לנטיס 96', מיצובישי כאריזמה 98' סוזוקי באלנו וכו'

אתה יכול לבצע חיפוש לייתר הדגמים שהצעתי לך.

בהצלחה!

אני חושב שהאלנטרה (בתקציב הזה אמורה להכנס כבר אלנטרה, ואם לא אז בוודאי שהלנטרה) עדיפה על האקסנט כרכב משפחתי.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...