Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליועצים בפורום:

ברשותי דייהטסו אפלאוז 97 ,הרכב אצלי שלוש שנים,אני יד שלישית והשקעתי ברכב הזה מהקנייה ועד היום בערך 10,000 ש"ח (כולל החלפת מנוע,מצבר,משאבת בלם מרכזית,אלטרנטור מחודש).

הרכב סה"כ נוסע סביר אבל יש לי בעיה בהחלפת ההילוכים בגיר האוטומטי ועד שהרכב מגיב הוא מתקשה לעלות ממהירות 60 ל- 80 ומושך את ההילוך וגם לנסוע איתו בעליות חדות זה לא להיט.

ראיתי מאזדה לנטיס 99 1800 עם גג ומאוד אהבתי,כנ"ל גם הונדה עם גג וכאן ההתלבטות שלי....

האם להתקדם עכשיו אחרי שלפני שנה השקעתי ברכב כל כך הרבה כסף (8000 מתוך 10,000 רק במהלך המלחמה) או שכדאי לי לעשות לרכב שלי סאן- רוף באחד הכפרים בעלות של 2000-3000 ש"ח.(אחד החלומות שלי באופון אישי הוא נסיעה ברכב עם גג נפתח).

כל הצעה תתקבל בברכה ואציין כי אמנם אני מוגבל בתקציב עד 42,000 אבל אני פתוח להצעות !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סאן רוף בהתקנה מקומית = מתכון לצרות. לא מציע לך להתקין ברכב הנוכחי סאן רוף. אם אתה חייב רכב עם סאן רוף אז תמכור ותקנה אחד שבא עם סאן רוף מהיצרן.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...