Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורבט בדרך לארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב

תהנה מהרכב לדעתי זה אחד הרכבים היפים ביותר שיוצרו

אשמח לקבל את עזרתך בעצות בשחרור רכב מהמכס מהמכס

הרכב שלי נמצא כבר באשדוד

שלחתי לך הודעה פרטית

תודה

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אכן, סיפור מרגש, שסופסוף התפנתי לקרוא מהתחלה ועד הסוף (:oops:). אז גם אני אוסיף- תתחדש, ותהנה מהחלום!8) ואני מסכים עם קובי בעניין- אני אוהב יותר דווקא את הגירסה של ה75+ -הניקלים מיותרים בעיניי באוטו כזה, הם "דקורטיביים" מדי, והוא צריך להראות "רשע"!:evil::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום לכולם תמונות בקרוב פשוט הרכב נמצא במוסך לטיפול כללי

הנה חישוב העלויות :

2000$ מחיר הרכב

2235$ הובלה מ RICHMOND עד נמל חיפה

900$ תיקון בלמים בארה"ב כולל קליפרים חדשים בוכנה חדשה (עבודה מאד מקצוענית )

1374ש"ח תעודת שער

13935 ש"ח מכס

145.02 ש"ח לאוברסיז

126 ש"ח מס. נמל

450 ש"ח הובלה מהנמל עד פורדיס

וזהו בינתיים ,

תודה לכולם

Knowledge Is Horsepower

פורסם

עד עכשיו יצא מחיר די סביר, בהנחה שהאוטו כבר נוסע!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה בדיוק, מה שאני מתכוון!:-D

פורסם

היי עסאם

לאחר השיחה איתך השתכנעתי סופית ללכת ולשחרר את הרכב לבד.

שלשום קיבלתי את הטיטל מארה"ב ואתמול הגעתי לשחרר את הרכב.

השיחרור שלי היה באשדוד ולא בחיפה

התהליך היה פשוט ובחורה בשם נורית מהמכס היתה מאד נחמדה ועוזרת

התהליך לקח שעתיים וחצי והרכב שלי היה על הגרר !!!

כל מי שרוצה להביא רכב יכול לשחרר את הרכב שלו ללא עמיל מכס זהו תהליך פ ש ו ט ואתה עובר משלב משלב לשב בקלות

יוחנן

פורסם

ויחנן מברוק

תתחדש ותהנה שמחתי לעזור ולו במקצת

אגב לקח לי יומיים של חיפושים למצוא פלגים (מצתים ) R44TX ACDELCO

28 ש"ח כל 1 ללא מעמ 240 ל-8

עסאם

Knowledge Is Horsepower

• תוכן חדש...