Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם, המבינים דבר או שניים בעניין,

יש לי קרוב מדרגה ראשונה בארה"ב עם אזרחות אמריקאית.

עכשיו השאלה שלי היא מה יכול להיות שמגיע לי לקבל על סמך זה (אזרחות, גריןקארד)?

אם כן, מה בדיוק הפרוצדורה לכך? וכמה זמן היא אורכת?

תודה רבה מראש,

ערב נעים.

"And Justice For All..."

פורסם

"בקשה לאשרת מהגר המבוססת על משפחה

דיני ההגירה בארצות הברית מאפשרים הגירת זרים לארצות הברית בהתבסס על קירבה לאזרח או תושב קבע חוקי (מחזיק green card)בארצות הברית. אזרחים אמריקאיים רשאים ליתן חסות ל: בני זוגם, הוריהם, ילדיהם, אחיהם ואחיותיהם. . הבקשה טעונה המצאת תיעוד על-מנת להראות את הזכאות של האזרח האמריקאי לבקש green card עבור קרוביו, כמו גם תעודות לידה; תעודות נישואין; צווי גירושין; דוחות כספיים שמראים שהקרוב לא יהווה נטל ציבורי בארצות הברית; תמונות; רישומים צבאיים; בדיקות רפואיות; תעודות משטרה; הוכחה בדבר כוונה להתיישב באופן קבע בארצות הברית; מספר טפסים, ולבסוף – ראיון אשרה בקונסוליה הזרה"

יש עורכי דין שמטפלים בנושא תוכל למצוא אותם בדפי זהב

אירית

פורסם

באופן כללי, כדי להיות זכאי להתאזרחות, למבקש צריך להיות מעמד תושב קבע חוקי (green card) במשך חמש שנים, לבני זוג של אזרחים אמריקאים יש לפעמים הפחתה לשלוש שנים, אני חוזרת ואומרת על מנת לקבל תשובות ספציפיות למקרה שלך עלי לפנות לעורך/ת דין שמטפל/ת בעניני הגירה ולא להסתמך על נסיונם של אחרים.

אירית

פורסם

אוקיי, קודם כל אני שמעתי מבן אדם שנולד שם ועלה ארצה וכשהילדים שלו נולדו (בארץ) הוא ישר

הלך ועשה להם דרכון אמריקאי, איך זה הגיוני לאור מה שאת אומרת?

אצלי זה הרי גם קרוב שחי בארה"ב, אז ככה שלפי ההגיון התקדים הוא לא פחות, אם לא יותר מהמקרה הנ"ל.

אבל נאמר שאת צודקת במה שאת אומרת אז איך מקבלים בתור התחלה את הגריןקארד?

יש עוד מישהו שיכול להוסיף בעניין בבקשה?

"And Justice For All..."

פורסם

שים לב, בקשת מידע, אני מנסה להסביר לך שזה לא המקום לבקשו, אני מקדישה לך מזמני החופשי ומשתפת אותך במידע כללי, אני לא בעניין של ווכחנות ,זו התייחסותי האחרונה, אם אתה חושב שאתה יודע יותר טוב, מי אני שאחלוק על כך אני חוזרת ובפעם האחרונה, אם כל כך חשוב לך פנה לגורמים המוסמכים.

ולשאלתך להלן ציטוט:

"לידה בחוץ לארץ לשני הורים נשואים, אזרחי ארצות הברית: ילד הנולד בחוץ לארץ לשני הורים אזרחי ארצות הברית, מקבל אזרחות אמריקאית בלידה. אחד מההורים חייב להתגורר בארצות הברית לפני לידת הילד. אין תקופת זמן ספציפית שנדרשת עבור תושבות קודמת כאמור.

לידה בחוץ-לארץ להורה אזרח אחד והורה זר אחד, נשואים: ילד הנולד בחוץ-לארץ להורה אחד שהינו אזרח ארצות הברית, והורה אד שהינו זר, מקבל אזרחות אמריקאית בלידה, בתנאי שההורה האזרח נוכח פיזית בארצות הברית למשך תקופת הזמן הנדרשת על-פי הדין החל בעת לידת הילד.

אם אינך מקיים את אחד מאלו– ילד הנולד בחוץ-לארץ להורה אחד שהינו אזרח ארצות הברית, מקבל אזרחות אמריקאית כאשר הילד נכנס לארצות הברית עם אשרת מהגר אמריקאית כמחזיק green card."

בהצלחה

אירית

פורסם
"בקשה לאשרת מהגר המבוססת על משפחה

דיני ההגירה בארצות הברית מאפשרים הגירת זרים לארצות הברית בהתבסס על קירבה לאזרח או תושב קבע חוקי (מחזיק green card)בארצות הברית. אזרחים אמריקאיים רשאים ליתן חסות ל: בני זוגם, הוריהם, ילדיהם, אחיהם ואחיותיהם. . הבקשה טעונה המצאת תיעוד על-מנת להראות את הזכאות של האזרח האמריקאי לבקש green card עבור קרוביו, כמו גם תעודות לידה; תעודות נישואין; צווי גירושין; דוחות כספיים שמראים שהקרוב לא יהווה נטל ציבורי בארצות הברית; תמונות; רישומים צבאיים; בדיקות רפואיות; תעודות משטרה; הוכחה בדבר כוונה להתיישב באופן קבע בארצות הברית; מספר טפסים, ולבסוף – ראיון אשרה בקונסוליה הזרה"

יש עורכי דין שמטפלים בנושא תוכל למצוא אותם בדפי זהב

אירית

100% right

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...