Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט ב-30 עד 40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין 30 עד 40 אלף

מכונית ספורט, לא חייבת להיות חדשה, אבל המהירות זה דבר חשוב ביותר

אשמח אם תתנו לי סוגים\דגמים\לינקים לכל מיני מכונית ספורט שאנשים רוצים למכור

בתכנון שלי זה אאודי A3

האם יש משהו יותר טוב במחיר הנ"ל?

ג'ימיניב!

פורסם

איזו אאודי A3 אתה מתכוון לקנות בסכום הזה? מינימום 45 אלף תעלה לך A3 1.6 משנת 97' שהיא לא קרובה אפילו להיות ספורטיבית. לא חסר מכוניות עם תכונות ספורטיביות בסכום הנ"ל. למשל 306 XSI/S16 , או סיטרואן וולקן 2.0 16V משנת 96', איביזה קופרה 2 אם תמצא וכו' . בטח לא אאודי A3 1.8T .

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

1. קודם כל, צא נקודת הנחה שאין אודי A3 בתקציב הנ"ל.

2. צא מנקודת הנחה ש-A3 זהו רכב "ספורט".

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

בסכומים שציינת אתה לא קונה שום רכב ספורט. אולי רכב ספורטיבי (גרסה "חמימה" של רכב קיים).

A3 זה רכב ספורט בערך כמו הונדה סיוויק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ונראה לי שזה בדיוק מה שהוא צריך- חפש מציובישי קולט או הונדה סיוויק, יש לי הרגשה שתאהב אותן...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז רכב ספורטיבי, אני לא מבין בעניין ולא יודע איך לנסח את עצמי.. לא נורא

תודה על ההצעות, אני אקח לתשומת ליבי

ג'ימיניב!

פורסם

הכוונה של B-TON הייתה על זה שרשמת רכב חדש. ב-30-40 אלף אין שום רכב חדש. לא משפחתי,לא סופר מיני, ועל כמה וכמה לא ספורטיבי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בסכוים הנ"ל עולה לי לראש מגאן קופה 2.0 אבל היא לא הכי ספורטיבית, אבל נראת לי הכי ספורטיבית יחסית לתקציב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ראיתי ביד 2 למכירה וולקן קופה לבנה שלפי מחירה היא מוגדשת ורשום שהיא מבעלים של סדנת שיפורים ולדעתי (בעלים של וולקן רגילה כיום) זהו אחלה רכב ספורטיבי שיענה לציפיות שלך אני מקווה ובעודף גם תוכל לעשות קורס נהיגה .......

בהצלחה

צוק

וכמובן הנה הלינק : http://www.yad2.co.il/Cars/CarGallery.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=270&FromYear=1995&UntilYear=1995&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&GalleryView=1

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

פורסם

נראה לי שRS2000 זה הרכב הכי ספורטיבי למחיר הזה וישאר לך כסף לשפיורים בסיסיים וסדנת נהיגה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...