Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VR6 סתם שאלה של בוקר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחסית לגולפים של אותו זמן, אכן זה היה הרבה.

ראה ערך, גולף 1800 עם 75 כ"ס - תופעה שמאוד קשה לי, אישית, להסביר.

הרמן.

קשה לך בתור מהנדס רכב, איש צוות תכנון ופיתוח של אחד הקונצרנים הגדולים או סתם בתור האחראי על שיווק ומכירה בחברת רכב קטנה כמו VW???

אריאל , LOL

:D

הרמן , יצא לך לנהוג באחת כזאת? לי יצא , והדבר האחרון שמרגישים שם זה שהאוטו עגלה :!:

עזוב את הנתונים היבשים.

אכן LOL עצבני, אבל..

ופה אני אומר את האמת, לא נהגתי/נסעתי על אחת ספציפית אבל נסעתי על VR6 שאכן מאוד חזקה לדעתי (הדביקה אותי למושב במכת גז) ושוב אבל..

הייתה לי איביזה 1600 עם 75 כ"ס ואני מפציר בזאת שהכוח לא היה התחום החזק שלה.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שימו לב ש הויאר הי 2 שסטומים לצילינדר...אז באטמוספרי זה יותר קשה לוציא הספק שיהיה קרוב ל4 שסטומים..

עובדה שה קוראדו VR6 באה עם אותו מנוע אבל 24 שסטומים שזה 4 לצילינדר....ו 190 + כחות סוס..שזה מרשים ל 2800

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלום לכולם

מעניין אותי למה מנוע 2800 מוציא רק 170כ"ס למה להוציא אותה רכב כזה לשוק אני בטוח שהיה להם יותר משתלם לתכנן יותר את המנוע ולהוציא ממנו הרבה יותר כח,

לא חושבים?

אולי?

בכל זאת?

:wink:

קודם כל, הגולף הזאת יצאה בשנת 92. באותה שנה 174 כ"ס ממנוע וי6 2800 היה תוצאה מכובדת מאוד (בעצם, גם היום זו תוצאה מכובדת למדי - לרכבים קוריאניים...)

דבר שני - מה גורם לך לחשוב שהיה להם יותר משתלם לתכנן את המנוע שיוציא יותר כוח?

רוני

יחסית לגולפים של אותו זמן, אכן זה היה הרבה.

ראה ערך, גולף 1800 עם 75 כ"ס - תופעה שמאוד קשה לי, אישית, להסביר.

הרמן.

VW ויתרה במנועים האלה על כ"ס בתמורה לאמינות חסרת פשרות :idea:

ה1800 אכן לא מרגיש עגלתי בכלל....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי המנוע של הגול, vr6 אכן חלש.

שימו לב קליאו ספורט מוציאה ממנוע 2 ל' 170 כ"ס!

והונדה s2000 עליה בכלל אין מה לדבר...

פורסם
לדעתי המנוע של הגול, vr6 אכן חלש.

שימו לב קליאו ספורט מוציאה ממנוע 2 ל' 170 כ"ס!

והונדה s2000 עליה בכלל אין מה לדבר...

עכשיו תבדוק כמה מומנט מוציא כל אחד מהמנועים האלו, ובאיזה סל"ד.

וכמובן תוסיף את העובדה שמנוע ה-VR6 הוא בן 10 שנים ויותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ה VR אינו רכב ספורטיבי!!!

אלא רכב לאוטובאנים של גרמניה,מתוכנן למהירות שיוט גבוהה ונוחה אך בפירוש לא תוכנן באופן ספורטיבי כמו ה GTI לדוגמא.

אין ספק שהיכולות שלו בגלל ההספק הגבוה ,מעניקים לו ניחוח ספורטיבי אך צריכים להבין שהרכב הנ"ל תוכנן לכלל האוכלוסיה (כן כן גם לזקנות גרמניות עם שערות בבית השחי ), ולא לאוכלוסיה ספורטיבית (ע"ע GTI) לכן ההספק עדין יחסית לנפח כדי לשמור על אמינות גבוה למשך שנים ארוכות.

אך ללא ספק אחד המנועים המוצלחים ביותר של VW ובעזרת שינויים/שיפורים מינוריים ניתן לחלץ ממנו עדר סוסים פראיים :twisted: .

קובי

פורסם
שימו לב ש הויאר הי 2 שסטומים לצילינדר...אז באטמוספרי זה יותר קשה לוציא הספק שיהיה קרוב ל4 שסטומים..

עובדה שה קוראדו VR6 באה עם אותו מנוע אבל 24 שסטומים שזה 4 לצילינדר....ו 190 + כחות סוס..שזה מרשים ל 2800

קוראדו Vr6 היא מנוע 2900.

בקטנה :wink:

פורסם

קודם כל אין שום קשר בין המנוע של הקוראדו לזה של ה VR6

וחוצמזה 190 כ"ס ל2800 זה מרשים בעיניך?

אני מתעלם לרגע מן העובדה שבקוראדו יש 2900 ונגיד שזה 2800

זה שווה ערך ל-108.5 כ"ס ל-1600 שעבור מנוע בעל ארבע שסתומים לצילינדר זה די באנאלי. כל משפתומתית היום נותנת נתון כזה יחס וב.מ.וו הפגינו יחסים טובים מזה כבר בשנות השמונים ברכבים שלא נחשבו למכוניות ספורט קיצוניות.

במהלך המחצית השנייה של שנות התשעים לרוב היצרנים האירופים היו מנועי 16 שס' עם יחס טוב מזה.

פורסם

אז מה אם כל משפחתי ת נותנת יחס כזה..העובדה שיש לך את כל המנוע הזה באוטו..בא נגיד מישפחתי..זה נותן למנוע הזה את הכבוד...

ובא נגיד שלשפר מנוע כזה..יש תמורה גדולה יותר מלשפר מנוע של 1600 ..או 2000

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז מה אם כל משפחתי ת נותנת יחס כזה..העובדה שיש לך את כל המנוע הזה באוטו..בא נגיד מישפחתי..זה נותן למנוע הזה את הכבוד...

ובא נגיד שלשפר מנוע כזה..יש תמורה גדולה יותר מלשפר מנוע של 1600 ..או 2000

ואללה לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד ולמה זה כבוד.

דיברנו על נתוני הספק ביחס לנפח. S2000 זה כבוד קליאו 172 זה כבוד 206RC זה כבוד.

120 כ"ס ל-VTS ב-97 זה כבוד.

אז מה בדיוק הנקודה שאתה מנסה להעביר? שזה מרשים אותך שדחפו 2900cc ברכב לא גדול? טוב. אבל לא זה הנושא.

פורסם
יכול להיות שהחברה מעונינת שתעשה אצלה שיפורים במנוע. ובכך תוכל להעלות את כ"ס ובכך היה עושה עליך עוד קופה קטנה

אם זה היה נכון זה היה אמור לקרות מישהוא לא?? :idea::roll:

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...