Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים ברנו קליאו B 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי רנו קליאו דיזל משנת 2001.

כאשר אני מניע אז בד"כ למשך כ-20 שניות יש רעשים מכיוון הרצועות שאיך שהוא עוברים.

בנוסף כאשר אני מפעיל את המזגן הרעשים הללו חוזרים , וכאשר אני מכבה את המזגן ומדליק אותו שוב בהילוך 2-3 ,הרעשים נעלמים.. (לעיתים כאשר אני מוריד הילוך הרעשים חוזרים להם)

החלפתי רצועות טיימינג לפני כ- 5 חודשים וכעשרת אלפים ק"מ.

מישהו יודע מה מהות הבעיה?

כמו כן אשמח להמלצה על מוסך אמין ולא יקר באיזור אשקלון שמבין בדגמי חברת " רנו " .

בתודה מראש

פורסם

רצועת אביזרים (חליפית, כמובן) תעלה כמה עשרות שקלים (40, אולי 50. תלוי במידה שלה - אני לא מכיר).

מותחן - זה כבר תלוי: האם יש חליפי באיכות ובה או שרק מקורי, מה שייקר מאוד את המחיר.

חכה לתשובה של חברים שמתמצאים בחלקים מקוריים של רנו. אולי הם יידעו.

פורסם

1.9 דיזל ( מנוע כמו של קנגו)

איי איי והלואי וזו היתה הצרה היחידה.

מאתמול , הרכב עומד , פתאום באמצע נסיעה (משכתי קצת בטעות את ההילוך השני) הרכב נכבה. ...

ומאז אני מנסה להניע ( גם עם כבלים ) ושום דבר , מהתרשמותו של מבין בדבר מדובר בסטארטר...

• תוכן חדש...