Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה פשוט לא הגיוני.

זה ממש לא קטנות. זה הטעיה בפרסום.

רוב אנשים פשוט לא מסתכלים על רזוננס.

איך בדיוק, אם הרזוננס שלו הוא ב 20הרץ אז כשהוא יגיע לשם הוא ישרף.

פשוט מאוד.

שלא נדבר שאיזה רדיו דיסק לרכב בדיוק מנגן פחות מ20 הרץ?

אתה לא חושב שאתה "קצת" נסחף?

הוא לא ישרף בנקודת הרזוננס עצמי, אומנם בשימוש לאורך זמן יכול להגרם נזק, אך עדיין זה לא אומר שטווח ההענות שלו לא יכול לכלול 10HZ.

אבל מה שבטוח שבהגעה לרזוננס הוא לא ישרף.

אגב, ראיתי כבר הרבה סאבים שיכולים לנגן תדרי 10-15HZ, כמעט כולם מציינים טווח הענות של מעל 20-30HZ.

ואגב, אם כבר הדילמה היא לא איזה HU יודע לנגן 10HZ אלה איזה מגבר כי זה כבר יותר מסובך, HU יש מספיק.

under construction..

פורסם

יכול להיות .

תחפש בויקפדיה תקרא על כמה גשרים כבר נפלו כי הרוח הזיזה אותם בתדר היסוד שלהם.

שחכתי כרגע את המושגים בפיזיקה אבל תאמין לי שאני יודע אותם , אחרי הכל עדיין לומדים את זה בפיזיקה 3 באונ'.

פורסם

די!

איך הסאב הזה יגיב לאיזה מגבר במציאות ולא על הנייר - רק אלוהים יודע נכון לעכשיו.

אני בטוח שאם מורל פירסמו אותו באתר שלהם אז כבר בטוח צריך להיות להם איזה חדר הדגמה אחד לפחות איפשהו בארץ אם לא במפעל שלהם.

צריך לשמוע אותו כדי לדעת.

ההרגשה שלי היא שמורל יפצו עכשיו על כל השנים האלה שלא היה להם דריסת רגל שוות ערך בתחום הסאב וופרים ואני מאמין שהם עשו את מה שכל חברה רצינית צריכה לעשות - השקיעו ים כסף ומאמצים לפיתוח מוצר אחד מאוד רציני מאשר לפתח ליין שלם של מוצרי "טלאי" מעאפנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מחיר בחו"ל כבר יש.

באוסטרליה המחיר הוא כ 1227 דולר אוסטרלי.

שזה 4000+ ש"ח. במחיר הזה יש להם בעיה

עם כול הכבוד למורל (ויש כבוד) , להכנס לשוק עם מחירים כאלו , זה ללכת נגד המתחרים הכי כבדים שכבר יש להם שם בסאבים .

כמה אנשים יוותרו על IDMAX שעולה 3.5 או פחות עבור מורל ?

בברכה יהודה

פורסם

ומי אמר שהוא לא יוטר טוב מהאידי? מישהוא שמע את הסב מישהוא יודע במה מדובר ?אני לא מביין למה לזרוק השארות ואחר כך הכול מיתפוצץ בפרצוף. אז כול עוד לא שמעתם ואתם לא יודעים מה המחיר של הסב בארץ {הריי פו בארץ מיצרים אותם} אז חבל לזרוק סתם דברים לאוויר שאין להם שום רקע ובסיס.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

המחיא לא יהיה 4000 ש"ח.

אני דיי בטוח.

אל תשכחי שהמחיר שם הוא גם ריאלי למחירי המוצרים הכלליםולרמת ההכנסה.

באוסטרליה מרוויחים בדולר אוסטרלי והרבה יותר מפה.

כאשר טיילתי שם ראיתי את זה. מוצרים כאלו עולים אחרת מפה.

פורסם
ומי אמר שהוא לא יוטר טוב מהאידי?גם אם הוא יותר טוב עדיין יש מוניטין לאיי די מישהוא שמע את הסב מישהוא יודע במה מדובר ?אני לא מביין למה לזרוק השארות ואחר כך הכול מיתפוצץ בפרצוף. אז כול עוד לא שמעתם ואתם לא יודעים מה המחיר של הסב בארץ {הריי פו בארץ מיצרים אותם} אז חבל לזרוק סתם דברים לאוויר שאין להם שום רקע ובסיס.

חוץ מזה כולנו יודעים שאם תשים לאדם רגיל מורל או איי די הוא יבחר באיי די . ורק בגלל המוניטין . אז אם הם יתמחרו אותו כאן בארץ במחיר טוב הוא ימכר , אבל אם הם יתמחרו אותו במחירים כאלו , רק ה"מורלים" האדוקים יקנו אותו.

בברכה יהודה

פורסם
ומי אמר שהוא לא יוטר טוב מהאידי? מישהוא שמע את הסב מישהוא יודע במה מדובר ?אני לא מביין למה לזרוק השארות ואחר כך הכול מיתפוצץ בפרצוף. אז כול עוד לא שמעתם ואתם לא יודעים מה המחיר של הסב בארץ {הריי פו בארץ מיצרים אותם} אז חבל לזרוק סתם דברים לאוויר שאין להם שום רקע ובסיס.

אף אחד לא אמר שהוא יותר טוב מ IDMAX , אבל כמו שאתה יודע , ID הוא אחד הסאבים הטובים ביותר ברמת מחיר הזו והרבה זמן אין סאב ברמה שלו . עובדה היא , שכמעט ואין חברות שמציעות סאב ברמה הזו במחיר הזה. לכן סביר להניח שגם מורל לא יצליחו. לא שלמורל אין מוצרים איכותיים. זה לא נאמר מתוך זלזול.

אבל מבחינת מכירות , אני לא הייתי קונה סאב בכזה סכום בלי קודם כל לקבל הדגמה ברכב שלי בתנאים הרלוונטים וגם לא הייתי קונה בלי חות דעת על הסאב איך הוא מתפקד לאורך זמן. כאשר יש לי אופציה זמינה של סאב ברמת ה ID בהתאם לנסיבות לא הייתי קונה מורל. קח בחשבון גם שהם לא עושים הדגמות . לא מזמן חשבתי לקנות את הסט של הסופרימו . המחיר כמו שאתם יודעים יקר מאוד. והתשובה שקיבלתי ממורל זה שהם לא מוכנים להדגים ואין להם אפילו רכב תצוגה שאפשר לשמוע בו. נראה לך שמישהו שמבין קצת בתחום יקנה בכזה סכום בלי לשמוע באוזניים או לפחות בלי חוות דעת מוכחות מאנשים ראויים ?

אם המחיר שלו יהיה באותו טווח מחירים והוא לא יהיה טוב משמעותית מה ID קשה לי לראות למה אנשים יקנו אותו. רוב הסיכויים שהוא פשוט יהיה בתור מקדם תדמית של החברה ולא בתור מוצר רווחי שיכנס למחזור המחירות.

פורסם

המוצר רק יצא וכבר אנשים מבקשים חוות דעת ארוכות טווח עליו ? זה לא נראה לי רלוונטי .

כמו שנאמר פה מקודם - מורל הרבה זמן לא נתנה סאב טוב - לכן נראה לי שמין הראוי שהפעם הם לא יאכזבו .

המחיר של הוופר בחו"ל באמת גבוה הבעיה היא שזה באוסטרליה - שם הכל יקר פי כמה וכמה

המחיר של הוופר אני משאר ינוע בין 2000-3000ש"ח

שזה מחיר גבוה אבל כנראה שתיהייה הצדקה לו

אל תשכחו שבחו"ל סט סופרימו נמכר מעל ל8000 ש"ח

ובארץ ניתן להשיג אותו ב65% מהמחיר הנ"ל

שורה תחתונה אני מחכה לשמוע את הסאב - אותי לפחות הוא נורא מעניין .

יום טוב .

פורסם

משהו שלא קשור לריב שלכם

אם שמתם לב, מי שייסד את מורל זה יהודי. מאיר מורדכי.

אולךי ידעתם כבר אני רק עכשיו גיליתי את זה :)

x

• תוכן חדש...