Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן סינטטי מלא.

מתאים למפאטים:

אמריקני SPI SL /CF

אירופאי ACEA A3,B3

צמיגות 5W40

מופיע בשני גדלים:

1 ליטר

4 ליטר

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השמן מהסוג הזה מתאים לרכבים החדישים ביותר שנמצאים בשוק כרגע.

הרכב הוא רכב בנזין נכון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרכב לדעתי יכל להסתפק בשמן 10W40 MAGNATEC.

רכישת השמן TXT לדעתי היא הוצאה מיותרת, וכמו כן השמן כמו שכבר ציינתי מיועד לרכבים חדישים יותר.

בקשר לתאריך אני אחכה עם התשובה הזו למחר לאחר שאבדוק מול הגורמים המתאימים המספקים שמנים לתחנה.

ל'

פורסם

אכן שמן לא מתאים למנוע 4300 V6 TBI, השמן המתאים הוא 15W40 לפי היצרן אם אני לא טועה. גם 10W40 מעולה, המלצה: תמיד תעדיף את הסמיך. בעיקרון כל האמריקאיות שיש ושהיו לי נוסעות עם 20W50 וזה השמן הכי בריא. (נכון למנועי V6 TBI/קרבורטור, V8 TBI/קרבורטור משנות התרמ"ח עד אמצע ה90, לא נכון לשברולט 4 ציל' או תוצרת קוריאה וכו')

פורסם

low rider את המונח 20W-50 שנים שלא שמעתי והזכרת לי נשכחות,

לפי התגובות פה ממה שהבנתי זה שמן איכותי ויקר אבל אני שואל אם כבר יש לי את השמן הזה ללא צורך ברכישה טוב להשתמש בו?

והאם הוא מתאם לטויוטה קורולה מודל 94 או נגיד לפיאסטה ישנה מודל 86?

זה שהוא יקר הבנתי אבל מה המגבלה להשתמש בו ברכבים ישנים?

פורסם

הסבירו לך כבר: במנוע ישן, שעבר ק"מ רבים, עדיף להשתמש בשמן סמיך יותר. מעבר לשמן דליל ייגרום להופעת נזילות שמן מכל מיני מקומות במנוע!

• תוכן חדש...