Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב!

רציתי לשאול שאלה מקצועית לגבי מערכת שמע ברכב אבקש שתענו לי ספציפית למקרה שאני שואל.

אני רוצה לשמוע טוב את כל הצלילים עם באסים חזקים.

מה עדיף רמקולים 4'' איכותיים על הדש' לא קומפוננט אבל משו של חברה טובה שיחובר על הHU וסאב וופר שיחובר למגבר,

או במקום סאב וופר רמקולים 9*6 אני בהתלבטות כבר כמה זמן מה לעשות אשמח לקבל תשובה ואף לינקים לרמקולים 4'' איכותיים.

פורסם

רמקול 4' חא יתן לך את את כל רוחב פס התדרים הרצוי לרמקול, הוא לא יכול לרדת נמוך או בכלל להתקרב לנקודת החיתוך של הסאב בניגוד לרמקול 6.5' לכן הייתי ממליץ לך לחשוב על אופציה של אלמנט גדול יותר מקדימה.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

רמקולים 6X9 לא יתנו לך את הבאס שיתן לך סאב. כמו כן רמקולים 4' איכותיים כמה שיהיו לא יתנו לך באס כלל!

 

אם יש אפשרות תנסה להגדיל את הרמקולים מקדימה ותקנה קומפוננט ולא רמקול פשוט.

אם אין אפשרות, תקנה רמקולים 4' של חברת LANZAR הם זולים,ומספקים את הסחורה,יותר מזה לא צריך מרמקול כזה.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

×
×
  • תוכן חדש...