Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי רנו קליאו שנת 2000 שמורה מצב מנוע מעולה אחרי טיפול 10000אבל כל אחד שנוסע בא וגם

אני מרגיש ששיפור קטן או איזה שהוא תוספת תעזור לו ממש..

תודה..

פורסם

הי,

ברוך הבא לפורום,

לפני הכל שיפור הוא מושג רחב למדי, באיזה תחום חסר לך "משהו"?

אחיזה? כח? קוסמטי? ווקאלי?

והכי חשוב- מהו התקציב אותו אתה מייעד לעיניין?

ככה קצת קשה לעזור...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דווקא מנוע ה 1.6 חביב ובעל נתונים יפים.

מה שחסר ברכב זה מעט קשיחות ו"ספורטיביות", הרכב בכל זאת רנו רך ורגיל

כמו שאמר עידן, תגדיר מה אתה מחפש, רמז תמצא בשורות שרשמתי מעל, עוד רמז בתמונה למטה :-P

cliolr.gif

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

קודם כל תודה רבה לשתיכם...

האוטו מהיר מאיץ קצת לאט ובעליות הוא לא משהו ואני לא מבין איך זה מנוע 1.6 אוטו קל עכשיו ליפני יומים עבר טיפול 10000

האוטו כמו חדש מבחינת הכל אני רוצה יותר כוח קצת יותר מהירות יש תקציב לא בשמים אבל משמעותי

פורסם

בתקציב נמוך ברכב לא מוגדש תמצא רק פילטר פתוח (ממליץ על INBOX) שייתן עוד 2% במקרה הטוב.

אין דרך זולה להעלות הספק למנוע הזה, הכי זול (יסלחו לי המנהלים) יהיה לשדרג לקליאו ספורט (מה שרמזתי בעדינות בצילום מעל), דרך יקרה יותר תהיה גלי זיזים "חמים" מערכת פליטה טובה (לא סתם דוד אחורי רועש ו"מושך" דוחות) אבל גם כאן, לדעתי 10-15% יהיה נתון מאד, מאד אופטימי ...

בנושא שיפור התנהגות, צמיגים מעולים ודביקים, ואולי אפילו הרחבתם בהתאם לאישורים ישפרו אחיזה, ראה דיונים קודמים, שידרוג מתלים יעשה טוב מאד לקשיחות ולספורטיביות, 2K לצמיגים, 4K למתלים ספורטיבים סבירים ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם
קודם כל תודה רבה לשתיכם...

האוטו מהיר מאיץ קצת לאט ובעליות הוא לא משהו ואני לא מבין איך זה מנוע 1.6 אוטו קל עכשיו ליפני יומים עבר טיפול 10000

האוטו כמו חדש מבחינת הכל אני רוצה יותר כוח קצת יותר מהירות יש תקציב לא בשמים אבל משמעותי

משמעותי- זה נתון לפרשנות נרחבת, מה שמשמעותי בשבילך יהיה מגוחך בשביל אחר וההיפך...אנא תן כיוון מספרי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
דווקא מנוע ה 1.6 חביב ובעל נתונים יפים.

מה שחסר ברכב זה מעט קשיחות ו"ספורטיביות", הרכב בכל זאת רנו רך ורגיל

כמו שאמר עידן, תגדיר מה אתה מחפש, רמז תמצא בשורות שרשמתי מעל, עוד רמז בתמונה למטה :-P

cliolr.gif

ליאור, נחמד לשים תמונות רק ששכחת לציין שלהפוך קליאו 1.6 למה שמופיע בתמונה ידרוש לפחות 100K ש"ח (לדעתי הרבה יותר).

Veni Vidi Vici

פורסם

זאת תמונה של של ה V6 .

בכל מקרה , עד שפותח השרשור לא יספר לנו מה סכום הכסף שהוא מקציב לעניין , הוא לא יוכל לקבל תשובה כמו שצריך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אכן שמתי תמונה של ה V6 מנוע מרכזי הנעה אחורית, רק בגלל הפוזה !!!

רנו תכננו רכב מסלול 250 (כ"ס ומהירות סופית), הרכב עצמו כישלון די צורב (*), קליאו ספורט 172 עושה אותם זמנים במסלול :shock:

(*) למרות שאם קרסו היה מביא כזה רכב בתצורת 250-250-250 (כ"ס, מהירות, מחיר) היה אצלו תור לא קטן.

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...