Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חחדש בתחום האודיו ברכב ואני כיום נוהג ברכב מסוג מאזדה 323 ואני מעוניין לרכוש רמקולים +סאב +מגבר +פאנל של פיוניר +טוויטרים

והלכתי לחנות והציעו לי לקנות סט רמקולים של דראגסטאר+מערכת של פיוניר

אני רוצה לדעת אם זה הצעה טובהו אני רוצה לדעת גם הצעות מימכם על דברים יותר טובים ולא יקרים כל כך ועל סאבים ומגברים טובים בתודה אלמוג

פורסם

תגיד מה התקציב שלך ונוכל לעזור לך.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

התחום הזה מאוד רחב. אפשר להציע לך ב 3000 ש"ח ואפשר גם ב 20000. אתה חייב להגדיר תקציה, אם אתה מחפש עזרה רצינית.

מערכת סבירה אתה יכול למצוא ב 3000 - 4500 ש"ח. תערוך חיפוש בפורום, תקבל כיוון.

תגדיר עוד דרישות מהמערכת, חוץ מרשימת רכיבים. סגנונות, עוצמה וכו'.

אני מכיר הרבה חנויות שיציעו את מה שלהם נוח למכור לך ולא מה שאתה באמת צריך. לכן קח כל הצעה שאתה מקבל מחנות בערבון מוגבל.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

קודם כל תגיד לנו עד כמה אתה אוהב אודיו ברכב? יש כאלה שיגידו שתקציב של מליון הוא לא מספיק ויש כאלה שיגידו ש100 שקל זה יותר מדי.

עכשיו אני יזרוק לך מחירים כדי שתבין על מה מדובר, ומדובר מחירים של רכיבים בינוניים ומטה (לא זבל סיני)

רדיו דיסק-900

קומפ' קדמי- 550-800

מגבר-1000

סאב-400-600

המחירים הם רק שתבין על מה מדובר כל המחירים פה הם לצורך הדגמה והם לא מדוייקים אבל הם באזור הנכון, כמובן שאתה יכול להשקיע יותר בכדי לקבל יותר תוצאות.

נ.ב

אל תשכח מחיר של סט חיווט 100 והתקנה שזה עוד 200 בערך.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

עקב ההודעות פה קיבלתי התירשמות על התחום ואני מעוניין להשקיע על סט כזה עד 3500 4000 בתודה אלמוג ותציעו משו שאני לא היתאכזב בבקשה אני יודע שזה כלום

פורסם

מערכת סבירה אתה יכול למצוא ב 3000 - 4500 ש"ח. תערוך חיפוש בפורום, תקבל כיוון.

כבר עניתי לך. תקרא שירשורים רלוונטיים לך (יש המון) תקבל כיוון כללי על רכיבים. אם יהיו שאלות נוספות, תשאל.

ב 3500 ש"ח אתה יכול להעמיד מערכת יפה מאוד

יואב

יואב :arrow:

פורסם

יש כפתור "חיפוש" בבאנר העליון.

בכלל, עדיף שתשרוץ כאן כמה ימים, תקרא, תלמד, תדפדף בדפים - העשרת ידע מובטחת.

בהמשך רענן את כללי הפורום, בעיקר בנושא הכותרת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...