Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורי נהיגה בחולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל ללמוד נהיגה ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על מורי נהיגה מנסיונכם האישי או שאתם לפחות מכירים אותם ויכולים להמליץ עלייהם.

פורסם

מורי נהיגה לרכב?

אופנוע?

אוטומט?

גיר רגיל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מורה מספר 1 בחולון הוא אייזיק בבי"ס שרייבר. דורות גדלו עליו, ויש לו נסיון גם בתור טסטר בעברו. אני למדתי אצלו, דוד שלי, אבא שלי.. (הרבה משפחות שלמות) :)

נסה אותו.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
מורה מספר 1 בחולון הוא אייזיק בבי"ס שרייבר. דורות גדלו עליו, ויש לו נסיון גם בתור טסטר בעברו. אני למדתי אצלו, דוד שלי, אבא שלי.. (הרבה משפחות שלמות) :)

נסה אותו.

יש לך אולי מספר שלו ?

ולזה ששאל אז מורי נהיגה לרכב מן הסתם זה פורום מכוניות לא ? ולא אוטמוטי, חס וחלילה.

פורסם

"זו ששאלה" "נהגת שודים"=בחורה.

לבית הספר שרייבר יש מורה בשם חגי, מורה מעולה.

נייד: 054-4737646

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני למדתי אצל אורי, שמעתי עליו המון דברים ורק תלונה אחת (מבחור די גולם)

מורה טוב שמלמד גם נהיגה ולא רק איך עוברים טסט

יש לו B4 די חדשה.

0522954697

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אין לי את המספר שלו כי סיימתי ללמוד אצלו בשנת 2000..

חפש את אהרון איזיק בחולון או שפשוט תתקשר לבי"ס שרייבר ותבקש את המספר.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...