Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני חדש פה ואני מאוד שמח שהצטרפתי אני מקווה שאני יוכל לעזור לכם ואתם לי!

עכשיו אני כנראה ביום ראשון הולך לראות אופל קורסה GSI שנת 94 אני רוצה חוות דעת על האוטו תקלות ודברים כאלה ואם שווה לקנות אותו אם הוא אמין בכלל!

וגם אולי קצת המלצות על רכבי ספורט אחרים שעד 21 אלף

תודה רבה לכם

פורסם

בצע חיפוש בפורום, הכפתור נמצא בצד שמאל של הסרגל הכחול בראש הדף.

בעיקרון, רכב מומלץ,חזק ואיכותי, מנוע מצוין, איכות הרכבה טובה ללא קירקושים בתא הנוסעים.

בעיות ידועות:

1. שילדה רופסת שללא שיפורים לא נותנת לנצל את מלא פוטנציאל המנוע.

2. יש להחליף טיימינג בקפדנות יתיירה (לא מכיר שם בעיה אבל היו יותר מדי דיווחים על בעיות בטיימניג) ואפילו להחליף כמה אלפי ק"מ לפני הזמן.

3. רכבים ספורטיביים זולים הם מתכון בטוח להתעללות בידי נהגים חדשים ומתעללים.

יש לבדוק בקפדנות את מצב הרכב שמצאת תוך מתן דגש למצב השילדה, המנוע (היקר להחלפה),ושיפורים חשודים.

בהצלחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...