Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש ברשותי מיצובישי כריזמה מודל 1998 אוטומט 1600 .

תקלה שניתקלתי בה רק היום, נסעתי רגיל ברכב לעבודה בבוקר כמו תמיד. כאשר הורדתי את הרגל מהגז הרגשתי במין מכה מהגיר.

לאחר מכן כאשר אני עדיין בהילוך D נידלקה לי מנורת הN מהבהב והרכב כאילו מתחיל מהילוך 2 לא סוחב

בהתחלה כיביתי את המנוע לשתי דקות מין איפוס, הנעתי את הרכב והכל היה בסדר.

מה לדעתכם יכולה להיות התקלה במקרה והיא תחזור שוב פעם?

בתודה מראש יחיאל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
שלום חברים יש ברשותי מיצובישי כריזמה מודל 1998 אוטומט 1600 .

תקלה שניתקלתי בה רק היום, נסעתי רגיל ברכב לעבודה בבוקר כמו תמיד. כאשר הורדתי את הרגל מהגז הרגשתי במין מכה מהגיר.

לאחר מכן כאשר אני עדיין בהילוך D נידלקה לי מנורת הN מהבהב והרכב כאילו מתחיל מהילוך 2 לא סוחב

בהתחלה כיביתי את המנוע לשתי דקות מין איפוס, הנעתי את הרכב והכל היה בסדר.

מה לדעתכם יכולה להיות התקלה במקרה והיא תחזור שוב פעם?

בתודה מראש יחיאל.

בכריזמה ישנו מדיד ( דומה למדיד שמן מנוע ) למדידה של שמן הגיר , בדוק מה מצב השמן בגיר בזמן שהרכב מונע .

פורסם

ברשותי אותו הרכב.

לפני כמה חודשים קרתה לי תקלה דומה.

המנורה של הN שמהבהבת אומרת שיש תקלה וצריך להתחבר למחשב רכב

אצלי זה היה בסוף חיישן מסויים לא זוכר את שמו שעלה בסביבות 300 שקל.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

יש לך איזו שהיא תקלה בגיר, אם מיכנית ואם חשמלית.

צריך לחבר סקנר כדי לדעת מה הבעיה. אם זה לא חוזר לך, אין כל טעם להילחץ. סע עם הרכב.

פורסם

היום בדקתי שמן גיר והכול נראה תקין לחלוטין אבל בכול מקראה היתי חייב בישביל השקט הנפשי שלי להרים טלפון לחבר בעל מוסך מיצובישי קפלן בחיפה התיעצתי איתו הוא אמר לי הוא אמר לי שיש שי חישנים על הגיר 1.כניסה .2. יציע . ויש מצב שאחד מהם נדפק אבל יש מצב לאיפוס של הגיר והוא להגיע לקביש מהיר לנתק {-} מצבר ל5 דקות להחזיר להניע את הרכב להתחיל נסיעבD פול גז אד שהרכב מגיע להילוך ה4 ולעזוב את הגז ולתת לרכב לדאות עד להילוך ראשון הוא אמר לי שזה אמור לאפס את החישנים ואם התקלה תחזור אל עצמה אז לחבר סקנר מה אתם אומרים?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...