Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מי שלא רוצה ליקרא הכל שיקרא רק את המודגש)

לפני זמן מה דיירת שגרה בכתובת הישנה שלי העבירה אלי 2 טפסים של דואר רשום שהגיע לשם.

פניתי לדואר לאסוף אותו אבל מסתבר שזה חזר לשולח ושם נאמר לי שע'פ המספר שמופיע לי על הטפסים אני יוכל לברר באינטרנט מה הסטטוס של החבילה.

בבית, באינטרנט, מסתבר שלא ניתן היה ליבנות את מספר המשלוח אפילו מצירוף שני הטפסים שבהם המספרים אמורים להיות זהים (הדוור כניראה אחד מבני חרטומי מצריים)

הצלחתי עם עזרת חבר לפענח ששני התוים האחרונים הם H4 ,

התקשרתי לדואר ואמרו לי ש H4 אומר שזה מהמשטרה.

זה אומר שדואר רשום שהגיע לכתובת הישנה שלי חזר לשולח שזה המשטרה שלא מעודכנת חצי שנה מאז שעידכנתי

התקשרתי 100, אחרי נודניק ארוך סופסוף ענו, הפנו אותי למשטרת נתניה, 098604444, שם גם כן לא עונים

עד שענו העבירו אותי ל"רוני" שהוא לא עונה בכלל ולא מוכנים לתת לי את השלוחה שלו.

ניסיתי להוסיף מילת שאלה ליומנאית ה"אדיבה"והיא ניתקה את השיחה

עד שענו לי שם שוב היא מייד העבירה את השיחה,

כניראה לשלוחה ההיא של רוני שלא עונה (רוני השוטר אם אתה קורא את זה אז תענה !! זה אני !)

ניגשתי לתשלום קנסות תעבורה לבדוק אם יתכן וזהו קנס, קיבלתי הודעה ש ת'ז לא מתאים למספר רשיון נהיגה (גם אחרי שניתיסית קומבינות עם/בלי אפסים וכו')

בקנסות בתי המשפט לאחר הזנת פרטים לא מופיע לי קנס כלשהו (לא מיותר לציין שלא זקוף נגדי משפט כלשהו)

ב תשלום דוחות תעבורה (קישור אחר מזה שלמעלה) אין לי מה לחפש כי אין בידי דו'ח כלשהו, יתכן והוא בדואר שחזר לשלוח.

בכל אופן כרגע אני מנסה להיתקשר ל 100 ומשטרת נתניה בכלל לא עונים (זה אמור להיות ככה או שהם אמורים להיות " 100 בישבילי" ?)

מה שאני רוצה ליבדוק זה אם הם יוכלו ע'פ הפרטים שלי ליבדוק איזה קשה אהבה בלתי מחייב המשטרה מנסה לירקום איתי ?

אבקש לדעתי מה עוד אפשר לעשות ? כי יש מצב שנשלח אלי דו'ח על עבירה כלשהיא שלא זכור לי שביצעתי ואני לא רוצה לקבל אותו כשאצה לפנסיה ויהיה בגובה הסכום שחסכתי לחתן את ילדי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה יותר פשוט מללכת לתחנה ולפגוש את רוני פנים מול פנים ולברר את כל העניין?

בטלפון אין להם זמן לדבר אני מניח בגלל שבמקום עצמו יש להם עבודה "דחופה" יותר, אז תלך לשם ותכניס את עצמך לעבודות "הדחופות" שלהם וככה הכל יסתדר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה שבנתניה המשטרה עסוקה (מעניין למה... ;-)) לא אומר שהשירות גרוע בכל הארץ. לי דווקא ענו במשטרת ראשון תוך 2 דקות, והמוקדנית הייתה מאוד אדיבה.

פורסם

100 זה מוקד חירום. אמורים להתקשר לשם רק במקרה חירום. דו"ח תנועה זה לא מקרה שמצדיק להתקשר ל 100.

אם היית בודק באתר של המשטרה אז היית מגיע לעמוד הזה:

http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/meshel.xml

(עריכה) הנה עוד טלפון שיכול להיות רלוונטי: http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/moked_klali.xml

בתחתית העמוד יש מספר טלפון שבו ככל הנראה יוכלו להפנות אותך לגורם מטפל.

דרך אגב, בסניף הדואר שממנו היית אמור לקבל את ה"פרס" מהמשטרה יש יומן עם רשימות של פריטי דואר רשום שממויינים לפי תאריך ושם הנמען. אם אתה באמת מעוניין בכך, אתה יכול לגשת לשם ובאמצעות הפתקים שבידך יוכלו לתת לך את המספר המלא של הפריט. אני מניח שהמשטרה גם כן מסודרים ובאמצעות מספר הפריט (מכתב) הם יוכלו להסביר לך במה מדובר (בלי יותר מידי כאב ראש).

לא כזה מסובך.

אסף

פורסם
100 זה מוקד חירום. אמורים להתקשר לשם רק במקרה חירום.

בכל אופן חירום או לא, לא לענות במוקד 100 זה מחדל חמור !

דבר שני, חייגתי עם נודניק לארבעת המספרים שנימצאים בשני הלינקים שנתת,

הפלא ופלא

לא עונים !! :evil:

פורסם

-=- עידכון קליל -=-

אחרי שסופסוף מישהו (לא מישהיא) ענה לי במשטרת נתניה והיה מספיק סבלני לשמוע על המקרה, היתה לו תשובה ממש בכיס

תגיע לתחנה , לא ניתן לעשות כלום בטלפון, בתחנה יטפלו בך כמו שצריך 100%.

שאלתי אם משנה איזה יום/שעה, הוא אמר לי אפילו תגיע בשישי רק שזה יהיה בבוקר עד הצהריים.

ניגשתי לתחנה, 9 בבוקר,

יומנאית חסרת סבלנות: אהה אתה צריך את רוני, הוא בבית.

אני: מה שוב פעם רוני, מי זה רוני, אין פה אף שוטר חוץ מרוני, את בעצמך שוטרת למה שלא תעזרי לי ?

יומנאית: לא, רק רוני.

אני: טוב, מה הטלפון של רוני

יומנאית (מתעלמת מהשאלה): תבא ביום ראשון לרוני

אני: בילתי אפשרי

יומנאית (וכבר השוטר שעומד ליידי מתחיל להיתנשם עלי): ר-ו-נ-י

אני: את יכולה בבקשה לבדוק במסוף אם יש לי דוחות או קנסות

יומנאית: אין לי מחשב

אני: אז איך אתם עובדים ?

יומנאית (שוב שמיעה סלקטיבית): רק רוני

אני: תרשמי לי בבקשה את השם שלך על נייר + את הטלפון של רוני

ואז היא רושמת לי לא פחות מ 4 מספרי טלפון (ומן הסתם היא שכחה איך קוראים לה)

אני: מה רוני עושה ? הוא מרכזיה או משהו ?

יומנאית (עם אוצר מילים מהמם): תבא ביום ראשון לרוני, הוא מטפל בזה

פרפרתי משם (עם הנעליים)

אז לאחר המצב העגום במשטרת נתניה.

האם באמת יש לי מקום לדאגה שמא הדואר היה דו'ח כלשהו ?

פורסם

התקשרת למס'?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הת'ז מעודכנת כבר יותר מחצי שנה

ברישיון נהיגה יש בכלל כתובת ישנה, אחרת מזו שאליה נשלח הדואר הרשום, עוד מאז החידוש האחרון לפני מספר שנים, אבל זו לא אמורה להיות בעיה,

כי זה קשור למשרד התחבורה/רשות הרישוי שאצלהם זה מעודכן , למשל את רשיון הרכב קיבלתי לכתובת הנכונה שלי.

לגבי הטלפונים, בימים האחרונים עוד ניסיתי להתקשר, לא עונים באף אחד.

פורסם

הצפוי ביותר קרה

ארבעת המספרים שהיומנאית נתנה לי

לא מחוברים

המשטרה הזו מעסיקה אנשים שהם ממש ביזיון.

פורסם

טוב, מה הכתובת של המפכ'ל, אני שולח לו מכתב

אהה רגע, הוא לא עצור באיזו פרשיה ?