Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ע"י הבית נדלקה לי איזה נורה ( אחרי התחפרות קלה בחצץ)

פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהרצועה של המזגן+אלטרנטור+קירור ( יש רק רצועה אחת בפיירבירד) יצאה מהמקום.

בעזרת הספר של היינס + ארגז כלים מאולתר קופפתי את המותחן והחזרתי אותה למקום.

אבל ראיתי שהיא לא יושבת ממש על המותחן אלא רבע בחוץ. ( המנורה נכבתה ונראה שהכל בסדר.)

ליתר ביטחון הלכתי למוסך (מוסך מורשה של UMI) שיסתכלו, והם אמרו (לא לאחר בחינה יותר מידי מדוקדקת..) שכנראה המותחן התעקם כלפי מטה ולכן הרצועה לא יושבת ממש עליו

וצריך להחליף אותו . (זה אומר להחליץ שם איזה חתיכה רצינית שמחירה 1200 + מע"מ + עבודה)

וזה הזמנה מיוחדת מחו"ל.

הם גם אמרו לי לא לנסוע איתה הרבה אז אני נוסע על איזה עגלה של ההורים בינתיים... :oops:

למישהו יש נסיון בזה? זה חלק שאי אפשר לסדר?

האם תמיד הרצועה יושבת על המותחן ב 100 % ???

אני אצרף מחר תמונות.

תודה

עידו המצונר.......

"בעולם יש 2 סוגים של בחורות: אלילות, ושטיח לניקוי רגליים...." (וינסנט ואן-גוך)

פורסם

הרצועה יושבת תמיד ב-%100 על המותחן. אם היא לא יושבת עליו היא פשוט יכולה לצאת ממקומה לגמרי, ואז השסתומים יפגשו את הצילינדרים :( ואתה לא רוצה לדעת כמה זה יעלה אז....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הרצועה יושבת תמיד ב-%100 על המותחן. אם היא לא יושבת עליו היא פשוט יכולה לצאת ממקומה לגמרי, ואז השסתומים יפגשו את הצילינדרים :( ואתה לא רוצה לדעת כמה זה יעלה אז....

מה הקשר בין רצועת אביזרים לשסתומים יפגשו את הצילינדרים( התכוונת לבוכנות אני מניח...).

לא נראת לך חוות דעת המוסך ? כנס למוסך אחר!

תמיד שווה לבדוק בעוד מקומות. אולי הדיאגנוזה שגויה?... ואולי מחיר החלק יותר זול?...וקיים במלאי בארץ?...

פורסם

מה הקשר בין מחט לתXX :?:

השבוע ע"י הבית נדלקה לי איזה נורה ( אחרי התחפרות קלה בחצץ)

פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהרצועה של המזגן+אלטרנטור+קירור ( יש רק רצועה אחת בפיירבירד) יצאה מהמקום.

בעזרת הספר של היינס + ארגז כלים מאולתר קופפתי את המותחן והחזרתי אותה למקום.

אבל ראיתי שהיא לא יושבת ממש על המותחן אלא רבע בחוץ. ( המנורה נכבתה ונראה שהכל בסדר.)

ליתר ביטחון הלכתי למוסך (מוסך מורשה של UMI) שיסתכלו, והם אמרו (לא לאחר בחינה יותר מידי מדוקדקת..) שכנראה המותחן התעקם כלפי מטה ולכן הרצועה לא יושבת ממש עליו

וצריך להחליף אותו . (זה אומר להחליץ שם איזה חתיכה רצינית שמחירה 1200 + מע"מ + עבודה)

וזה הזמנה מיוחדת מחו"ל.

הם גם אמרו לי לא לנסוע איתה הרבה אז אני נוסע על איזה עגלה של ההורים בינתיים...

למישהו יש נסיון בזה? זה חלק שאי אפשר לסדר?

האם תמיד הרצועה יושבת על המותחן ב 100 % ???

כן.

באמריקאיות המודרניות יחסית קיים מותחן אוטומטי לרצועה.

מכלול שכולל מייסב + קפיץ מותח פנימי אוטומטי על זרוע.

אם במיסב מתפתח "חופש", בהחלט ייתכן כי הגלגלת המותחת (פולי מחורץ בד"כ) "יושבת" עקום ואז ייתכן מצב שהרצועה תחליק החוצה.

אם אין לך מותחן אוטומטי, סביר להניח שקיים אצלך מכלול עם פולי נפרד, ואז אין צורך להחליף את כל החלק אלא רק את הפולי.

לפי המחיר שהוצא לך סביר להניח שמדובר אצלך במותחן אוטומטי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן, זה אוטומטי אצלי ( המוסכניק הראה לי...) וצריך להחליף את הכל קומלט.

קפרה הכסף..... :lol:

זה סיפור מסובך להחליף את זה?

אני מתכוון אם זה מסוג התיקונים שמתחילה שרשת בעיות או שזה חפיף??

"בעולם יש 2 סוגים של בחורות: אלילות, ושטיח לניקוי רגליים...." (וינסנט ואן-גוך)

• תוכן חדש...