Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד סיפור של הטעייה (לא ברור אם מכוונת)

עמדתי לקנות רנו קליאו 2001, יד שנייה כשבעברה השכרה. בדרך כלל לא הייתי שוקל את זה טבל הקילומטר'ז באופן מפתיע היה 19,000 ק"מ והמחיר די טוב.

הלכתי לראות- נראה בסדר גמור. כבר קבעתי שנלך מחר למכון בדיקה.

התקשרתי למוסך המורשה שטיפל ברכב לקבל היסטוריית טיפולים, ולהפתעתי הם סירבו (למרות שבעלת הרכב התקשרה לאשר). ביקשתי שמנהל המוסך ייצור איתי קשר.

בקיצור- מנהל המוסך מתקשר, וביקשתי ממנו לבדוק רק שאין שום דבר חריג, כשפתאום הןא מגלה במחשב להפתעתו שמופיע לרכב גם רישום מוזר של 81,000 ק"מ. זה גירה גם כנראה את הסקרנות שלו והוא התחיל לחטט בתקשורת הפנימית (לא מופיע בספר הרשמי) וגילה שמתי שהוא הוחלף לוח השעונים כך שהקילומטרז' אופס. הקילומטרז' האמיתי הוא בסביבות

90,000 ק"מ!

את כל זה לא הייתי מגלה אם לא הייתי מתעקש לדבר עם מנהל המוסך בעצמו.

מסקנה- לא לוותר ולעשות בדיקות רקע מקיפות!

פורסם

אתמול ראיתי ברמת אביב , פולו שחורה שנראתה טוב חיצונית.

הצצתי בקילומטראז' שלה והיה מצוין 79K קילומטר.

התקשרתי והבחורה אמרה שמדובר ברכב יד שלישית , אמרתי לה שראיתי שהרכב עשה 79K והיא אמרה לי שהרכב עשה 215K ועבדו עליה בקנייה , אבל היא ישרה איתי.

האמת היא שהסיפור שלה ביאס גם אותי... אבל גם עודד אותי שיש עדיין אנשים ישרים במדינה הזו.

פורסם
אתמול ראיתי ברמת אביב , פולו שחורה שנראתה טוב חיצונית.

הצצתי בקילומטראז' שלה והיה מצוין 79K קילומטר.

התקשרתי והבחורה אמרה שמדובר ברכב יד שלישית , אמרתי לה שראיתי שהרכב עשה 79K והיא אמרה לי שהרכב עשה 215K ועבדו עליה בקנייה , אבל היא ישרה איתי.

האמת היא שהסיפור שלה ביאס גם אותי... אבל גם עודד אותי שיש עדיין אנשים ישרים במדינה הזו.

היי. האם מדובר בפולו הבאה : ?

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=3024#3024

בפולו הספציפית הזאת כבל הספידומטר היה מנותק כשבדקתי אותה והק"מ עמד על 60 אלף.

לעולם לא אשכח את המספר של הרכב : 70-701-18

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עוד סיפור של הטעייה (לא ברור אם מכוונת)

עמדתי לקנות רנו קליאו 2001, יד שנייה כשבעברה השכרה. בדרך כלל לא הייתי שוקל את זה טבל הקילומטר'ז באופן מפתיע היה 19,000 ק"מ והמחיר די טוב.

הלכתי לראות- נראה בסדר גמור. כבר קבעתי שנלך מחר למכון בדיקה.

התקשרתי למוסך המורשה שטיפל ברכב לקבל היסטוריית טיפולים, ולהפתעתי הם סירבו (למרות שבעלת הרכב התקשרה לאשר). ביקשתי שמנהל המוסך ייצור איתי קשר.

בקיצור- מנהל המוסך מתקשר, וביקשתי ממנו לבדוק רק שאין שום דבר חריג, כשפתאום הןא מגלה במחשב להפתעתו שמופיע לרכב גם רישום מוזר של 81,000 ק"מ. זה גירה גם כנראה את הסקרנות שלו והוא התחיל לחטט בתקשורת הפנימית (לא מופיע בספר הרשמי) וגילה שמתי שהוא הוחלף לוח השעונים כך שהקילומטרז' אופס. הקילומטרז' האמיתי הוא בסביבות

90,000 ק"מ!

את כל זה לא הייתי מגלה אם לא הייתי מתעקש לדבר עם מנהל המוסך בעצמו.

מסקנה- לא לוותר ולעשות בדיקות רקע מקיפות!

אגב, למה לא לקנות את זה ישירות מההשכרה?

יש כאלו למכירה כמו "זבל".... למה להתעסק עם סוחרים?

בנוסף, חבר שלי קנה קליאו כזאת מהשכרה והלך לו לוח שעונים אחרי כמה חודשים.

עכשיו הוא על 5000 ק"מ כשהרכב בעצם עבר איזה 80 אלף...

כנראה זה משהו סדרתי

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...