Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעינכם בלבד!! לא למכירה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:(זה לא הרכב מהפשרסומת של דלק דרגון??

אני בטוח שלפי הגודל יש לו שם כרטיב VIP :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבחינת המחיר - תשאל את הפסיכים שמגיעים למפגשים עם הג'אמוסים האמריקאיים. כל אחד מהם יהיה מוכן לשים איזה 40-50 אלף ש"ח כמו כלום על בהמה כזו... סתם, הרכב נראה מיוחד ושמור יחסית, כך שנראה שיהיו כמה קופצים אם תרצה למכור (למרות שלי אישית הוא מזכיר רכב לוויות...)

ואגב - לפי הפנסים במצבם הנוכחי, זה כנראה היה הרכב האישי של משה דיין...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לפי מס' הרישוי הוא הובא לארץ כרכב אספנות לפני לא הרבה זמן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או קאדי או לינקולן

רכב ממש יפה לדעתי

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יש לה נזילה משהו פחד! מאיזור המנוע שים לב לאיפה שהיא חונה וגם ליד!

תבדוק שמן לפני שאתה קונה :wink:

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

תשאל את הפסיכים שמגיעים למפגשים עם הג'אמוסים האמריקאיים. כל אחד מהם יהיה מוכן לשים איזה 40-50 אלף ש"ח כמו כלום על בהמה כזו

לענין הזיהוי : Lincoln Continental Mk III, 1970 .

כאחד הפסיכים, אני יכול להתחיל להסביר את ההבדל בין המכונית הזו לחיפושית משודרגת, אבל אני יודע שזה יפול על אזנים ערלות אז נוותר.

שווי? זה תלוי מאוד. עלות יבוא לארץ בערך 45K ש"ח כולל הכל אם אתה עושה את זה לבד. שווי למכירה בארץ? תלוי בכוחות השוק......

הקריצה בפנסים נובעת מבעית ואקום. מכסה הפנס נפתח/נסגר בעת הפעלת מתג האורות ע"י ואקום שבא מהמנוע. במקרה של העדר ואקום, מצב ה default זה פתוח מסיבות בטיחותיות.

נמרוד

פורסם

תשאל את הפסיכים שמגיעים למפגשים עם הג'אמוסים האמריקאיים. כל אחד מהם יהיה מוכן לשים איזה 40-50 אלף ש"ח כמו כלום על בהמה כזו

לענין הזיהוי : Lincoln Continental Mk III, 1970 .

כאחד הפסיכים, אני יכול להתחיל להסביר את ההבדל בין המכונית הזו לחיפושית משודרגת, אבל אני יודע שזה יפול על אזנים ערלות אז נוותר.

נמרוד

היי צדקתי! זו הפעם הראשונה שהצלחתי לזהות מכונית אמריקאית, כי כולם נראים לי אותו הדבר :roll:

ההבדל העיקרי בין החיפושית המשודרגת שלי או של msigal לרפסודה הזאת הוא שהאוטו שלי יוכל להכנם לתוך טנק הדלק של האוטו הזה. זה לא פלא אם משתמשים בו כדי לפרסם תחנת דלק :lol:

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...