Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום בערך ב-17:30 נסעתי על קטנוע העבודה שלי (אני משלוחן) בבאר שבע בכביש מכיוון מצפה רמון למרכז העיר. לפני הרמזור של השוק הבדואי, כאשר אני באמצע הנתיב הימני ביותר מתוך 3, פיזו 306 ירוקה שהייתה מאחורי עברה מהר מהנתיב האמצעי לזה שלי תוך כדי צפירות, פגעה בי, והמשיכה לסוע. נפלתי כמובן (ב-50 קמש), ומלבד שפשושים שורפים ביד שעוד יספקו לי שעות של קילופים - לא נפצעתי.

מישהו עצר לפני והביא את המספר שלו (אך עם ספרה אחת מיותרת), וסירב שאערב אותו בעניין.

אשמח לדעת אם מישהו ראה ויוכל לעזור. הייתי רוצה לעשות צדק עם בני אדם כאלה, לעצור אותם, ולפגוש במשפט.

תודה מראש!

נ.ב

יש אנשים שפשוט אי אפשר להבין... אין מילים.

פורסם

תלך למשטרה עם הפרטים של העד והמספר של הרכב שמסר והזיהוי (306 ירוקה - למזלך אין הרבה) וזו לא תהיה בעיה

בהצלחה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קודם כל דחוף לבית חולים להיבדק. גם אם זה לא נראה לך רציני, תמיד חשוב שיהיה אישור רפואי שניבדקת.

אחרכך למשטרה.

הרבה בריאות ובהצלחה :-P

פורסם

אני בטוח שבמשטרה יכולו למצוא את בעל הרכב עם נתוני איזור הפגיעה, הרכב, צבע הרכב, והמספר מהלוחית (אפילו עם הספרה המיותרת).

חובה חובה חובה לגשת למשטרה!

פורסם

אני מניח שהספרה האחרונה היא שחסרה (הראשונה מימין)

אם כן אז המספר הזה יספיק בצרוף דגם הרכב!

מהר למשטרה!

תרגיש טוב

צונזר.... :?

פורסם

כן, תודה.

כבר הייתי אתמול בבי"ח, והיום אלך למשטרה.

הבעיה היא שבמשפט - זו מילה שלי נגדו, ואם אין עדים - זה יהיה קשה.

אם מישהו ראה, בבקשה להגיב.

פורסם

מה זאת אומרת?

עליך יש פציעות, הקטנוע שלך שבור - אתה עשית תאונה.

השאלה היא איפה הקשר לנהג הרכב?

הוא יכול לטעון שאתה סתם מפיל עליו תיק.

בטוח גם לו יש שריטה פה ושם על הרכב.

אני מאמין שיפסקו לטובתך. אחרי הכל יש לבדואים תדמית של נהגים פראיים.

עיצה בחיפוש עדים:

בעלי חנויות באותו רחוב. אנשים מבוגרים שללכת ברחוב זה תחביב קבוע שלהם (אני מדבר על קשישים).

הסטריאוטיפים צריכים לשחק לטובתך הפעם...

בהצלחה!

פורסם

יש לך אישור מבית החולים שנפגעת, עם הטפסים ניגשים לתחנת המשטרה הקרובה ומגישים תלונה בנושא.

יש לך פרטים דיי רבים על הרכב כך שלדעתי לא תהיה בעיה לאתר את הנהג הפוגע.

ברגע שתגיש תלונה הרכב יהפוך להיות "מוכרז" גם אם יעצרו אותו לבדיקה שיגרתית על המסוף המשטרתי יופיעו שהרכב דרוש לחקירה.

המשטרה מתייחסת לתו\אונה עם נפגעים וסביר להניח שתטפל בנושא.

תרגיש טוב

החלמה מהירה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...