Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הספויילר בלאנטיס ניגנב, רוצה חדש!

אילן_א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם יש לי מזדה לנטיס 98 שמתי על אוטו זה ספויילר פרודרייב מפיבר לאחר שבועיים עקרו לי אותו

אני רוצה להחזיר אותו אבל מפחד מעקירה חוזרת האם יש אפשרות לצפות ספויילר פיבר במתכת ואז להלחים אותו לאוטו? אם כן אז כמה זה עולה ובאיזה מקום ואם לא אולי יש אפשרות לבנות דגם של ספויילר זהה במקום כלשהו

תודה לעוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך אפשרות לשים ספויילר עם פרפרים כלומר זה תופסנים כאלו שאתה יכול להוריד אותו בשעת הצורך....

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שהיה האוטו הונדה סיוויק אדומה יפהפייה,ושם עם ספוילר של סובארו אימפזיה נגנבו לו...

והוא קנה שוב ספוילר מהפיבר אחר גבוה ושם עם 7 ברגים.ומלא חומרים מלוי על הספוילר לפחח...כדי שלא יגנבו לו ואז לאחר כמה חודשים הצליחו לגנוב לו והוא היה בהלם..כבר עדיף לא להשים ספוילר.

או תרכיב ספוילר שעד אתה חוזר הביתה תוציא אותה לביתך..ויש לי ספוילר אני נוסע איתה רק בשישבת שאני מבלה..בכל השבוע אני משים אותה בבית שכדי לא לגנוב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, אם לאוטו אין חניה סגורה, עדיף לעיתים לוותר על הרעיון של הספויילר, ומניעת נזקים לאוטו וכאבי לב לך.

קח בחשבון שאם תחבר אותו טוב מידי, לבסוף עלולים לגנוב את הספויילר עם כל מכסה תא המטען..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, אם לאוטו אין חניה סגורה, עדיף לעיתים לוותר על הרעיון של הספויילר, ומניעת נזקים לאוטו וכאבי לב לך.

קח בחשבון שאם תחבר אותו טוב מידי, לבסוף עלולים לגנוב את הספויילר עם כל מכסה תא המטען..

בברכה

דני

או את כל האוטו.....

אני הולך להבריק את הספויילר..... בכל זאת שישישבת.

קו---------------------------------------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה פה חבר פורום שפירקו לו את תא המטען עם הספויילר של האימפרזה שלו!

לי גנבו 2 ספויילרים מהקולט.

לדעתי חבל על הכסף, זה לא נותן כלום (בטח בלנטיס) וסתם כאב לב לראות את הנזק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק ומוסיף,

עדיף לשים את הכסף על שעון ברייטלינג.

אם רוצים ליגנוב, שיחתכו כבר את כל היד :twisted:

בכל זאת, הוא יעשה עבודה יותר טובה בשישי-שבת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק ומוסיף,

עדיף לשים את הכסף על שעון ברייטלינג.

צודק...זה מה שעשיתי...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צא מזה, זה גם ככה זה פדיחה להתקין ספוילר על מאזדה, לך על מקורי, אין יותר יפה מזה.

ספוילר תקבל כבר עם ה STIן...

רק יפני[ם יש בקיוטו]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...