Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ניסיתי להתחיל בפרוייקט של להתקין נעילה מרכזית באוטו.

בהתחלה היה קצת קשה עם המכניקה, אבל היסתדרתי התקנתי 2 מנועים בצד שמאל אז חיברתי את ה"מח" וניסיתי להפעיל זה עשה כמה תיקים של ניסיון נעילה אבל לא הצליח, גם כן כפתור הפתיחה על השלט לא עבד טוב רק הסגירה עשתה איזה שהיא תגובה, לאחר מכן המערכת בכלל הפסיקה להגיב. ניסיתי לחבר את כל המונעים אבל בלי שום תועלת שום דבר לא זז אחרי זה..

אם מישהו יכול לתת לי הכוונה בשל מה יכולה ליהיות הבעיה אני אודה לו מאוד..

תודה

פורסם

תתחיל בבדיקת מתחים,שמגיע מתח למוח ולמנועים,שיש פולס בליחצה על השלט.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יכול ליהיות שזה בגלל שהנוע לא מתוח עד הסוף?

באיזה מצב התחלתי אני אמור להתקין את המנועים?

ועוד שאלה במקרה שבדלת הקדמית אני צריך שהמנוע עולה זה פותח בדלת האחורית זה הפוך כשזה למעלה זה סוגר ולמטה זה פתוח..

איך אני אמור לעשות שהכל יסגר ויפתח בו זמנית? להחליף בין החוטים כחול וירוק?

פורסם
יכול ליהיות שזה בגלל שהנוע לא מתוח עד הסוף?

באיזה מצב התחלתי אני אמור להתקין את המנועים?

שחרר את החיבור המכני בין הלוקר למוט הנעילה, וודא שהדלת נעולה ושהלוקר מתוח לכיוון הנכון ובצע הידוק.

עשה כך לכולם.

ועוד שאלה במקרה שבדלת הקדמית אני צריך שהמנוע עולה זה פותח בדלת האחורית זה הפוך כשזה למעלה זה סוגר ולמטה זה פתוח..

איך אני אמור לעשות שהכל יסגר ויפתח בו זמנית? להחליף בין החוטים כחול וירוק?

כן.

התשובות בצבע כחול מודגש בגוף הציטוט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה זאת אומרת מתוח לכיוון הנכון?

הוא אמור ליהיות משוך למעלה במצב התחלתי?

האם בורג אחד שמחזיק את המנוע זה מספיק? כי אצלי בדלת אפשר להשתמש רק בחור אחד? השני לא מתאים למנוע.

עוד בקשה אם מישהו מכיר אתר שמכיל שם איזה שהיא הדרכה אם תמונות, מה שיש באתר לא כ"כ מספק כי אין שם מספיק הסברים ותמונות .

תודה

• תוכן חדש...