Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי מקדימה רמקולים 4 אינץ' של פיוניר שלא יכולים לתת באס כי הם קטנים

מאחורה יש לי 6*9 של פירלס ועוד מעט אמן אמן יוחלפו בJBL של המבצע של ה-340...

בקיצור אני שומע ברדיו דיסק עם FADER של 4 REAR זאת אומרת שהאחוריים יהיו יותר דומיננטיים וכדי שאני אוכל לשמוע קצת באס כמו שבטח הבנתם...

בקיצור האם העובדה שאני נוסע ושומע ככה לאורך זמן רב תוכל לגרום לבלאי מואץ של הרדיו דיסק או הרמקולים הקדמיים או להרוס אחד מהם ?

פורסם

עובדה שאתה נוסע ככה ? מה זאת אומרת , מה חריג בזה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתור התחלה תקרא את חוקי הפורום, השתמש בסימני פיסוק , ותכתוב כותרת ראוייה(מי יגרום? מה יגרום? למה יגרום?).

בקשר לשאלתך.

אם הרמקולים הותקונו כמו שצריך וחוברו כראוי , אין שום סיבה שיגרם בלאי מואץ לשום חלק מהמערכת. (הכל גם תלוי בווליום שאתה שומע)

• תוכן חדש...