Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידות ב רנו 4....מוזר!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמחק... לכל אספני הרנו בפורום תתחילו לפרסם ממצאים, לחבר של אבא שלי יש FORD F1 שהיה לו את אותו הבעיה הכנפיים האחוריות לא ישבו אחת מול השניה

פורסם

תרגעו חברים...

החכמולוג שיצר את הסרט הזה פשוט לא מכיר את מבנה המיתלים האחוריים של הרנו 4 (ושל ה-6, 16, ואולי עוד דגם ששכחתי).

המתלה האחורי בנוי ממוטות פיתול רוחביים, ולכן בסיס הגלגלים בצד אחד גדול במקצת מהצד השני. לכן יש גם הבדל בכנפיים. כך זה במקור, כך זה תוכנן, וזה עובד מצויין.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שלום.

אולי ניראה מוזר אבל לא כך הדבר.

בהרבה מכוניות, בעיקר רנו 4, 5, 6 , 9 , 11 , 12 , 14 יש את ההבדל באורך הכנף כפי שרואים בסירטון. הסיבה?

מכיוון שהמיתלה האחורי הוא מיתלה צף והקפיץ הוא 2 מוטות פיתול (מוט לכול גלגל, לא כמו בפז'ו שהמוט הוא אחד ומשותף לשני הגלגלים), הגלגלים האחורים לא עומדים אחד מול השני כי מוטות הפיתול ניפרדים וצמודים זה לזה, וזו הסיבה להבדל. אין שום בעיה עם זה, להפך - המיתלה האחורי הוכח כמיתלה אמין ביותר, 0 תקלות, לעומת פז'ו שחולק מוט משותף ויש בו מלא בעיות. המיתלה האחורי נהרס בפז'ו וברנו לא.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מדדתי עכשיו את המידות בפרנסין {רנו 4}.

צד אחד 6 סנטימטר.

צד שני של מילוי מכל הדלק 10 סנטימטר.

יכול להיות שבגלל זה יש שוני.

בכול מקרה, אין לי בעיה עם זה.

לדעתי לא חייב שיהיה מידות שוות, כול עוד שלא פוגע בבטיחות או באיכות הרכב.

הלא זה כל היחוד של הרכב הזה, כולו בילתי קונונציונלי.

פורסם

אין קשר למיכל הדלק - קרא שוב את ההסברים של בני ל. ושלי.

אפשר לראות זאת גם בתמונה המצורפת - רואים היטב את שני מוטות הפיתול. המרחק ביניהם הוא ההבדל בין בסיס הגלגלים בצד שמאל לזה שבימין.

mini_suspension.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא מתווכח עם מומחים

התכוונתי לצינור הדלק

שהולך עד המיכל

בכול מקרה נראה לי שאתם צודקים

ואני מסיר בפניכם את הכובע

• תוכן חדש...