Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת ? אני צריך עוד חוות דעת ,

הקוממפוננט המדובר הוא זה soundstream XSTREAM XSC.6 , לפי מה ששמעתי באוטו'ס בחיפה , ויש לו מעמד כזה שאפשר לשמוע סוגים שונים של רמקולים על אותו מגבר ור"ד ... שהקונפוננט הנ"ל הרבה יותר דומיננטי מהאחרים שהיו שם .. יותר חד מהמורל פולס ואולי יותר חד מהפוקאל ב 800 שח שהיה שם ... המורל נשמעו מרוחים ומרוחקים ביחס לחדות של ה ST ... בעל המקום אמר לי את זה גם ואפילו המליץ לי על מגבר של soundstream הזה :

http://www.autos-sound.net/shop/index.php?p=productMore&iProduct=298

אני שואל פה עוד חוות דעת משום שאמרו לי ש" אני טיפש ולא קונים סאונד סטרים " ... תודה באמת זה עזר לי מאוד :)

כששאלתי למה אז אמרו לי לשאול עוד חוות דעת פה מאנשים שמבינים יותר ..

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עם אהבתה תיקנה ! זה כל אחד והצליל שהוא אוהב

יש לחבר שלי כאלו והוא מרוצה .

ולמה לא לקנות st לא יבנתי?

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אני גם שאלתי למה לא לקנות , אמרו לי פשוט ש"לא קונים ST " ... :shock:

לפי מה שאני יודע זה לא זבל סיני ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

להוסיף על מה שבורקה אמר, אני חושב שרמקולים שנשמעים לך יותר טוב במעמד לא בהכרח ישמעו יותר טוב ברכב.

בגלל זה צריך להגיע למפגשים לשמוע רכיבים מותקנים ברכבים שונים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אבל אתם מסכימים איתי שאם בסטנד ה ST נשמעו הרבה יותר טוב מהפוקאל וממורל אז למה שזה ישתנה ברכב ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מהרבה מאוד סיבות. למשל, כי רמקולים בסטנד לא מנגנים בנפח הדלת, זווית ההתקנה ברכב היא אחרת, ההגברה שלך, הHU שלך, הכיוונים... בקיצור, הרמקול ברכב נמצע בתנאים שונים לגמרי מכל הבחינות. עקב כך, הביצועים שלו שונים לחלוטין. ויכול להיות שרמקול שאתה אוהב בסטנד, אתה פתאום לא אוהב ברכב. סאונדסטרים היא בהחלט חברה מכובדת מאוד, יותר במגברים מאשר רמקולים, אבל בכל מקרה, אם אתה אוהב אותם - תקנה.

P.S. מגבר מעולה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
אבל אתם מסכימים איתי שאם בסטנד ה ST נשמעו הרבה יותר טוב מהפוקאל וממורל אז למה שזה ישתנה ברכב ?

כמו שענו לך כבר.

לכל אחד יש טעם אחר! לאחד רמקול מרוח ישמע יותר טוב מרמקול חד ולהפך. אף אחד לא מסכים איתך שהם יותר טובים.

אם שמעת ואהבת אז תקח. אני ממלץ לך לבוא למפגש הקרוב לביתך, לשמוע סוגים שונים של רמקולים ולך תדע! אולי יתגלה לך עולם חדש של רמקולים (הכוונה שאהבת יותר).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תוכן חדש...