Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יודע איפה נמצא המאוורר של תא הנוסעים בסובארו DL (זה שכשמדליקים איוורור אז יוצא אויר...מפתחי האיוורור)

הוא לא עובד לי במהירויות הנמוכות, ואני כבר פוחד להפעיל אותו, כי יכול להיות שיש שם חיכוך או משהו כזה שמונע ממנו להסתובב

(במהירויות הגבוהות הוא עובד)

תודה

פורסם

ע"פ מיטב זכרוני מהסובארו שהיתה לי לפני כעשר שנים המאוורר נמצא מתחת לתא הכפפות והוא תפוס עם 3 ברגים .

חלק נזה אמור לעלות בסביבות ה-500 ש"ח אז אם אתה אומר שהוא עובד במהירות הגבוהה , אולי לא כדאי לך לגעת בזה אלא רק עד שהוא ישבוק חיים לגמרי.

דמארי.

פורסם

אם המאוור עובד רק במהירות הגבוהה, כלומר במהירות 4 ובמהירויות 1-3 הוא לא עובד, אז הבעייה היא בנגד מאורר, נמצא ב DL מתחת להגה, מול רגלי הנהג, והוא אמור לקבל קירור ממערכת איוורור. תעלת קירור זו לפעמים נשברת והנגד מתחמם.

פורסם

שלום,

לי הייתה אותה הבעיה עם רכב של אבא שלי, גם כן סובארו DL. זה באמת הנגד שיש לו סלילים שעם הזמן נהרסים ואז המאוור לא עובד במהירויות נמוכות. החלק הזה נמצא מתחת לתא כפפות מעל הרגליים של הנוסע תפוס ע"י שני ברגים ומחובר עם כבל חשמל כזה.. אני החלפתי בעצמי, וזה עולה בין 130-300 ש"ח למקורי תלוי מאיפה.

אני קניתי את המקורי עם מדבקה של סובארו יפני ב- 120 ש"ח לפני שנה בערך..

אגב, אז אמרו לי שבאמת כדי להחליף כי זה יכול לגרום לנזק.

בהצלחה

• תוכן חדש...