Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל, אם לא היינו מחפשים לחסוך באחזקה לא היינו קונים אלמרה.

אם אתה רוצה לחסוך, תחסוך ברכישת וישרים או עצי ריח.

גם ככה יש לך אלמרה אמינה שלא רואה מוסך לעולם, אז פעם בכמה עשרות אלפי ק"מ שצריך להחליף ברקסים,

עשה לעצמך טובה ,תוסיף 100-200 שקל וושים משהו איכותי. לא חייב את הכי טוב שיש , אבל גם לא משהו עלום שם.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

eyal, i agree.

still looking for something good.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מרחובות ככה שזה לא פשוט בשבילי "לקפוץ" לרח' המסגר.

בקשר למכונאי... תזהר שבני לא יצא אלייך :).

אם מישהו יכול להפנות אותי למקום ספיציפי, אני ארים טלפון ומקסימום נתפוס חבר עם דלקן ונביא.

כנס לדפי זהב:

רחמים כהן\רבניצקי ת"א.

דיסקל\תושיה 17 ת"א.

ג'נרל ברקס\המסגר 8 או 6 ת"א.

רן פרטס\מסלוויטה 3 ת"א.

גרינברג\בתחנה הישנה בת"א..

זה מה שקופץ לי כרגע לראש..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אם מישהו יכול להפנות אותי למקום ספיציפי, אני ארים טלפון ומקסימום נתפוס חבר עם דלקן ונביא.

ואם לא יהיה חבר עם דלקן? מה אז? אז תעדיף לשלם?

תנסה לחפש בחנויות מרכזיות,באשדוד יש חנות שמוכרת צלחות ורפידות לא מקוריות אך לא סיניות אלא בלגיות ולא רעות בכלל.

חבר עם אלמרה 2002 קנה שם ומרוצה.

פורסם
דבר ראשון, מי מחליף רפידות בלי לבצע חריטה או להחליף צלחות? לזה אתה קורא מכונאי טוב?

אין דבר כזה שאין דבר כזה. במקרה הגרוע קופצים לסביבות רחוב המסגר לחנויות כגון "ג'נרל ברקס"

ורוכשים סט איכותי.

הסטים האיטלקיים מומלצים בדרך כלל.

עריכה: עם בני אני לא מתעסק..... :) אם אין בשוק אז אין בשוק.

שלום.

אני החלפתי רוצה לדעת למה? ראיתה את הצלחות? אתה יודע מה היו השיקולים שלי?

האמן לי אני יודע מה אני עושה!!!

דני הצלחות ששאלתה אותי לגבי האיכות שלהם PILENGA הם בסדר גמור לך תקנה אותם

אבל אני חושב שמטעים אותך כי אני בררתי אצל היבואן והתשובה שקיבלתי "אין במלאי" מה כן יכול להיות שלמישהוא בחנות יש במלאי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מקסים מה אתה רוצה? "אם לא היה.." אבל יש!

מחר אבדוק בשאר המקומות שנתתם לי, תודה אליה :).

בני, בכל מקרה אבא שלי החליט להמתין טיפה עם העניין עד שנסדר את הבעיה השניה... היא הרבה יותר מטרידה אותי!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שלום.

אני החלפתי רוצה לדעת למה? ראיתה את הצלחות? אתה יודע מה היו השיקולים שלי?

האמן לי אני יודע מה אני עושה!!!

דני הצלחות ששאלתה אותי לגבי האיכות שלהם PILENGA הם בסדר גמור לך תקנה אותם

אבל אני חושב שמטעים אותך כי אני בררתי אצל היבואן והתשובה שקיבלתי "אין במלאי" מה כן יכול להיות שלמישהוא בחנות יש במלאי.

בברכה בני ל.

מתנצל...

שכחתי למחוק את השורה העליונה בעריכה בה הוספתי שעם בני אני לא מתעסק... :D

שלקייס,בדקתי עם מישהו שמתעסק בזה : יש צלחות של "BRECO" איטלקיות, במחיר נוח ובאיכות טובה מאוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

באלמרה,עליה השלום, שהייתה בבעלותנו נתקלתי באותה הבעיה דיברתי עם ג'נרל ברקס,הפרסי,המדביק ועוד מספר חנויות באיזור קריית שמונה,חדרה ות"א.

בכולם היה רק זבל וגם לי נאמר ע"י הפרסי "מזה משנה אח שלי, אם אני יכתוב לך על הקופסא שם של חברה טובה תיהיה מבסוט?"

בסופו של דבר התייאשתי והגעתי למסקנה הפשוטה - הרכב עובר כ-10K בשנה וכל עוד אני לא נופל על הבלמים ב160 קמ"ש, צלחות פחות מוכרות בשוק גם יתאימו.

חוץ מזה -מערכת הבלימה באלמרה מאוד חזקה ואפקטיבית, אפילו הייתי מעיז להשוות אותה למערכת של ברלינגו/קנגו שכל בעלי ה PSI רצים לשים אצלהם (בהשוואה לאלמרה 03' שהייתה לי)

מתן.

פורסם

שלייקס עלייך אני מתפלא.

ברקסים זה חשוב.

בלימה מונעת תאונה.

אם זה 500 ש"ח מול 1,000 ש"ח (לא רוצה להיכנס לך לכיס) אז זה אכן הפרש משמעותי (כפול, למעשה).

אבל אם ההפרש הוא 100 - 200 ש"ח...

תשמע, תמיד כשעלתה סוגייה כזו כשאני נהגתי ברכבים של ההורים - אני הצעתי להוציא מכיסי כמה מאות ושנקנה צמיגים יותר טובים או בלמים מקוריים וכו'.

שיקול שלך, אבל אני לפחות חושב שיש דברים שצריך לחסוך בהם ויש דברים שלא.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה, בני ל' הוא מכונאי איכותי :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מכיר חנות חלפים ברחובות שאני חושב שתוכל להזמין שם צלחות איכותיות יותר מאשר זבל סיני.

באיזור תעשיה של רחובות, יש מוסך מורשה של רנו. אתה פונה שמאלה אחרי המוסך, ממשיך ישר ומצד שמאל יהיה לך מוסך מורשה של UMI ועוד כ40 מטר מצד ימין תהיה חנות חלפים. כנס לחנות חלפים הזאת ובקש את הצלחות שאתה רוצה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אסטרה - קיבלתי ייבדק!

קונדס - ככה אתה מכיר אותי? אכן הצעתי לאבא שלי שאני אוסיף כסף, במיוחד שהנסיעות שלי מהוות ה25-30% מהנסועה ברכב ואני כמעט ולא מתדלק אותו. זבל סיני NO MORE, מספיק היו לי רפידות שלא עצרו.

אייל - מה זה יש? איפה יש? כמה עולה? מי מה מו?

ווקס - קיבלת ה"פ.

כרגע אני מתרכז בחיפושים נקודתיים באיזור מגורי, כי יש נושא אחר שמתריד אותי יותר - נורת לחץ שמן שדולקת WAY TOO LONG (5 שניות) אחרי הנעה לא חמה (גם פושרת :)), תופעה שצצה לה אחרי הטיפול - יותר נכון החמירה, קודם הנורה דלקה 2-3 שניות.

אבל בני הבטיח לסדר :D - IN BENNY WE TRUST.

חשוב לי שתבינו, אני מוכן להשקיע, אבל יש סיבה שהרכב שבחניה הוא אלמרה משנת 99 ולא פאסאט 07, והיא לא כי אנחנו אוהבים אותו, כלומר יש גבול.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

Shellcase:

אסטרה, ביקרתי שם - אין לו, רק סיני, עברתי את הכביש לחנות ממול - אותו חרא.

מה נסגר עם אנשים בארץ הזאת? לא רוצים לעצור? בשביל 200 שקל בשנתיים?

זרקו לי הצעות באיזור רחובות-ראשון-גדרה-יבנה. אם אני אהיה מאוד נואש אני אפנה לת"א. (שוב העניין בהשהייה קלה אז אני לא לחוץ והרכב עוצר טוב מאד).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...