Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש 2000 שקל כרגע למערכת לאוטו..החלטתי שאני ייבנה אותה באיטיות כך שבתור התחלה אני יילך על הרדיו דיסק של פיוניר 6850 שעולה באזור ה1200 שקל..

עכשיו כנשאר לי 800 שקל,מה יותר חשוב רמקולים אחוריים למגש או קומפוננט קדמי? יש להתחשב בעובדה שבשלב זה או אחר שניהם יהיו באוטו ויעבדו עם מגבר..

ב.לאחר חיפושים ארוכים בפורום הבנתי שבתור קומפוננט קדמי פשוט יש את המורל פולס..זה נכון? יש המלצות נוספות?

פורסם

לדעתי, תתקין קודם כל מקדימה ואחרי זה כבר מאחורה. תלוי גם בשמיעה שלך.

לגבי הרמקולים , אני חושב שאתה יכול גם להשיג דוטק בכזה תקציב ביד שניה פה בפורום, כדאי שתחפש, עדיף על הפולס.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

בדרך כלל מערכת SQ מתחילים לבנות מהקומפוננט מקדימה.

אם אינך רוצה לקנות מיד שניה אתה יכול לקנות בתקציב הזה את המורל טמפו.

פורסם

התקציב קפץ ל3500 בלי התקנה..עכשיו מה אתם אומרים לעשות-

א.להשקיע עוד 1200 שקל ברדיו דיסק של פיוניר דגם 8600 ולחבר אותו לקומפוננט מורל הייבריד,ובשלב מאוחר יותר לשלב הגברה.

ב.לקחת את הרדיו דיסק דגם 6850 של פיוניר לחבר למורל הייבריד ולהשתמש בהפרש כהתחלת חסכון למגבר איכותי.

פורסם
אני מעדיף מבצעים

כנס למחסני חשמל יש סט אחורי במבצע

אחוריים יש סט של פיונייר 600W פצצתיים אבל יקרים פחד

כן, יופי תמליץ לו גם על מגבר 100000W במחיר של 99 שקל, הבחור רוצה קצת איכות, לא איזה רמקול מדבקה שעשוי מגומי לעיסה.

תקנה קומפ' קדמי טוב, תחבר למגבר ועם כיוונים נכונים לא תרצה אפילו את הרמקולים האוחריים,מנסיון.

לגבי הHU, ה8600 הוא עם יותר פונקציות אבל קצת ישן.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

היום עשיתי איזה נסיעה בלי המגש האחורי (בדרך להחליף שמשה אחורית) ופשוט שומעים הרבה יותר טוב.

הרמקולים האחוריים מכהים את הצליל מעיין "משמנים" אותו, בלעדייהם הצליל היה חד, מובחן שמעו כל צליל בברור.

גם אם זה עניין של כיוונים, אני בשלב זה חושב שאם הייתי מפנה את התקציב למגבר 3 ערוצים(או 2+1) לקומפוננטים טובים וסאב השמיעה היתה הרבה יותר טובה.

• תוכן חדש...