Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום קיבלתי כבל איכותי בעל 2 גידים פנימיים של 24G OFC מעליו יש הקרנה ומעל ההקרנה יש סיכוך ברמה גבוה ומעל יש בידוד כמובן. כפי שידוע לי הכבל הנ"ל משומש בתעשיית מטוסים, ואני מאמין שהוא ברמה גבוה.

עכשיו החלטתי לעשות ממנו כבל RCA, אבל אני לא בטוח לגבי התצורה של החיווט, לפני עומדות 4 ווריאציות של חיבור כמו בתמונה בתמונה

עכשיו ליפפתי את הכבל הנ"ל פשוט על גבי הפלוס הראשי בכדי ליצור את הסביבה הקיצונית ביותר ובעיקרון לאף אחד לא היה רעש סטטי חוץ מאפשרות מס' 1.

מה אתם חושבים אהיה הכי טוב לעשות?

תודה על העזרה

דני

RCA בבניה.JPG

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

תכלס , 2,3,4 זה אותו דבר

בעיקרון עדיף שאת החוט השלישי תחבר לגוף הרכב בשני צדדי ה RCA

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יותר מטלבת בין 3 ל4 כי בסוף התהליך אני הולך לעשות לו עוד סיכוך שהוא זה שיחובר לשילדה

דני

פורסם

* למה לעשות עוד סיכוך. שהוא עלול להכניס רעשים כי הוא מעביר חשמל

** תחבר את 2 הגידים המרכזיים למרכזי ה RCA. הכחול והירוק.

ואת ה סיכוך החיצוני. כ מינוס. (עם אתה רוצה לעשות מכבל אחד זוג חוטים. )

** עם אתה רוצה לעשות כבל מסוכך במיוחד. וכבל אחד לחיבור אחד!

את הסיכוך החיצוני תשאיר ללא מגע. ואת 2 הגידים הפנימיים תחבר ל RCA. אחד למרכז ( + ) ואחד לחיצוני (-)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אפשרות מספר 3 היא הנכונה ביותר לפי דעתי. הסיכוך והמינוס ביחד לחלק השטוח (החיצוני) של הקונקטור, הפלוס לגיד המרכזי.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

כמו שהבנתי יש כבל שהוא מאוזן ויש שלא מאוזן לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין שניהם.

פורסם

לך אין את הבעייה של כבל מאוזן או לא. היציאות של ה 880 הן לא מאוזנות.

בהתאם לזאת אני חושב שאופציה 4 היא הטובה ביותר, אבל כדאי להמתין לתשובתו של שלו בעניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפשרות מספר 3 היא הנכונה ביותר לפי דעתי. הסיכוך והמינוס ביחד לחלק השטוח (החיצוני) של הקונקטור, הפלוס לגיד המרכזי.

בהתאם לזאת אני חושב שאופציה 4 היא הטובה ביותר, אבל כדאי להמתין לתשובתו של שלו בעניין.

איתמר.

כפי שכתב Dragonjepp, אפשרות מספר 3 היא הטובה ביותר. איתמר, גם אפשרות מספר 4 תעבוד, אבל אין צורך לעבות את הגיד המרכזי של הכבל הנ"ל. מעידך ככל שיהיה יותר מינוס, הסיכוי למנוע רעשים יהיה יותר טוב ולכן אופציה 3 היא הטובה ביותר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
כמו שהבנתי יש כבל שהוא מאוזן ויש שלא מאוזן לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין שניהם.

כבל מאוזן = כבל שיש לו סיכוך + 2 גידים שמעבירים את הסיגנל. במקרה הזה גם הפלוס וגם המינוס של הסיגנל מופרדים מהמינוס הכללי של המכשיר.

כבל שאינו מאוזן = כבל שיש לו סיכוך + גיד מרכזי אחד. במקרה הזה, הסיכוך משמש גם כמינוס של אות האודיו וגם כמינוס הכללי של המכשיר.

כפי שאיתמר כתב היציאות של ה - HU אינן מאוזנות ולכן אין משמעות במקרה הנ"ל לכבל מאוזן.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

חוץ מזה, משתמשים בכבלים מאוזנים במרחקים של יותר מ5 מטר שיש לך ברכב. למשל, תחשוב על סטודיו, שרצים שם כבלים של 200 מטר ויותר. הם צוברים הרבה הפרעות בדרך. מה שגם שכחנו לציין הוא, שRCA כלל לא יכול להיות מאוזן. יש קונקטורים מיוחדים לכבלי אודיו של שלוש גידים, XLR. לחיבור כזה יש שלוש פינים - פלוס, מינוס, וסיכוך.

http://en.wikipedia.org/wiki/Balanced_audio_connector

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

למה לא יותר טוב לעבות את הפלוס? 24G מספיק לפלוס הנ"ל? כי לעבות את המינוס נדמע טפשי מכיוון שיש לכבל הנ"ל סיכוך ברמה גבוה כולל הקרנה.

כמו שנאמר לי בפורם מחו"ל יש אפשרות לחבר את הסיכוך או את המינוס רק בכניסה לHU כמו שעושים בפיונרים שיש בעיית רעש אדמה, יש צדק? ואיפה הוא נמצא בין כל האפשרויות העומדות בפני?

והאם יש אפשרות לעשות מכבל אחד שני RCA? כל גיד צד אחר והסיכוך מינוס משתוף?

דני

• תוכן חדש...