Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי פעמיים לאפס את מחשב ניהול המנוע על ידי ניתוק המינוס מהמצבר לכמה דקות,

בשתי המקרים זה היה אילוץ אבל שמתי לב שמרגע האיפוס האוטו מגיב יותר טוב ללחיצת דוושה

והטורים עולים קצת יותר מהר.

כל הסיפור הזה החזיק ליום-יומיים ואז חזר למצב הקודם.

מחיפוש בפורום מסתבר שהתופעה ידועה אך לא מצאתי הסבר.

מדוע זה כך?

נ.ב

הרכב הוא 206 XS (ידנית)

עם קיט יניקה יעודי

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

היה לי בעבר פיאט בראבה והיה בעיה בחיישן נקישות וכל פעם שהרכב לא סחב הייתי הולך למוסך המרכזי והם היו מחברים את המחשב שלהם לרכב והיו מאפסים אותו ואז הרכב היה נוסע מצויין בקשתי מהם הסבר והם אמרו שהמחשב זוכר את הבעיות שיש לרכב והוא לא מוחק את הזכרון כל עוד לא מוחקים את זה ידני בחברה - זה היה בעניין חיישן נקישות אין לי מושג מה בדיוק יש אצלך אבל אצלי זה באמת עבד המחיקה למשך שבועיים בערך כל פעם.

פורסם

הינך צודק אתה עדיין לא צריך פסיכולוג

אך ייתכן שרכבכך זקוק לאיפוס דוושת הגז ביחס למצערת

כי ברכבך כבל הגז לא עובד כמו בכל רכב

ומה שאתה מבצע ייתכן כפתרון כמו שהינך מציין אך גם תמוהה

כי מניסיון זה לא עוזר עם יישנה בעייה בסינכרון בית המצערת ביחס לדוושת הגז

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

האם אתה הנהג היחיד על האוטו או שיש עוד מישהוא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה לאן שאתה חותר די ברור אך רכבו לו אוטומטי

מה שהיה מצדיק את שאלתך לגבי גיר הבינה (AL4ׂ)

בברכה ניצן

פורסם

אני הנהג היחיד

ומחיקת התוכנה של הגיר היתה יכולה להיות ההסבר

אבל כמו שציינתי, באמת הגיר ידני.

ניצן,

אשמח לשמוע על סינכרון בית המצערת עם דוושת הגז.

כיצד האיפוס גורם לתחושה עקב חוסר הסינכרון

והאם אוכל לתקן זאת לבד?

פורסם

חבר'ה צריך להיות זהירים עם ניתוק זרם למחשב הרכב :shock: יש רכבים שלא יניעו אחרי כזה דבר..או שיניעו, ויצוצו כל מני תופעות לוואי לאחר מכן.

אפשר לשים לב שבכל מוסך מקצועי שעוסק ברכבים ממוחשבים, ברכבים מסויימים, בהחלפת מצבר למשל- קודם כל מחברים את הקטבים למקור חשמל זמני, מפרקים את המצבר, מרכיבים חדש, מחברים את הקטבים, ורק לאחר מכן מנתקים את הזרם החשמלי הזמני. כל זאת כדי למנוע דברים נוראים.

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

ידידי היקר,

הרכב מתוכנן ומוגן בפני (כמעט) כול סוגי הטעויות שבן אנוש יכול לעשות בזמן ניתוק המצבר.

צריך לדעת איך לנתק מצבר נכון !! כתבתי בפורום מספר פעמים הודעות בנושא.

אין צורך לחבר מקור מתח חיצוני (שבפני עצמו יכול להיות סכנה לרכב) בזמן ניתוק המצבר, הרכב מתוכנן לפירוק המצבר לצורך עבודות תחזוקה ברכב.

מכונאים מסויימים מחברים מקור מתח חיצוני לרכב בזמן פירוק המצבר בכדי להמנע מצב שצריך 'ללמד' את המחשב מחדש ערכים שנלמדו במהלך הנסיעה.

כמו כן ברכבים מסויימים שעון הזמן מתאפס או מערכת המיגון שלא הותקנה נכון מחזירה את נשמתה לבורא (ככה כתב דני בעבר).

איזה כייף לי :)

פורסם
הייתי שמח לקבל פירוט על סנכרון בית המצערת המדובר

והסבר על הקשר לאיפוס בבקשה.

או לפחות הפניה למי שיכול להסביר ולפתור את הסוגיה?

• תוכן חדש...