Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק בתקציב עד 1000 ש"ח.

בעיקרון הדרישות שלי הן:

1. איכות צליל גבוהה

2. נוחיות שימוש

3. תומך אמ פי 3 צרוב

4. כפתור מיוט/ פאוז (בגדר אפשרות)

5. אפשרות שהמערכת תנגן שירים ראנדומלית מהדיסק (בגדר אפשרות)

6. כניסת יו אס בי (בגדר אפשרות אם זה לא מעלה את המחיר בצורה משמעותית)

אני לא מעוניין לחבר מגברים או רמקולים נוספים חוץ מהרמקולים המקוריים של הרכב.

אני בעיקר מקשיב למטאל.

המון תודות על העזרה,

יום נעים.

פורסם

גש לחנות שתומלץ לך כאן ככל שתשאל ותברר, או רכישה באינטנרט שאני אישית לא בעד רכישות כאלה,מצד שני לא אני אפסול אותן על הסף, בחר אחד מהמותגים של פיוניר או קנווד או פנסוניק או קלריון ותתחדש,

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קלריון נשמע הכי טוב ויש עוד דגם אחד של פנסוניק שהמליצו עליו המון סביב ה 800 שקל.

פיוניר פשוט יותר לדעתי ויותר נכון ובדר"כ יש לו גם את היתרון של היופי.

קנווד- לא רעים כמו פיוניר לערך.

חושב שהפנאסוניק היא הבחירה הזולה שנותנת את התמורה הגדולה ביותר למחיר.

אם לא זה עדיפות שניה זה הקלריון- זאת דעתי

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

לפיוניר בד"כ יש את המכשירים עם הכי הרבה פונקציות, מכשירים נוחים וקלים לשימוש, והסאונד שלהם הוא סאונד שלא נאמן למקור אלא סאונד של איכות שמע טובה. לטעמי הפיונירים, אפילו בתקציב הזה, מעולים. בקשר לפנסוניק, זה תלוי מה אתה מחפש.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראשית תודה על ההמלצות!

האם יש מודלים ספציפיים או קבוצת מודלים שאתם ממליצים לי שיש בהם את הדרישות שרשמתי עליהם למעלה?

• תוכן חדש...