Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהטסו שרייד שנת 89..

רציתי לדעת כמה דברים אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. [אם הנושא שפתחתי לא רלוונטי כאן או לא כתוב נכון, עדכנו אותי בבקשה]

הגה כוח? אפשרי להוסיף? כמה יעלה? חסרונות?

סאנרוף? כנ"ל.. ^

ספויילר.. רציתי להוסיף ספויילר אבל אני לא מוצא אחד שיתאים לי.. ולא אני לא רוצה ספויילר כמו של האימפרזות הונדות וכ'ו.. חשבתי על משו כמו של הגולף .. ש"ממשיך ת'גג"..

תודה לעונים :-P

פורסם

אופי זה המצאה של מכוערות...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

BAGIRA

הכוונה שלי ב"שיפור האופי" הייתה לכוון את הבחור לכותרת של שם הפורום הזה "כח, אחיזה, ומה שביניהם"

ספוילרים, סאנרוף, הגה כח, בשילוב עם דיהטסו חבוטה בת 20 הוא לא בדיוק המתכון הבדוק והמתאים ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בשילוב עם דיהטסו חבוטה בת 20 הוא לא בדיוק המתכון הבדוק והמתאים ...

ליאור

מאיפה אתה יודע שהיא חבוטה ?!

ואם היא שמורה ?

ואם היא במצב חדש ?

למה סתם לבאס את הבן אדם ?

מה לעשות שיש אנשים שלא יכול לקנות רכב כמו שלך...

פורסם

גג OPEN AIR יתאים ןיעלה סביב העשיריה ב"סביר" מושב גנות.

http://www.sunroof.co.il/openproduct.aspx?a=96

ספויילר של קולט 93-97 גם כן יתאים, תשתדל לקנות אחד ולא "להשאיל" מאיזה קולט מסכנה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חבר'ה, כדי שיהיה ברור - דיונים על קוסמטיקה לרכב לא מתקיימים בפורום זה.

שאלות על סאנרופים וספויילרים זה אחלה, אבל בפורום הטכני ולא בפורום שיפורים.

מוטי

פורסם

האוטו שלי לא חבוט. ומה לעשות שאני עובד כדי להשיג את מה שיש לי ולא זורק מילה ופרצוף עצוב לאבל'ה.. אני לא אכנס לוויכוח

אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום המתאים??

פורסם

נבו.

אם הגזמתי עם נושא "הישנה והחבוטה" אני מתנצל, כוונתי הייתה שלא רצוי לשפר רכב בן 20 שנה, מה לעשות, עייפות החומר ברכב כה וותיק תביא לנזקים רבים.

גם נושא הצעות של גג OPEN AIR או הוצאות של עשיריה כפי שהוצגו לך, לא רלוונטיות (לדעתי בלבד), אני מניח שלא תשקיע על הרכב שלך סכום כפול מהמחירון שלו, וזה רק על גג, תקן אותי באם אני טועה.

שיפורי יופי למיניהן הן עניין של טעם אישי, בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, חג פסח שמח בהזדמנות זו.

ליאור.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...