Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שזה מקום לעוד שירשור על סאגת השלדה-המטורפת-כולה-1600 אבל באמת שאפילו על סטאפ סטנדרטי הראלי מרגישה מאוד נשלטת ההגה מדוייק מאוד ועם משקל נמוך אמנם אבל כל אגרסייה וכל העברת משקל ומשחק קטן בהגה גורמת לך לסוע על הצד.. דוגמא מאוד חביבה לזה שיש כיכר יחסית גדולה בדרך לבסיס שלי אם אני נכנס אלייה עם הגה לא בפזיזות רגל על הגז טובה במהלך הכיכר אני יהיה על 60-70 אבל אותה הכיכר על אותה מהירות עם הגה קצת יותר מופנה בחדות הרמה קלילה של הרגל מהגז אפילו לא שחרור והאוטו יזרק בצורה מרשימה עד שאני יחליט לתפוס אותו... אני אישית נהנה מזה אמנם זה לא בדיוק חומר לאגדות אבל זה בהחלט מעלה לי חיוך כל פעם מחדש :-P

אבי.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב לא הגזמתם עם המהירויות ?

כיכר על 60? לא תפסתי אותך על 70, אבל 60 ? אין מצב, אולי את כיכר המדינה כן

אליבאבא שלוקח פניות של 60 עם המאזדה על 100 "כמו כלום".

סתכלו טוב טוב על המד קמש שאתם בפניה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כיכר יחסית גדולה הוא אמר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה שמצחיק אותי זה שהדוגמאות של פותח השרשור לרכב "דביק" ורכב "זריק" הן ראלי וספרינט בהתאמה. נכון, העובדה שזה יוצר ביחד "ראלי ספרינט" גרם לי לצחקוק קליל, אבל מה שבאמת הצחיק אותי זה ש-106 ראלי סטנדרטית היא "דביקה". מילא, היית מכונית ספורט עם אחיזה אדירה, או אפילו סתם משפחתית גדולה עם ניצוץ ספורטיבי- גם אצל האחרונה האחיזה האבסולוטית היא רוב הסיכויים עדיפה על של הראלי, והיציבות הכיוונות גבוהה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוב הסיכויים שתמצא את עצמך מסובסב 180 לכיוון הנגדי בו בכלל התכוונת לפנות (סוג של זנב דג..)

הרשה לי לתקן אותך ידידי המלומד משכבר הימים

FISHTAIL - זהו מצב של היגוי ייתר (בד"כ בחוסר שליטה) בו הגלגלים האחוריים מאבדים אחיזה פעם לשמאל ופעם לימין כמו זנב של דג (כשהוא שוחה)

רואים שיש לך הנעה קדמית.. :evil:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אל תדאג, ידידי, ראיתי את הניצוץ שלו היום בעיניים כשעמדנו ליד המיאטה...

עומר לא ימשיך לחטוא בהנאה הלא נכונה לאורך זמן!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הרשה לי לתקן אותך ידידי המלומד משכבר הימים

FISHTAIL - זהו מצב של היגוי ייתר (בד"כ בחוסר שליטה) בו הגלגלים האחוריים מאבדים אחיזה פעם לשמאל ופעם לימין כמו זנב של דג (כשהוא שוחה)

תום

וכשנגרם בשליטה נוצר מצב החלקה כיפי מאוד.

לקונדסון - כולם מגיעים לשם בסופו של דבר, זו רק שאלה של זמן :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

דווקא 106 זה רכב שכן מקשקש בזנב. אולי אתה לא מכיר את המגבלות של האוטו, כמו שכבר אמרו לך ה106 לא אוחזת בצורה מטורפת (מידה175/60/14) , אבל היא נשלטת וזה מה שעושה את האוטו הזה לטוב.

אני אישית מעדיף רכב שאוחז (ובגלל זה אני על 185/55 מי אמר GTI?) .

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

סלח לי מר. גאון אבל עם כל הכבוד (ואין הרבה) המהירות היא בתוך הכיכר ולא בכניסה ולא ביציאה.

אבי.

פורסם

תום

רואים שהיתה לך קליאו ולא 106 :wink: .

לגבי ה"דג זנב" זה בסדר אני יודע טוב מאוד למה התכוונתי. מתי שהוא בדר"כ זה נגמר בסבסוב..

ולגבי הניצוץ של קונדסון (הגנב עם הK) - כן אני מודה , אני רוצה אחורית , אבל לא כל אחורית...

יש גם FWD שיעשו לי את זה יותר מהמיאטה.. לא הכל מסתכם בלהחזיק דריפט...

אבל אם בנושא הזה עסקינן - אז מיאטה בהחלט נכנסת כאן למקום טוב , היא מתנהגת מעולה! היא אוחזת ונשלטת. רק חבל שהמחיר שלה מוגזם והביטוח עוד יותר...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לא הכל מסתכם בלהחזיק דריפט...

בכלל הדריפטים מתחילים להתנפח כאן למימדים פלצניים לגמרי, כאילו כל אחד כאן מחזיק איזו S15 מוכנה ל-D1GP במינימום.

מתחיל לקבל החשיבות השקרית שיש לתאוצה מ-0 ל-100, כמה מטרים אפשר להחזיק איזה אוטו בדריפט :roll:...

מוטי

פורסם

טוב ידעתי שיהיה איזה אחד או שניים שיתחילו לקפוץ כאילו העליבו אותם אישית, סה''כ נתתי דוג' מנסיון אישי שלי!

אני זוכר את הראלי ביום הקניה עם צמיגים גמורים אוחזת יפה ולא מאבדת את הזנב כמו הספרינט באותו המקום ובאותו הנסיון! ועכשיו הראלי עם 185 על 55 וגם כן אוחזת מצויין! גם מזמן יצא לי סיבוב על AX GTI וגם אותו מצב, אפילו אם אתה מאבד שליטה או משהו הרכב לא נראה כ''כ מסוכן וקל יותר להחזיר אותו לדרכו מאשר אלפא ספרינט.

ההשוואה באה לא להציג את ביצועי שתי המכוניות אלה לעשות סקר, מה אתם מעדיפים יותר, סכנה בזה שהרכב נוטה לרוק תחת או רכב שאתה פשוט נכנס לפניה ויוצא ממנה כאילו כלום? שני הרכבים עם הגה מתקשר בצורה מצויינת ושני הרכבים הנעה קדמית! אי פשוט נתתי את הדוג' שלי לכיף. ובכלל מכל מה שכותבים על הראלי פורומים וכו', את האמת ציפיתי ממנה ליותר, אולי לא מהפניות אבל מהמנוע בטוח (ולא, הוא לא גמור, אבל מקורי בהחלט).

מה שאלי כתב בעמוד קודם על הסוד שלו זאת בדיוק הנק' שלי, הרכב אוחז אך אם בא לך בקלות רבה אתה מגיע איתה לזריקת תחת! ואם אתה נהג לא מנוסה אז בטח ובטח בקלות תגיע לזה! (אגב ספייסרים מאחורה וצמיגים חדשים עזרו לי להחלשת הזריקה אך עדיין הרכב פשוט נוטה לזה, גם עם צמיגים חדשים הם צורחים ונאבקים על האחיזה). אולי הראלי גם זורקת אבל נראה לי צריך להתאמץ בשביל זה פי מה וכמה יותר!

ואת האמת? אני מעוניין לשמוע רק תשובה לסקר והסבר או תוספת מדוע. לא מעניין אותי מה עם 106 ראלי, עם איזה בולמים היא זורקת וכל השאר, רק שאלת הסקר ומדוע! בשביל זה נפתח האשכול ובט ובטח לא בשביל לעשות השוואות כלשהן בין הרכבים או לדון כמה מטורפת 106 ראלי כהנעה קדמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

**הציטוט נמחק עקב היותו בזבוז של פיקסלים (ההודעה המקורית נמחקה גם כן), התגובה נשארת כי היא תקפה ליותר מאדם אחד**

WTF :shock::? .

תגידו אנשים אתם בכלל מבינים מה אתם רושמים?

מה נהיה כאן?

איזה ניסיון יש לך על אחת כזאת שאתה רושם את זה?

אני באמת מנסה להבין את העומד מאחורי המילים שאני קורא .

מספיק לזבל את הפורום בעקבות סיבוב של "דקה וחצי" על הרכב של החבר\דוד\אח\גיסתך שלא נעים להחזיר לו רכב על מדרכה...

במקרה אבל רק במקרה אני מכיר את הרכב 4 שנים אחרי 100K ק"מ אישיים ועצוב לי לקרוא את הדברים האלו , הפורום מידרדר!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אתה לא צריך "להעלב", לכל אחד יש את דעותיו הכלליות ועל ה 106 בפרט, וזכותו של כל אחד לחשוב עליה מה שהוא רוצה.

אני ואתה אוהבים את הרכב, יש כאלו שלא - זכותם, זה לא אומר שהפורום "מתדרדר". :mm_yeah:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...