Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של חברת פיוניר בבעלותי פחות מחודש מחובר למגבר וזוג רמקולים עד עכשיו היה סאב שמחובר ב4הום עכשיו הוא מחובר ב2הום והגבעתי קצת תמגבר מאז כל פעם שאני מגביע מעל 5\24 התאורה של הרדיו וביכלל כל תאורה ברכב מתחילה להובהב כל פעם שהסאב דופק לא משהו רציני אבל בכל זאת סמים לב, אבל עים אני מגביע מ26ומעלה הרדיו דיסק ניכבה ונידלק מחדש. מה נראה לכם יכל להיות הבעיה? חוסר חשמל לרדיו דיסק?

bmw-530i 3.0L

פורסם

נראה לי שזזה יכול להיות תסמין של נפילת מתח, אבל רצינית עקב מערכת חשמל חלשה.

יש לך אפשרות למדוד מתח?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

חברה הבעיה עדיין לא היסתדרה, בדקתי עים הרדיו דיסק מיתחמם ואפשר להגיד שכן אבל לא הרבה.

בכל מיקרה מה שניראה לי שברגע שאני מאמץ תרדיו יעני מעלה את הבאס מהרדיו ומגביע יותר מ26 הוא ניכבה.

מה אני יכל לעשות\לבדוק עוד?

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...