Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש 1.6 V16

ופולו GTI?

מה ההבדל בניהם? האם יש להם אותו מנוע? אותה צורה? מהו טווח המחירים והאם זה אותו רכב בכלל?

בכל אופן במקרה ואלה שני רכבים שונים, כמה עושה ה1.6 V16 מ0 ל100? (במצב בו יש לה 100 כ"ס)

וכמה עושה הGTI.? מדובר בשנתונים 97-2000.

ומי שיכול להעלות תמונות של GTI אני ישמח!

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

מ-0-100 זה לא מתכון לבחירת רכב.

ישנם שיקולים הרבה יותר חשובים כשמסתכלים על איזה רכב לקנות, כגון קילומטראז', מצב הרכב, יד, רמת בטיחות, מקום, צרכי הנסיעות- עירוניות, מהירות ועוד ועוד.

תמונות אני ממליץ לך לחפש בגוגל. פשוט הקלד את השם.

מה התקציב שלך, ד"א?

Xbox12341

פורסם
מ-0-100 זה לא מתכון לבחירת רכב.

ישנם שיקולים הרבה יותר חשובים כשמסתכלים על איזה רכב לקנות, כגון קילומטראז', מצב הרכב, יד, רמת בטיחות, מקום, צרכי הנסיעות- עירוניות, מהירות ועוד ועוד.

תמונות אני ממליץ לך לחפש בגוגל. פשוט הקלד את השם.

מה התקציב שלך, ד"א?

התקציב שלי הוא בין 30-40K , סלח לי אם אני מעליב או פוגע בך, אך ביקשתי בכוונה לדעת את פרטים אלה, מכיוון שרק להם לא מצאתי תשובה מספקת.

לגביי שאר הפרטים, מצאתי מספיק תשובות ואכן עשיתי חיפוש בפורום וקראתי את כל 10 הע"מ שיש על הפולו.

אשמח אם למישהו תהיה תשובה עיניינית רק בעיניין השאלות ששאלתי. =)

תודה מראש לכולכם!

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

ה16V היא 1.4

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בחייך, איך אתה חושב שאי אענה לך? ואיך אתה חושב שעניתי עכשיו? בדקתי בגוגל\פארקרס.

לGTI יש 125 סוסים - חפש בגוגל, אף אחד לא עובד אצלך כאן.

ולא, לפתוח 2 נושאים לא יעזור לך לקבל תוצאה מהר יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בחייך, איך אתה חושב שאי אענה לך? ואיך אתה חושב שעניתי עכשיו? בדקתי בגוגל\פארקרס.

לGTI יש 125 סוסים - חפש בגוגל, אף אחד לא עובד אצלך כאן.

ולא, לפתוח 2 נושאים לא יעזור לך לקבל תוצאה מהר יותר.

לא ביקשתי שאף אחד יעבוד בשבילי, פשוט במקום לחפש, יש אנשים שיודעים ואין להם את הצורך לחפש.

בכל אופן יש לך איזה אתר להמליץ לי עליו?

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

• תוכן חדש...